Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ploiestencelor, am intrat scurt sa va dau vestea mare ;)
Pe 26.06., la ora 21.01, s-a nascut Amélie Gabriela - 3380 g / 54 cm. E sanatoasa, frumoasa, cuminte si papacioasa!
Va pupam si va dorim numai bine!
Laura, tin pumnii sa fie sarcina! Multa sanatate!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irinusha felicitari!!! Sa iti traiasca fata si sa fie sanatoasa!

Eu am trecut de sesiune cu bine dar tot ocupata sunt ca renovez la casa. Inca mi-e rau de la bebic si astept sa treaca perioada asta cat mai repede.

Sper ca sunteti cu toate bine

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari,Irinusha!

Ce sa va mai tin la curent ca am ajuns la urgente ! Congestie pelviana.Nici de asta n-am avut parte iar acum sunt inca prea obosita si prea trista sa va scriu totul pentru ca abia am ajuns acasa .Bebele meu oricum nu mai e .
Multumesc tuturor pentru tot!

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ginecologul Viorica Bosie din Ploiesti este o cretina care nu stie meserie si din cauza careia bebelusul meu n-a trecut de 2 luni.Daca mi-ar fi pus un diagnostic corect si la timp eu as mai fi inca insarcinata dar m-a trimis acasa cu no-spa si acid folic cand trebuia sa fiu dusa urgent la spital.Toata lumea trebuie sa stie si sa fereasca pe altele sa nu mai pateasca la fel .Luni,25 iunie2007 ,la control , desi i-am adus aminte ca mai pierdusem deja trei sarcini, mi-a spus ca de data asta nu am absolut nimic.Trebuia sa vada deja ca uterul meu e inflamat si sa ma trimita urgent la spital sa fiu pusa sub tratament.Miercuri am inceput sa sangerez,m-am dus iar la ea si m-a trimis acasa cu no-spa si acid folic.Am ajuns sa chem salvarea si n-am ajuns bine la spital ca m-au luat toate la 3pazeste ca nu m-am dus mai devreme iar cand au auzit ca fusesem deja vazuta de acea tentativa de doctorita au inceput efectiv sa injure ,atat de renumita negativ era .Mi-au facut analizele, a doua zi dimineata mi-au facut echo si au descoperit ca sarcina fusese asa cum fusese si cand m-am internat dar efectiv disparuse orice urma in afara de cele de pe tampon si sangerarile de rigoare .Mi-au repetat analizele , inclusiv sangele, secretia si urina , o gramada de teste, echo intravaginala si normala.Concluzia:congestie pelviana .M-au timut pana azi pe calmante,coagulante sau cum se numesc astea contra sangerarilor si antibiotice usoare ca se bateau cap in cap cu celelalte .Bebitul meu disparuse cu toate urmele deci, macar asta slava domnului (am ceva impotriva acelui D acum si am scris intentionat cu litera mica ) , nu a mai fost nevoie de chiuretaj.Azi mi-au dat tratament pentru acasa pentru o perioada de 3 luni, repaos sexual si aproape la pat 30 de zile iar dupa aceste 3 luni ajung iar la control si vom mai vedea daca mai putem coace un pui de allien sau nu . Cea care mi-a salvat viata a fost doamna doctor Ivan.
Deci copilutul meu nu mai e ."Extraterestrii" l-au rapit dar au lasat in mine o alta urma adanca .Si asta din cauza unei doctorite mult prea ocupata cu luarea banilor decat cu consultatia in sine .Numele ei este BOSIE VIORICA .

Vreti sa faceti ceva pentru mine?Spuneti tuturor despre asta ca sa nu mai pateasca si altele la fel!

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Laura... e cumplit prin ce ai trecut... oare cum de s-or fi facut medici unii? Aud din zi in zi de medici din ce in ce mai "prosti"... Dumnezeule e infiorator. Bine ca ai scapat cu bine, fruntea sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Laura, imi pare tare rau pt tragedia prin care treci!Stiu ca nimeni si nimic nu te poate consola acum, dar iti doresc multa sanatate si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Irinusha, felicitari!Se pare ca aveti o "lungana" de fata Multa sanatate si asteptam poze cu micuta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari Irinusha Sa-ti traisaca sa fie sanatoasa si sa creasca mare.. mare! Sa fie in continuare cumintica si sa nu o supere burtica nici un pic! Sa auzim numai de bine!

Laura eu de abia acum am intrata si am vazut prin ce ai trecut. Asa cum mi-au dat lacrimile cind am citit de Irinusha asa mi-au dat lacrimile si pentru tine. Iti doresc sanatate multa si sa ai mare grija de tine. Sunt convinsa ca un bebe va veni din nou cit mai curind si iti doresc sa nu mai ai parte niciodata de o astfel de experienta. Din pacate nici eu nu auzisem lucruri bune despre "respectiva".

In rest... Tudor a implinit ieri 4 luni! Si si-a sarbatorit aniversarea cu suculet de morcovi, pe care l-a primit foarte bine! Am decis sa ii divresific alimentatia un picut mai devreme pentru ca pe caldurile care au fost nu prea a mai mincat bine. Macar sucurile de fructe le va bea asa ca pe apa. Si tot ii mai aduc un aport de vitamine.
Are 6,3 kg si 64 cm. Adica a luat doar 500 de gr si inca 2 cm in ultima luna. Nu arata rau dar nu e tocmai un bebe grasut, ci mai degrana 'slabanogu' lu' mama. Sau 'clatituta' lu' mama ca nu maiare stare si se intoarce pe toata partile. Nu reuseste inca sa se intoarca de pe burta pe spate motiv pt care atunci cindse plicitseste de stat pe burtica imi atrage atentie nu tocmai finut si dupa ce se vede intors pe spate uita ca nu i-a placut pe buritca si... bisti.. inapoi! Si uite asa o tinem toata ziua!
Caldurile le suporta foarte greu si a mai facut si un rosu in git de la aerul conditionat din masina cred pentru ca in casa nu avem. Si uite asa bea cu chiu cu vai un siropel pe care sincer nici eu nu l-as bea.. dar pe el il fortez ca nu am ce sa-i fac..
In fine... e bine si el sunt bine si eu.. sisper la o vara cit de cit modesta in temepraturi ca altfel... ma mut la munte! Si asa plimbarea de seara a copilului ne costa mai mult decit primesc eu indeminzatie de mama: ca dhe.... o tura de lac la Sala Sporturilor.. o bere rece pt. tati .. un suc pt mami.. si iar o tura... si iar....

Noi sa fim snatosi!

Va pup pe toate si sper sa aud numai de bine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Laura: Imi pare rau...

Georgiana
11 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Emilia iti multumesc pentru ajutor. Intre timp eu am tot sapat si dupa vreo 4 incercari de diverse nr. de tel. gasite despre aceasta doctor renumita in acest domeniu, am dat si de cel bun, adica cel dat si de tine. Si in concluzie am sunat si obtinusem programare tot prin august, cu rugamintea daca renunta cineva intre timp sa ma anunte sa vin eu.....si surpriza aseara pe la 20.30, m-au sunat de la cabinet sa merg azi ca a renuntat cineva. In concluzie azi o sa aflu daca e ceva in neregula cu mine....cat ar trebui sa mai stau la sectiunea aspirante .
Laura imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. De frica sa nu mi se intample si mie la un moment dat asa ceva, sunt putin derutata in alegerea medicului ginecolog care sa ma poata urmari de la inceput. Din ce spune Emmacred ca o sa incerc sa imi fac o programare la dr. Golosneanu. Eu am incercat si la dr. Cernat, dar am auzit ca a avut un esec mare in ultima perioada si parca mi-e putin teama.
Irinusha felicitari pentru puiuta ta. Sa-ti traiasca si sa fie ferita de colici.

Mergi la inceput