Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 23
emanuele4u spune:
Roxanaimi pare rau ca nu am avut timp sa iti raspund pana acum ( am avut ceva probleme pana acum)...te rog sa imi spui daca mai ai nevoie de informatii. Promit sa iti raspund mai pe seara ( sunt singura acasa cu Amy,taticul ei e intr-o delegatie in Italia si abia mai fac fata singura)..dar dupa ce adoarme, sigur o sa intru sa iti raspund la intrebari - daca mai ai vreo nelamurire.Inca odata scuze ca nu ti-am raspuns
emanuele4u spune:
Irinusha felicitari pentru fetita. Sa creasca mare si sa te bucuri de tot ce inseamna sa fii mamica! Se pare ca fetitele noastre or sa isi serbeze ziua onomastica impreuna ( pe a mea o cheama Amelie-Mihaela).
Laura imi pare nespus de rau sa aud prin ce ai trecut..dar era de asteptat cu asemenea doctor care ti-a monitorizat sarcina...asta daca pentru ca are o diploma poate fi numit medic...sanatate multa! Cum te mai simti?
Medeea76 spune:
Irina, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea si abia asteptam sa o vedem!
Laura, imi pare rau pentru tot raul prin care treci. Dar vreau sa te rog mult, nu iti pierde increderea, e un mare pacat. Ai sa vezi ca bebe va veni atunci cand trebuie, o sa ai un copil bun, care inca isi asteapta randul pentru a ajunge la tine. Iti doresc sa treci repede peste suferinta care te apasa si sa ti se implineasca visul cat mai curand!
Dragele mele, eu m-am intors la servici, iar in lipsa mea de Tea are grija soacra mea si, spre fericirea noastra, a tuturor, se inteleg de minune. Asa ca sper sa ma intelegeti ca nu am mai intrat, totul e nou si obositor pentru mine, naveta de 4 ore zilnic cu masina, caldura...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Vreau sa va povestesc de un nou caz umanitar. Poate reusim sa ne mobilizam, sa ne implicam si sa dam o mana de ajutor unui pui mic ce urmeaza sa vina pe lume.
Este vorba de o cunostinta indirecta de-a mea, ziarista, care s-a indragostit nebuneste de barbatul visurilor ei, barbat ce isi dorea sa aiba impreuna o familie, un copil si o viata frumoasa. Fericirea fetei a fost nemarginita in momentul in care a aflat ca a ramas insarcinata, tristetea insa i-a invadat sufletul cand minunatul barbat i-a spus ca vrea sa mai auda ea (in momentul in care a aflat de viitorul copilas). Asa ca fata a dus singura sarcina la bun sfarsit si urmeaza sa nasca in curand (sarcina a ajuns in luna a 9-a). Problema cea mare este insa ca cei de la serviciul ei au concediat-o (impropriu spus, pentru ca lucra fara contract de munca la ziar) in momentul in care au vazut ca e insarcinata. Ea locuieste cu chirie, de unde va fi alungata la propriu la sfarsitul lunii, pentru ca nu are cu ce sa o mai plateasca. Nu are nici un ban, prieteni cu situatii financiare bune nu are. A fost sfatuita sa apeleze la o organizatie umanitara. Si-a calcat pe mandrie si intr-un final a apelat la ei. Asa ca primeste ulei si conserve de pateu, de nu mai suporta nici mirosul de pateu, pentru ca numai asta a mancat in ultimul timp. Nu isi face griji pentru ea, dar puiul mic ii consuma toate resursele si ii e teama sa nu cada pe strada... In afara de asta, copilul se va naste, nu va avea unde locui, nu va avea hainute (ca sa nu spun de restul lucrusoarelor ce stim cu toii ca sunt neceasare unui bebe mic, medicamente etc.), sa speram ca mama va avea lapte sa il hraneasca.
O prietena de-a mea ii este alaturi cu cate un banut, uneori, si o vorba buna. Dar m-a rugat pe mine sa incerc sa o ajut cumva, asa ca, in afara lucrusoarelor pe care i le voi da de la Tea, m-am gandit ca o pot ajuta daca va sciu despre ea. Va rog, daca aveti cum sa o ajutati, cu orice, absolut orice ajutor, sa o faceti.
Va pup si am incredere ca vom reusi sa o ajutam.
puffy10 spune:
Emma, multumesc oricum pentru ca ai citit mesalele mele. Nu iti face griji ca nu mi-ai putut raspunde....eu inca mai sunt pe aici.![]()
Emilia, azi am fost la eco intravag. la dr. Ghita Minodora. Nu parea f. aglomerata, adica in afara de mine, nu mai era decat ea pe acolo.
Aceasta dr. mi se pare o tipa care isi cunoaste meseria bine. Dar sunt suparata ca mi-a spus ca ovarul stang are mai multe chistulete, ceva cam mari pentru perioada de menstruatie in care ma aflu (putin inainte de menstruatie) si ca ar fi micropolichistic. Ce puteti sa imi spuneti despre treaba asta? Care are cunostinte despre asa ceva? Oricum tipa mi-a recomandat sa merg si la un endocrinolog. Stie careva unul bun la noi in Ploiesti?
puffy10 spune:
Emma, ca idee inca nu m-am programat la dr. Golosneanu. Poti sa imi dai si mie nr. ei de tel? De dr. Bratila sti ceva? Am inteles ca si el tot la Al Medica Berlin este, dar vine doar odata pe saptamana, din Bucuresti si este super aglomerat.
Trebuie sa ma decid atat asupra unui dr. ginecolog competent (sa nu am pare de ce a avut biata Laura), cat si la un endocrinolog bun.
raluca.m spune:
Medeea, saptamana viitoare o sa pot ajuta si eu cu ceva bani, astept salariul sotului.Eu inca nu am resuit sa iau nici un ban, nici macar alocatia fetei pt ca idiotii unde am depus dosarul m-au sunat acum, dupa 2 luni ca mi-au blocat banii pt ca trebuie sa mai aduc o negatie ( sotul nu are buletinul pe Ploiesti )
O sa gasesc sigur si niste hainute care i-au ramas mici fetei mele, ii vor prinde bine bebelusului avand in vedere ca saraca mama nu are bani nici de mancare.Cum se va descurca cu chiria?Unde o sa stea de acum incolo?
geliza spune:
puffy, un endocrinolog bun in ploiesti este dr (parca poiana) de al mediurg, care lucreaza la parhon si doctorita Constantinescu care lucreaza la spitalul de pediatrie, dar trateaza si adulti si are cabinet in curte cu farmacia Farmex de pe str postei, in spatele hotelului prahova (rel obtii la farmacie)
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
gabi78 spune:
Medeea Eu pot sa ajuta cu hainute. Din pacate pe cel ff mici deja le-am dat si cele pe care le am acum sunt cam de 2 luni... dar cred ca sunt totusi de folos.
Ce concidenta nefericta! Tocmai am postat la "ajutor umaniatar" ca am hainute si caut pe cineva care sa aiba nevoie de ele.
Ramine sa spui tu cum facem ca se ne intilnim. Nu am fost prea atenta dar stie ce o sa aibe? Baietel sau fetita? Macar sa mai aleg din hainute sa nu ii dau numai albastre.
O zi buna tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Medeea76 spune:
Trebuie neaparat sa intru si sa va spun ca Gia (mamica despre care va povesteam) a nascut alaltaseara o fetita inainte de termen, care are 2 kg si ceva. Totul s-a petrecut foarte repede, a apucat sa ia un taxi si inainte sa ajunga la maternitate i-a iesit un picirus afara fetitei (in taxi)!!! In fine, o sa aflu mai multe amanunte si va tin la curent. Acum mama si fetita sun bine, la spital, si a fost ajutata momentan de pritena mea cu 3 milioane de lei, pentru a putea plati doctorii... Sper sa fie bine totul pana la urma si sa reusim sa o ajutam si noi, of, se pare ca au avut viata.
Multumesc tuturor celor care o vor ajuta pe Gia si pe fetita ei, si sa le dorim sa fie sanatoase!