Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
Ashera spune:
In sfarsit am ajuns la zi cu cititul din urma :-). De fiecare data cand intram, mai apareau 2-3 pagini :-). Aveti spor, nu gluma :-). Eu seara asta am adormit pe la 9-10, am fost tare obosita (m-a terminat serviciu in ultimele saptamani - am lucrat si in wend-uri de 1 luna ). Obisnuita cu 4-5 ore de somn pe noapte, acuma m-am trezit si mi se pare ca e dimineatza :-) - desi e ora 2 :-).
25+
Christian
Ashera spune:
Gabi si valen, mai aveti atat de putin!! Voi o sa dati startul si voi o sa fiti cele care ne veti sfatui si ne vnti linisti si pe noi :-) . Dragele de voi, veti fi primele care o sa va tineti comorile in bratze :-). Sa dea dd sa fie bine si sa aveti nastere usoara si bb sanatosi :-).
25+
Christian
cristina26 spune:
Alina.a sunt tare frumoase hainutele pe care le-ai luat
.
Liadorian, Antoanela si valen, va multumesc mult pentru raspuns.
Valen cred ca am sa imi pun si eu minge mica cu o atat asa cum ai zis tu. Pare o idee foarte buna.
Antoanela are probabil dreptate dr si moasa ta, poate nu e chiar asa de rau, dar mai bine sa ai grija decat sa patesti.
Liadorian, eu nu cred ca sotul meu se trezeste noaptea de prea multe ori, dar am sa ii spun si lui sa ma trezeasca daca ma vede dormind pe spate.
Va multumesc inca o data.
Noapte buna si vise placute!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
andreea c spune:
Neata fetelor! Vedeti ce matinala sunt
?
Care-i baiul cu dormitul pe spate ca nu prea am inteles? Ne face rau noua sau lui bebe, ca pe mine una nu ma deranjeaza? Daca ii face rau lui bebe macar sa stiu si eu sa nu mai stau asa.
Alina.a foarte frumoase hainutele...abia astept sa le vad si pe Elisa.
Andreea
saptamana 32
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
liadorian spune:
Na ca m-am trezit si eu noaptea-n cap... Azi facem vaccinul cu imunoglobulina antiD (eu am Rh negativ, sotul - pozitiv). Cred ca si din cauza asta n-am mai putut dormi. Pe la 10 mergem la intepat, la cabinetul ginecologului. Asa incat va doresc de pe acum week-end placut tuturor, relaxati-va si bucurati-va de soarele asta frumos! 
Lia
S28
Miruna Demetra
X-ray spune:
neatza!lia ai sa vezi ca ca fi bine
estecri da ti-am raspuns mai in urma.eu am stiu ca se dau 0,5 dar nu stiu nimic in plus de la dr meu pt ca neonatologul administreaza bb-ului.de exemplu l-am intrebat despre anestezie si nici nu a vrut sa discute cu mine,mi-a zis ca tine de anestezist si ei nu se baga unul peste altul.daca anestezistul considera ca pot face peridurala imi face.deci cam asa e si cu imunoglobulinele.
alina(anya)care e doza de imunoglobuline care se da la bb-ii nascuti din mame cu hepatita cronica ?eu stiu ca 0,5 cel putin asa da da harissonul.
multumim frumos de aprecieri.
si ma duc vinerea viitoare la dr cu prietena mea care e cu dpn-ul cu o saptamana inaintea mea,mai bine 2 gravide decat una singura.mai facem o tura de shoping

.
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ashera spune:
Alina.a, spune-mi te rog, tu o sa nasti in Ungaria, sau doar mergi la control acolo ?
25+
Christian
lorinaoo1 spune:
Neata, fetili si
icei la toata lumea in loc de cafea.
Deni
mi-ai luat o piatra de pe inima, ce bine ca nu sunt singura care nu poate dormi pe stanga
. Cat despre marimea bebelului, eu am mai spus pe aici, al meu e cu vreo 2 sapt in urma, dar dr mi/a spus sa nu ma ingrijorez atata timp cat se mentine acest decalaj. Probleme ar fi fost daca decalajul se tot marea. Insa, cum ti-au spus si fetele, asteapta morfofetala sa vezi mai clar ce si cum.
Irinisha am vazut eu ca esti o "inaintasa", adica ai DPN-ul mai devreme
. Eu am DPN-ul pe 11 iulie, deci nu e distanta prea mare, te urmez indeaproape ![]()
Alina.a tare dragalase sunt hainutzele, parca sunt de papusa

Gabi vrem sa stim si noi cand sa-ti tinem pumnii, dar presupun ca ne spui dupa controlul ginecologic.
Eu ieri nu am mai intrat sa mai spun ce mai voiam sa spun (acu nici nu mai stiu ce voiam) de frica Liei
, sa nu vina cu batul la mine
Si ieri si alaltaieri seara, respectiv noaptea, am avut contractii dureroase, again 
, pe care abia-abia am reusit sa le potolesc cu gynipral. Si a fost si bebelina fffffff agitata, ca-mi dadea niste suturi de ziceam ca se razbuna pe mine, icneam intruna ca erau chia dureroase
. Acu nici nu mai pot dormi pe nicio parte, ma dor burtica si spatele mai mereu si de frica nenorocitelor de contractii stau cu ochii pe pereti pana pe la 1-2 noaptea. Ieri am adormit la 9 seara de oboseala. Tare mi-e sa nu o urmez pe Gabi
, nu de alta da' nu mi-am facut bagajul de spital inca ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
lorinaoo1 spune:
Nu mai stiu cine spusese de Teba. Eu stiu magazinul, de acolo am luat tot timpul hainute pt finutul meu, si pt fetite au niste splendori de rochitele si fustite
. Dar parca nu mai e ce era odata, acum nu prea este asa multa marfa.
Cristina26 dragalasa povestea ratustelor si a outelor ![]()
Simo, Ioana 

Ieri am fost si la medicul de fam si mi-a dat prenatal. Gata, am scapat de "comitii si comitete" ![]()

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
estecri spune:
buna dimineata si de la noi!!
alina.a multumesc pentru raspuns si pentru intelegere. Sunt lucruri noi pentru mine si as vrea sa stiu cat mai multe.
Azi am fost sa facem analizele curente de trimestrul 3 si cele pentru ficat adica:ca, mg, fe, electroforeza, tgp, tgo, glicemie, urina, etc. Marti merg sa iau rezultatele ..sper sa iasa bine ca am fost cumintica si de 3 saptamani mananc numai salate , fructe, supe, gratare (ca mi-a zis doctoru' sa nu ma mai ingras) iar mie imi e foame incontinuu. Fetele care sunteti la regim sa nu va mai ingrasati ziceti-mi si mie voi ce mai mancati ...ca eu mai am putin si inebunesc
.
De doua zile simt o fluturare in urechi ...sa fie oare tensiunea? Inainte de sarcina aveam tensiunea ff mica si mai beam cate o cafea dimineata dar acum m-am lasat pt bebe
. Voi ce parere aveti?
Jadi nu te speria , si eu am fost cu 2 saptamani in urma si uite ca bebe a recuperat chiar acum e mai mare !!Asa ca stai linistita.
pup burticile
sorina
30+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani