Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Ralu iti tin pumnii ptr operatie si iti trimit un pupic

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Ralu si Doina, sunteti niste curajoase! Sanatate multa va doresc. Si tie, Ralu, sa treci cu bine prin operatie!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Tierry,si eu am de cand ma stiu probleme hormonale.Am avut ovare polichistice , acum am fibrom si chist pe un ovar, si niste ganglioni inflamati la gat, care au fost studiati in urma cu 5 ani si medicii au spus ca nu-i nimic, dar cine stie cum pot evolua.Am facut de-a lungul timpului tot felul de tratamente naturiste si hormonale, dar toate au adus ameliorari de moment, nodulii sunt tot acolo.
idoina,, da intr-adevar am vrut sa te intreb de medici, sa stiu, daca se intampla ceva rau sa am o informatie, o adresa.La mine sanii sunt mici si daca se scoate tesut nu mai ramane nimic.
Tot aici pe forum am aflat ca se face in Romania reconstructie direct.
In Franta de ex.nu e nici o probleme, dar noi traim aici si e mult mai complicat.
V-am pupat si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Fetelor,din nou va multumesc pentru incurajari!
Oanalu, e randul tau sa accepti mesajele private!Hai,curaj!Operatia nu e un capat de tara,se fac reconstructii si in Romania!
Ralu pisi,nu stiu daca mai intru pe forum pana luni,dar ramane valabil ca iti tin pumnii.Si mai fac ceva:Ma rog pentru tine sa-ti fie bine!Curaj mult!
Va pup pe toate si toti

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Multumesc frumos la toata lumea pt urari. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Ralu,si eu iti doresc sa fie totul usor si sa-ti amintesti, peste ani ca de un vis urat. Sunt sigura ca tineretea ta va invinge.
Iti doresc numai bine.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

RALU, m-am gindit si ma gindesc la tine azi.
Nu stiu la ce ora ai operatia ,dar ma rog ca totul sa se termine cu bine iar tu sa vii numai cu vesti bune.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Probabil operatia s-a terminat de ceva ore.Din tot sufletul si cu tot sufletul pentru Ralu,numai ginduri bune.Esti o invingatoare si o puternica,sint sigura!
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ralu, sper ca ai trecut bine prin operatie, si sper sa-ti revii repede si bine. Te asteptam sa revii printre noi cu vesti bune! Doamne ajuta!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Ralu pisi,sper ca ai trecut cu bine peste momentul de ieri si ca te intorci printre noi cu vesti bune!Te asteptam cu drag!Si inca ceva:putere multa si curaj si de acum inainte!Pupici!

idoina

Mergi la inceput