Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, multumesc pentru incurajari. O sa mergem pana la urma la Ursuletul, incepem miercuri acomodarea.
Mada, nu ma intelege gresit, si mie imi place sa merg cu motorul (am invatat sa merg acum doi ani, la Bucov, pe motorul fratelui meu). Si noi mergem la Bucov an de an, ba chiar suntem prieteni cu Chelsoi... Dar nu am cuvinte pentru a descrie cosmarul din noaptea aia. De ce nu incerci sa-l imunizezi pe pitic impotriva racelilor?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Medeea, WOW, bafta multa cu cresa; sa ma tii si pe mine la curent.
si pe mine ma bate ideea sa o dau in toamna la gradi, e topita dupa copii.
mi s-a parut ca te-am vazut vineri pe langa tribunal, pe linia de tramvai, cu Tea.
tu erai??

Mergi la inceput

Da, eu eram, desi de obicei nu am drum pe acolo...
Cu cresa sigur ca am emotii, o sa stau 10 zile la acomodare si gata. Sper sa fie ok, e cea mai mica de acolo, si mi s-a promis o educatoare numai pentru ea. Sunt constienta ca o sa-mi fie foarte greu, dar imi doresc din suflet ca ea sa nu fie foarte afectata. Aylin e mare, o sa-i fie si mai greu, cu cat o dai mai repede, cu atat mai bine. Dar daca spui ca ii plac copiii, cred ca nu o sa ai probleme, cu conditia sa faci acomodare, neaparat! Deocamdata sunt multumita de Ursuletul, patroana e ok, receptiva la idei, ramane de vazut daca o sa le puna si in practica.

Mergi la inceput

he he deci nu m-a lasat memoria viziula de tot!

din pacate, mai greu de convins e sotul meu; zice sa mai asteptam cu gradi.

ce inseamna exact zilele astea de acomodare?
stii cumva care este programul gradinitei pe timpul verii?

sa stii ca e greu, in general, sa-ti lasi copilul pe mana altcuiva, mai ales dupa ce ai stat atata timp cu ea acasa.
fi-mea se intelege super cu bona, cu toate astea mai sunt dimineti cand plange cu lacrimi de crocodil sa nu plec, se agata de mine, sa stau cu ea acasa.
nu pot descrie cat de cumplit ma simt, bocesc pe drum, in masina; dar stiu ca bona o ingrijeste bine si ca eu nu m-as putea impaca cu rolul de casnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna fetele!!
Voicu_bebi: Si eu as vrea sa merg la ALMEDICA BERLIN la d-na dr. Mogos, in paralel cu dr. Boeru si apoi sa vad cu care din ei raman pe toata perioada nasterii. Avantajul la dr. Mogos este ca nasti la Polizu, ceea este foarte bine, deci are deja o bila alba din partea mea. Iti doresc multa sanatate si sa ne dai vestea cat mai repede...
Medeea succes la cresa cu Tea, sa ne spui mai multe.
Si eu vreau sa dau in week-end o fuga la mare, insa am o mare problema: pana acum nu aveam par pe burtica, in schimb acum nu stiu ce sa fac...se vede atat de urat,mai ales in jurul buricului, nu stiu cu ce sa-l indepartez, mai ales ca e o zona mai delicata si cu aparat DOAREE. Ce imi recomandati? Sa merg la cosmeticiana?

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele..eu sunt cam matinala in aceasta dimineata frumoasa si calduroasa...
Georgiana , buna ce faci? nu stiam de dr Mogos ca e la Al Medica , ... ce stii de dr acesta cum e?
mai am auzit ca la Al Medica e si dr Golosneanu ...am inteles ca este bun acest dr dar cat de bun e ?
Sper sa va aduc si eu vestea de bebe dar mai am de asteptat acum fiind si cu pauza asta de anticonceptionale ...care sper sa treaca cat mai repede...
Medeea...pupici pt fetita ta si bafta la acele zile de acomodare pt Tea...va pup pe toate, gabi , emmanuelle , clyo si pe toate fetele care le-am uitat..

19 august 2006!

Mergi la inceput

Clyo, acomodarea apresupune cateva zile (in unele cazuri cateva saptamani) in care la inceput mergi impreuna cu fata, stai acolo, participi alaturi de ea la toate activitatile, apoi incepi sa pleci cate putin, sa o lasi singura treptat. Se poate ocupa bona de acomodare, daca tu nu ai timp. Dar la cum spui tu ca plange dupa tine, o sa fie greu, deci din nou te sfatuiesc sa o dai cat mai repede. In timpul verii programul este acelasi: program scurt pana la 13 si program lung pana la 18. Au si program de week-end, dar se plateste separat.
Gergiana, daca te doare, nu te epila, pentru ca poti provoca niste contractii de toata frumusetea. Foloseste mai bine o crema depilatoare pentru zona burticii in perioada asta.
Voicu_bebi, bafta la bebe cat mai repede, dar de ce faci pauza? Ca nu mai tin minte... Pupici si tie!

Mergi la inceput

neata si de la mine!

Medeea, mersi mult pt detalii; sunt convinsa ca o sa fie greu; azi am intarziat o ora din cauza domnisoarei si a traficului oribil; bine ca nu avem condica
nu m-am gandit ca trebuie sa stau cu ea acolo cateva zile, ma pregateam de programul scurt.
o sa merg sa voebesc cu directoarea, sa vedem ce ma sfatuieste si daca o sa-i placa lui Aylin locul.

esti pregatita sa incepi munca?
o zi buna tuturor si voicu_bebi si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor, nu am ami intrat de mult... dar de citit citesc pe fuga mereu. Amalia a fost o saptamana agitata, poate de la caldura... dar in final, de duminica, surpriza, avem varicela. asa mititica si e plina plina de bubite... asteptam sa treaca fiindca o sa plecam si in concediu si sa o pot lasa linistita... nu o luam la mare, asa am decis anul acesta. La anul, ca o sa fie mai maricica.
Medeea succes la gradi, e sociabila fetita ta si nu cred ca o sa fie probleme. Pozele sunt bestiale... le-ai facut desigur la un centru foto. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa.
Pup fetele gravidute si pe cele in devenire Ma chiama datoria... fetita nu mai are rabdare, data viitoare scriu mai mult
cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce faceti ?
eu astazi am un examen sa vedem ce fac ...tineti-mi pumnii..
Medeea, fac pauza de anticonceptionale sau mai bine zis am renuntat la ele sa avem un bebe...dar cica trebuie o pauza de 3-6 luni in care sa ne protejam...sa se elimine pastilele din corp...si abia apoi dupa aceasta perioada de apucam de bebe..
salut, nana! Pupici fetitei tale...si sa se faca bine....ai mai fost plecata fara cea mica si sta fara tine ? apropo cat are fetita ta ?
pupici la fete , clyo, geo , emma , la toate fetele care le-am uitat

19 august 2006!

Mergi la inceput