Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 24
geo_ionita spune:
Si eu vreau sa ajut, poate nu cu mult dar macar incerc sa dau o mana de ajutor. M-au emotionat cuvintele tale...mai ales ce ai postat mai devreme.
Georgiana
11 sapt.
Medeea76 spune:
Multumesc mult si tie, Georgiana, in cazuri dintr-astea conteaza si cel mai mic sprijin.
O sa ne intalnim saptamana viitoare pentru a aduna lucrusoarele si banutii de la voi, daca mai aveti pampersi ramasi mici, biberoane, cosmetice, orice, sunt binevenite.
Fetita deocamdata este conectata la aparate, am sa o sun direct pe Gia astazi sa vad cum se simte.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
voicu_bebi spune:
neata fetele...ce faceti?
Am citit si eu de Gia , mamica care a nascut fetita...sa aiba un bebe frumos si sanatos...
Medeea...este o fapta foarte buna sa o ajutam pe aceasta mamica care a ramas singura....tatal fetitei oare nu se gandeste ca are un copil care are nevoie de mancare , hainute si toate cele care trebuie unui nou nascut ?
scuze de absenta ....ce e drept am avut ceva treaba ...ca la noi e in vizita sora mea...si are unul mic de un an si va dati seama ce e pe aici...
va pup si mai astept vesti despre mamica...cum se mai simte ....
19 august 2006!
Medeea76 spune:
Fetele, nu reusesc sa dau de Gia la telefon, insa am aflat de la prietenul prietenei mele ca fetita (conectata la aparate)are probleme neurologice... O sa vorbesc cu el mai tarziu, sa imi dea amanunte.
Medeea76 spune:
Am vorbit cu Gia la telefon, intr-adevar Maria, fetita ei, are mari probleme neurologice, din cauza lipsei de oxigen de pe perioada travaliului, si a avut pana acum trei crize cu convulsii. O sa vina maine un preot la spital sa o boteze. Deoarece in week-end nu cred ca o sa intru pe forum, va rog sa va ganditi la ea sa fie bine. Multumesc inca odata pentru sprijin, va pup si va doresc un week-end minunat!
Edit: tatal fetitei a inceput sa se intereseze de starea ei de sanatate si vine in fiecare zi la spital.
geo_ionita spune:
Ce nume frumos a ales Gia pentru fetita ei: MARIA, un nume sfant
SA NE RUGAM PENTRU EA SA SE FACA BINE SI SA AFLAM CAT MAI REPEDE NUMAI VESTI BUNE.

MEDEEA: stii cumva si numele de botez al Giei?
E bine sa auzim ca tatal fetitei se intereseaza de ea si poate lucrurile vor fi mai bune pentru amandoua!
Georgiana
11 sapt.
LauraNicole spune:
Buna seara tuturor! Eu inca imi adun bucatelele dar incep sa ma simt mai bine .De fapt fizic nu ma mai doare nimic dar.....Dupa cum stiti , saptamana trecuta am pierdut o sarcina dar de fapt am pierdut doi copii .Nu am avut gemeni .Cel de al doilea copil este Sandra pe care "autoritatile" lui peste prajit s-au hotarat s-o reintegreze in familie pentru a mai scuti niste bani de plasament , timp si proces .S-au hotarat s-o verifice pe dobitoaca care i-a dat viata daca este capabila s-o ingrijeasca sau nu si daca nu e in stare , chipurile, sa mi-o dea in plasament de urgenta dar....cum merg lucrurile in tara asta de c...., ma astept la orice si , chiar daca inca mai sper ca va esua si mi-o vor aduce , trebuie sa gandesc logic si sa ma ingrijesc in primul rand de sanatatea mea si de familie .
O veste buna este ca in doua saptamani voi deveni legal Doamna Colt , adica in sfarsit , dupa cinci ani impreuna , ne vom cununa legal ,motiv pentru care imi cer scuze ca nu voi putea ajuta financiar pe micuta Maria , desi mi-ar place enorm , mai ales ca eu sunt topita dupa copii .Hainute mici nu mai am , carucioarele le-am dat (tot de pomana cui a avut nevoie de ele ), patutul l-am dat asa ca in afara de 4 biberoane nu prea am ce oferi acum .Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau .Oricum , micuta va creste (nici nu ma gandesc sa nu traiasca ) si lucrurile se vor schimba pentru ca mai am o gramada ramase de la Sandra .
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html
raluca.m spune:
Buna dimineata!
Laura, ma bucur sa citesc ca te simti mai bine.Felicitari pt casatorie!
Medeea, poate ar fi bine sa strangem acum niste bani, sunt sigura ca i-ar prinde bine Giei in spital; hainutele le putem strange si mai tarziu.Intre timp o sa ma rog si eu pt micuta Maria si pt mama ei si asteptam vesti de la tine.
Medeea76 spune:
Fetele, am vorbit acum cu Gia. Maria e sedata permanent, motiv pentru care nu poate sa inghita secretiile nazale pe care le are. Lapticul i-l introduc direct in stomacel, dar il digera foarte bine. Gia era foarte suparata pentru ca, desi pediatra Mariei a spus ca nu are nevoie de antibiotic, pediatra care a venit azi i-a administrat Ampicilina si Gentamicina si Maria nu mai poate respira bine din cauza asta. In greutate nu a luat deloc de cand s-a nascut (a scazut 20 de grame cat a stat in incubator). I-am spus Giei ca o sa merg vineri la spital sa ii duc banutii care s-au strans, pentru ca are mare nevoie, mai ales pentru doctori, asa ca, fetele care s-au oferit sa ajute, va rog sa ma sunati sa ne intalnim sau sa imi trimiteti nr. vostru de telefon pe PM, sa va sun eu. Va multumesc mult, iar cu hainutele mai asteptam.
Irinusha spune:
Mii de multumiri ptr. felicitari! Numai bine si voua si puilor vostri!!! 
Laura, n-am cuvinte! Imi pare nespus de rau ... multa putere sa o iei de la capat. Succes mult cu Sandra, eu sper sa reusiti sa o tineti voi!!!
Felicitari ptr. casatorie!!!
Medeea, in aug. venim si noi in tara ... sper sa pot ajuta si eu cu ceva! Multa sanatate ptr. Maria! 
Pupici si numai bine ploiestencelor!
_
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu &
Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica