Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura, eu nici macar n-am auzit de ea...dar asta nu inseamna ca nu e buna...sa te ajute Dumnezeu sa fie bine...iti tin pumnii

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut , fetele...ce daceti?
Geo sincer eu una nu cred ca m-as mai duce la dr Iosup , am citit si eu ce se zicea de el si cum trateaza lumea...mai bine te-ai duce aici in Ploiesti....ai putea sa te duci si la Al Medica ca cica acolo este dr care nasti la Polizu cu dna dr Mogos...voi stiti ceva de ea apropo ....
Laura ...sper sa ai un rezultat pozitiv daca zici ca s-ar putea sa fii insarcinata...nici eu nu am auzit de dr acesta Cojocaru
pup fetele toate geo , clyo, medeea , emmanuelle...

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare ploiestencelor!

Apar si eu pe aici ... binenteles cu o intrebare, cum se putea altfel?! ;)

Exista in Ploiest "piata zilierilor"? Si daca da, unde este? A vazut tata un reportaj din Bucuresti si l-ar interesa daca exista si in Ploieti. Zic multam de acum!

Laura, sa te felicit? Numai bine iti doresc!

Raluca, mie mi se pare Maty prea mica ptr. hrana solida/diversificare. Si noi ne-am grabit la Cris (de la 4 luni) si n-a fost bine ... sfatul matusii sotului - pediatra - este sa se inceapa de la 5 luni in sus ... mai ales de copilul e hranit la san. Doar parerea mea! Numai bine!

Noi suntem bine, ne-am "mutat" (eu cu Cris) pe ultima suta de metrii la bunici (München) si astept sa se intample minunea ca nu mai pot ... si sper, sper, sper :) In rest totul bine!
Ce va doresc si voua si piticilor mici! Un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Inca nu sariti cu felicitarile , va rog mult (sunt superstitioasa) dar se pare ca deja e o intarziere de 3 saptamani si simptomele deja le am :poftesc la tigari mentolate, cafea tare si cat se poate de mentolat .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Laura, iti doresc sa ti se implineasca dorinta!!! De ce nu faci un test?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc cum a fost ieri la gradinita: Tea cred ca si-a dat seama ce i se intampla, asa ca a fost maraita rau. A venit o ingrijitoare noua care o sa aiba grija de ea, pe care Tea nu a placut-o. A plans rau inainte de somunul de la pranz, asa ca am luat-o acasa. De atunci plange mai mereu. Am senzatia ca nu sunt decat mofturi, a fost bagata foarte mult in seama, a enervat-o si tanti asta noua... O duc si luni si daca nu ii place, cred ca renuntam o vreme. E dificil, pentru ca totusi e gradinita, conditiile nu sunt adaptate pentru cresa, asa ca permanent o ingrijitoare trebuie sa stea cu ea pentru a nu pati ceva. Pentru ingrijitoare e greu, responsabilitate mare si oboseala, pentru Tea e tot greu, oboseste repede, nu prea mai e incantata de copii, se joaca mai putin, se plictiseste repede si e cam trista...
Ce ma sfatuiti sa fac? Pe soacra mea o oboseste si mai rau (desi e o femeie minunata, nu am de ce sa ma plang), cred ca totusi nu ar face fata. Innebunesc, peste o saptamana incep serviciul si eu nu stiu inca ce o sa faca fata in lipsa mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor
Medeea, serviciul tau va implica un program foarte lung? Adica peste 6 ore ? Si daca e gradinita... ai dreptate e foarte greu sa se adapteze si ma tot gndesc daca rabdarea ingrijitorilor nu e numai ca esti tu acolo si apoi... cand vei lipsi cum va fi? Mai dureaza pana dau drumul la cresa 9 ma gandesc ca acolo va fi altfel)? Soacra ta spui ca oboseste, toti obosim dar daca e de treaba nu reusesti un aranjament cu dumneaei pana face macar 2 anisori Teo? Altfel... iti tin pumnii, e greu si nu stiu ce solutie ar fi mai buna.
Laura... iti tin pumnii, stiu cum e asteptarea si eu mi-am dorit mult fetita si te inteleg.
Irinusha iti tinem pumnii si tie sa fie totul ok
Raluca si eu cred ca este cam devreme pentru diversificare. O sa aiba tot timpul din lume sa pape dar lasa-i stomacelul o vreme doar cu laptic... e cel mai bun. Iar despre banana asa devreme, iar ma cam indoiesc ca e bine. bebe nu stie decat sa suga cum "morfoleste" in gurita banana indiferent cat de mixata o faci... trebuie sa fie totul fluid deocamdata. parerea mea.
Despre noi... totul e ok. Rubeola a trecut si fetita e o voioasa si o mancacioasa. ne jucam toata ziua si profit de aceasta bucurie din plin. Are o mica iritatie de la caldurile astea dar o racoresc cat pot si eu cu baita si plimbarile seara. Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Nana, eu lucrez la Bucuresti, plec dimineata si ajung pe la 16-16.30 acasa (pana implineste Tea doi ani, am program redus, de 6 ore). Ingrijitoarele si educatoarele sunt ok, le-am vazut comportamentul si celor care nu aveau graija de Tea, in cele trei zile cat le-am stat pe cap. Oricum, au camere video, si poti sa vezi non-stop pe net cum se poarta cu piticul. Mai incercam luni... La cresa mai dureaza vreo saptamana-doua, dar inca depind de echipa de muncitori sa finiseze sediul, deci data de incepere e estimativa. Ma bucur ca Amalia e ok, imi faceam griji pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Laura, ti-ai facut testul? Ca sa stim sigur daca putem incepe cu felicitarile. Nici eu nu am auzit de dr. respectiv.
Medeea, sper sa fi fost doar o mica toana si de luni sa nu mai aveti probleme...sau poate deja s-a dus noutatea si vrea acasa cu mamica...asta ar fi cel mai rau. Iti tin pumnii ca totul sa fie bine.
Raluca, si eu zic ca e prea devreme sa incepi diversificarea...mai ales ca o alaptezi exclusiv. Poate ca ar trebui sa iti schimbi medicul.
Cu caldura si noi ne descurcam taaaaaaare greu. Tinand cont ca noi ne trezim f tarziu ( 11 jum in general), iesim afara abia dupa 5 jum..si stam pana pe la 10 jum, cand e o adevarata placere. Mai greu e in casa noaptea :((.
Pupici la toaqte fetele. Week end placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Fetelor, ati fost vineri seara la spectacolul de la Sala Sporturilor? Noi am fost, pustoaica mea s-a distrat excelent, a dansat, s-a imprietenit cu alti copii, ne-a alergat de ne-au sarit capacele in timp ce inimile noastre erau cat un purice de teama sa nu o pierdem prin multime ( de abia ii faceam fatza)si in final a adormit la mine in brate, imediat cum s-au terminat artificiile.De data asta nu s-a mai speriat, chiar le-a urmarit cu interes. Mai rau a fost ca am asteptat un taxi mai mult de o jumatate de ora...abia mai puteam sa o tin in brate. Dar in mare totul a fost ok.

Cand fixam si noi o intalnire ? De data asta promit sa ajung ...numai sa nu fie inainte de pranz

Mergi la inceput