Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Ralu pisi, sanatate multa, multa iti urez si Domnul sa te aiba in paza si in grija lui. Iti doresc sa ajungi sa-ti vezi copilul mare si sa fiti sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariusp spune:

la toata lumea. M-a rugat sotia (ralu) sa va multumesc inca odata pentru suport si pentru mesaje.

V-a citit azi dimineata din spital si m-a rugat sa va raspund. Operatia a fost facuta ieri dimineata(asa cum era planificat) a durat 4 ore si totul este OK acuma. Am vorbit azi cu chirurgul si a spus ca operatia a decurs f bine si ca trebuie sa asteptam o saptamana pana vin rezultatele.

Ralu se simte bine, azi s-a dat jos din pat si a inceput sa manance. Durerile sunt 'sub control' avand in vedere ca este 'alimentata' des cu painkillere (morfina). Posibil sa-i dea drumu acasa in weekend - cu Dumnezeu inainte.

A fost f curajoasa ieri - in mare parte datorita voua - si glumea cu asistenta care o ducea in sala de operatii ca ii place in spital ca are sansa sa se odihneasca si ea oleaca (mai ales ca cea mica se cam trezeste noaptea din cauza dintisorilor)

Inca odata multumiri pentru suport si mesajele voastre calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Tare ma bucur sa aud vesti bune!Multumim ca ne tii la curent,Marius!Trimite-i sotiei un milion de pupici si sanatate!Aveti grija de voi!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

RALU, ma bucur mult pt vestile bune.
Refacere cit mai rapida si iti tin pumnii ca rezultatul sa fie asa cum toti il asteptam ,iar aceata operatie sa fie in putin timp doar o amintire.

Apropo de spital, dupa ce am nascut-o pe vivian am stat 5 zile in spital, iar cind am ajuns acasa ma gindeam cu melancolie la acele momente ,cind nu faceam altceva decit sa dorm si sa maninc

Multi pupicei si o imbratisare calda

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Asteptam cu sufletul la gura, slava Domnului ca este bine...
Multumim pentru vesti!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Multumim de vesti.
Sa fie totul bine si recuperare rapida.
Numai bine!
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Abia acum am citit subiectul.Tot.Operatia a fost ieri dar eu am sa ma rog pt. ea in seara asta,sa-i dea Dumnezeu sanatate,s-o faca bine complet! Cunosc vreo 6-7 persoane care au avut la un monment dat cancer la sin,operate toate si care au trecut cu bine peste tot.
La ora actuala toate sint sanatoase.

Doamne ajuta !
Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Mula sanatate si sa dea dumnezeu sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Ralu, refacere usoara si cat mai rapida, multa sanatate tie si familiei tale!

Mult optimism si multa incredere in D-zeu!

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

I'm back! Multumesc pentru toate gandurile voastre bune! Sunt inca in spital, dar am inceput sa ma misc. Sunt in continuare pe morfina, dar sper ca in curand ma vor trece pe ceva mai usor. Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput