Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

draga mea, multa sanate si sa auzim numai de bine.

mama mea a fost operata de cancer de sin acum 25 de ani (avea 42) si este bine sanatoasa in continuare, ceea ce iti doresc si tie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Ralu pisi,bine ai revenit!Sa fii bine si in continuare si sa ai grija de tine!Mai ai un hop si gata(ma refer la rezultat)si apoi sa desfiintezi topicul asta,sa nu mai auzi de cancer cat vei trai!Glumeam cu desfiintatul,ce ne-am face fara el...Acum serios,ma bucur mult ca esti bine si ca te misti si ca mananci.Tine-o tot asa!
Pupici multi!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Ralu esti o invingatoare prin chiar puterea pe care ai avut-o sa dezvolti subiectul pe forum iar cu mentalitatea de invingator vei castiga si lupta pe care o duci acum.
Suntem alaturi de tine cu tot sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaene03 spune:

buna doina , sunt noua pe aici din cauza descoperirii unor noduli , sint programata la operatie pe 28 mai la fundeni si as vrea citeva detalii daca poti sa-mi dai despre experienta ta; nu prea stiu cum sa intru pe forum. te rog raspunde-mi, adriana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by idoina

Ralu pisi,bine ai revenit!Sa fii bine si in continuare si sa ai grija de tine!Mai ai un hop si gata(ma refer la rezultat)si apoi sa desfiintezi topicul asta,sa nu mai auzi de cancer cat vei trai!Glumeam cu desfiintatul,ce ne-am face fara el...Acum serios,ma bucur mult ca esti bine si ca te misti si ca mananci.Tine-o tot asa!
Pupici multi!

idoina

buna doina , sunt noua pe aici din cauza descoperirii unor noduli , sint programata la operatie pe 28 mai la fundeni si as vrea citeva detalii daca poti sa-mi dai despre experienta ta; nu prea stiu cum sa intru pe forum. te rog raspunde-mi, adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Adriana,spune-mi ce neclaritati ai si iti voi raspunde cu siguranta!
Va pup pe toti si pe toate!

idoina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by idoina

Adriana,spune-mi ce neclaritati ai si iti voi raspunde cu siguranta!
Va pup pe toti si pe toate!

idoina

ma descurc greu pe forum pt. ca nu prea stiu, am facut omamografie si o eco , mi-au iesit 2 noduli pe sinul drept( 8 si 12 mm)si unul pe sinul stg.-6 mm, ginecologul a spus ca ar fi noduli mastozici; am fost la fundattia renasterea , m- a vazut dr. Radu Florin si m-a programat la operatie pe 28 mai ; mi-q spus ca asa e cel mai bine pt. a vedea ce este; neclaritatea mea este de ce nu mi-a propus si alte analize? am citit despre analize hormonale, markeri ... si altele , e o nebuloasa in capul meu de la atitea articole citite; tu ai mai facut si alte investigatii inainte de operatie sau alte tratamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

RALU,bine ai revenit.
Si sa auzim numai de vesti bune de acum inainte.
Eu inca nu am primit programarea la spital, bine nu ca m-as mira, pt ca norvegienii abia se misca

Cind te vei simti mai bine si vei avea mai mult timp, sa ne dai si noua detalii despre operatie.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fausta_ro spune:

Ralu pisi, sa-ti dea Dumnezeu recuperare usoara si un diagnostic bun!

Adriana, nu ai incercat sa ceri opinia si unui alt medic? Eu nu stiu nimic despre fundatia de care scrii, dar medicul acela lucreaza la Institutul Oncologic? Eu nu prea am auzit de tumori maligne la ambii sani concomitent. Nu ti-a fost propusa o punctie-biopsie?
Cu analizele hormonale stai linistita; de fapt, se fac receptorii hormonali pe tumora excezata, dupa operatie. Asta pentru a se stabili conduita terapeutica dupa operatie ( daca se prescrie sau nu si tratament hormonal - tamoxifen ).
Markerii tumorali, in speta CA 15-3, nu sunt foarte importanti pentru diagnostic ( in multe cazuri de neo de san ei fiind in limite normale ), cat pentru evaluarea raspunsului la tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Ralu iti doresc din inima multa sanatate si putere sa treci peste aceasta perioada !

Mergi la inceput