Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele ..va pup pe toate
emanuelle, mersi de raspuns...am mai vorbit cu alta fata si imi zicea cum ca Golosneanu nu ar fi un dr bun...sa vedem acuma, tua i nascut la campina ? care mai erau preturile acolo ?
Geo , la ce dr esti ginecolog ma refer ? Sarcina usoara iti doresc ...si vesti bune de la tine asteptam...
va pup si sa aveti o zi superba

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Voicu_bebi...sunt surprinsa sa spuna cineva ca dr. GOlosneanu nu e buna, este prima data cand aud asa ceva. Eu inainte de a ajunge la ea, nici un alt doctor nu a avut curajul sa imi tina sarcina sub observatie, pe motiv ca nu o pot duce la bun sfarsit. Cu ea nu numai ca am dus sarcina la bun sfarsit, dar am nascut un bebe sanatos cu care nu am avut niciodata probleme. In opt luni cat am fost la controalele periodice ( f multe la numar) nu am auzit pe nimeni care sa nu fi fost multumit de ea. Erau mamici ccare mai nascusera cu ea si care spuneau ca nu s-ar duce la alt medic pentru nimik in lume. Eu am nascut prin cezariana, vreau sa iti spun ca dupa 2 luni jum nici nu mai simteam operatia.
Da, am nascut la Campina ( tot cu ea bineinteles). Preturile? Nu stiu ce sa iti spun...nu avea un pret. Era o mamica operata cu cateva zile inainte si ii daduse 1 milion. Unei alte mamici , care se pregatise sa nasca normal si datorita complicatiilor a trebuit sa i se faca cezariana, nu a vrut sa ii ia nici un ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

si eu am nascut la cimpina .3,5 mil prima mina, 1,5 mina a doua si 1 mil anestezistul. Asa se mergea. Erau minimele vehclate. In principiu nu se uitau cit primeau chiar daca era mai putin sau nu dadeai la mina a doua.
despre golosneanu eu in spital am auzit si pro si contra. dar asa e despre orice docotr. numai de bine se vorbea despre niculescu seful sectiei. al meu... nica...bun profesionist, dar extrem de ametit. e greu sa te acomodezi cu el. dar si la mine a fost ok. am avut complicatii de la anestezie. operatia deja s-a tras f bine si arata super.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

fetele va multumesc ca mi-ati raspuns ....gabi ce inseamna prima mina si mina a doua , la ce se refera? si vreau sa stiu ca sa obtii o rezerva inainte de nastere cum se procedeaza acolo si cam cat ar costa daca stii

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri, nu stiu ce as fi facut fara voi.
Voicu_bebi: pana acum am fost de doua ori la dr Calin Boeru si am auzit ca ar fi direcorul maternitatii din Ploiesti.
Am ajuns din greseala la el, pentru ca trebuia sa imi fac programare ptr eco la Dr Goraneanu dar pentru ca au acelasi cabinet si au am sunat intr-o zi de luni cand avea el program, la el mi-am facut programare fara sa stiu. Abia cand am ajuns acolo mi-am dat seama dar pana la urma am intrat pentru ca voiam sa imi fac neaparat un control si o eco ca sa fiu sigura ca sunt insarcinata. Mi-a placut de dansul dar nu stiu daca intre timp nu merg la altcineva, poate la unul din dr de la ALMEDICA BERLIN, nu stiu inca, mai ales ca nu am auzit pe nimeni sa fi fost la el ...???...nu stiu ce sa fac. Tu ce dr ai ales?
Acum sunt in cautare de doctori, pe langa ginecolog imi caut si un dr de familie.
O seara buna pentru toate!
Sunt putin in ceata acum nu stiu pe ce drum sa merg, am auzit atatea pareri, atatea sfaturi si de la familie si de la apropiati ca nu stiu ce sa fac...

Georgiana

Mergi la inceput

georgiana , buna! ma bcuur ca ai raspuns...eu nu am auzit de dr. Boeru ....chiar sunt si eu la fel ca si tine in dubii...parca as vrea sa ma duc la Al Medica Berlin la un ginecolog de acolo...am mai auzit si de Dr Cernat ca ar fi buna...chiar sunt in ceata nu stiu pe ce drum sa merg,unde sa ma duc . eu inca nu sunt insarcinata , sunt inca in pauza de pastile anticonceptionale ...noi vrem sa ne apucam de bebe cam din octombrie-noiembrie asa ..sa treaca pauza..si sper ca in acest timp sa ma decid unde sa ma duc
va pup...

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, incepem cresa, am niste emotii...
Iata si cateva poze cu Tea

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

neata fetele...eu ce e drept acuma m-am si trezit...cam tarziu stiu...
Medeea , m-am uitat la poze ...fetita ta e o scumpica...frumusica foc..sa-ti traiasca ....si iti doresc multa bafta cu cresa...la inceput e mai greu pana se adapteaza cu mediul cu copiii...va pup

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Frumoase poze Medeea Sa fie sanatoasa Tea si succes la cresa! Pina la urma unde o duci?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

N-am mai intrat cam de multicel,iar a fost bolnavior Edy. In ultimele trei luni de trei ori am ajuns sa-i fac injectii. Ne-am saturat....mititelul are o frica de doctori si spitale!!!

Nu am apucat sa citesc decat putin. Si eu tot in Campina am nascut,cu dr Anghel.Am fost multumita.Si eu am vrut o rezerva(prca intreba cineva),dar trebuia foarte din timp sa fac rezervare,asa ca am ramas fara....

Medeea,am vazut poze,frumusica foc fetita. Si noi plecam sambata la mare,dar in Grecia,nu am mai fost la noi din 2000.

Medeea,am citit cum te-ai speriat de artifiicii,imi pare rau. Le-am vazut d ela Bucov,unde am ramas peste noapte cu cortul. Noi suntem prezenti la parada an de an. Ne plac foarte mult motoarele(chiar ne si ocupam de asa ceva),cum avem o clipa libera pe moto la plimbare suntem.

Un weekend cat mai placut va doresc!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput