Pitici de Ploiesti 4
Raspunsuri - Pagina 18
ardeleanu spune:
nana,multa sanatate fetitei tale,am ajuns la concluzia ca e mai bine sa faca bolile astea cand sunt mici.cristi al meu de abia a scapat de scarlatina.am avut o saptamana groaznica,si noi si el ca nu mai suporta sa stea in casa,era calare toata ziua pe usa.multumesc lui DD ca nu a avut complicatii, a facut febra doar de 2 ori si bubitele au trecut repede.Medeea,fetita e o scumpa!succes la cresa!va doresc tuturor multa sanatate si va pup!
Medeea76 spune:
Prima zi la cresa: copiii au placut-o pe Tea, ea a fost incanta de copii, de jucarii, de educatoare, a dormit, a mancat (am stat aproape tot timpul cu ea, mai la distanta, insa in raza ei vizuala). Problema mare insa: aproape toti copiii au viroza respiratorie (cica e pe trecute la toti), tusesc, au muci, stranuta... Sper sa fie totul bine in continutare, treptat trebuie sa plec de langa ea.
Deoarece sediul din centru nu e pregatit pentru copii atat de mici, au cumparat special pentru ea astazi un patut cu gratii si un scaunel de masa. Personalul e dragut, in mare a fost mai bine decat ma asteptam.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
geliza spune:
medeea, te referi la sediul din spatele postei?
apropos, super poze are Tea...de fapt ea e super
...si bafta cu cresa
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Medeea76 spune:
Da, in spatele postei. E singurul sediu momentan, s-au adunat toti copiii acolo, pentru ca incepe vacanta. Sediul nou (de la sud), unde vor avea si cresa, se deschide peste vreo doua saptamani. Te bate vreun gand?
Multumesc tuturor pentru aprecieri (pozele sunt facute la BelAmi in studio).
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
nana72 spune:
Buna fetele,
am si eu o intrebare dupa cat tip pot scoate afara fetita (are aproape 8 luni) daca a avut RUBEOLA? Am citit ca este cea mai usoara forma de pojar si dovada ca in 3 zile a disparut de tot si papa foarte bine, e vioaie, gata a trecut. Dar asa un pic pe seara si nu in locuri aglomerate, ferite de restul lumii 9copii) putem sa iesim acum? Am capiat in casa de cand stau cu ea. Azi e a 5-a zi si nu se mai vede nimic pe ea.
emanuele4u spune:
Buna dimineatza fetelor!
MEDEEA felicitari pentru reusita in ceea ce priveste cresa. Eu inca mai stau cu Amy acasa, desi va implini 2 ani in august. Oricum, la cat de dependenta este de mine, nu cred ca as putea face pasul asta deocamdata. Iti doresc sa continuati tot asa, iar Tea sa stea si fara tine acolo.Mai rau e cu viroza care bantuie...am vazut ca majoritatea cpiilor care ajung in colectivitate se imbolnavesc. Iti tin pumnii.
NANA eu cred ca o poti scoate ma ales ca nu mai are nimik pe ea. Normal nu ar trebui sa mai fie contagioasa, dar pentru mai multa siguranta tine-o departe de ceilalti copilasi ( nu e greu la 8 luni - mai greu ar fi daca ar fi mai maricica). Scoate copilul la aer, e vara, nu au cum sa apara complicatii
VOICU_BEBI eu am facut pauza de un an inainte de a decide sa raman insarcinata, dar ai dreptate, medicii recomanda o pauza de 3-6 luni.
raluca.m spune:
Buna fetelor!
Am fost si noi ieri la vacciunul de 2 luni - l-am facut pe cel dat de la circa, nu am cumparat din farmacie.Totul a decurs bine, fata se simte ok, nu a facut febra, doar ca a fost un pic mai plangacioasa ieri, dar pana azi dimineata i-a trecut.Am si cantarit si masurat fata - are 5,450 kg si 59.5 cm, o sa fie o pustoaica destul de inalta
. Faza care m-a nemultumit pe mine la doctor a fost ca mi-a recomandat sa incep sa-i dau fetei mar ras, sucuri de fructe, iar peste doua saptamani sa incep sa-i dau si banana
.Explicatia ar fi ca daca o alaptez exclusiv, mai tarziu va refuza hrana solida, asa ca ar fi bine sa incepem de pe acum, sa se obisnuiasca
.Din fericire avem un alt medic pediatru desi medicul nostru de familie este si ea tot pediatru dar nu o vizitam decat pt vaccin si nimic altceva.
Nana, multa sanatate fetei!
Medeea, ai o frumusete de fata, pozele sunt excelente!
Cum va mai descurcati cu caldura?Noi ne-am decalat orele de plimbare si iesim de la 8.30 dimineata, iar seara dupa 18.30.Ce vom face lunile urmatoare cand se anunta calduri si mai mari...nu stim.
geo_ionita spune:
Sunt trista de ziua mea pentru ca am gasit un subiect care m-a pus pe ganduri f. f. tare 

phttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102663 , fara sa vreau l-am gasit cautand ceva pe aici. E foarte trist... si eu ieri tocmai ce mi-am facut programare la dr Iosup pe 7 august, citind ca este un dr foarte bun... Cititi si dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac, ma urc pe pereti!
Va rog sa imi dati si mie pe PM nr dr Ghita Minodora!
Georgiana
geliza spune:
Geo, ce as face eu in situatia ta? m-as programa la alt medic, sincer...si eu am facut eco la iosup si intr-adevar TACE...nu zice nimic in timpul cat stai acolo...si e stresanta asteptarea asta...crede-ma
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
LauraNicole spune:
Buna dimineata tuturor!
Geo , sarcina usoara in continuare !
Medeea , piciuta ta e o dulce in pozele alea !
Stie careva ce fel de medic este Mihaela Cojocaru?Adik ma intereseaza dc e buna ca medic ginecolog pentru ca .............se pare ca mi se va indeplini dorinta IAR !Are cabinetul chiar pe BP Hasdeu si e la 2 minute de mine .
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html