Cancer la san - niciodata nu e prea devreme
Raspunsuri - Pagina 12
Marilena12 spune:
Raluca, ma bucur ca ne dai vesti, sa te ajute Dumnezeu sa te recuperezi bine si repede, sa primesti vesti bune de la medici, sa te vindeci pe deplin si sa fii sanatoasa, fericita, sa traiesti peste suta de ani, fara reparatii capitale!!!
In fine, ma bucur ca esti mai bine, te asteptam cu vesti bune!
Mari
aiska spune:
Ralu Povestea ta m-a impresionat si consider ca ai facut un gest extraordinar in momentul cind te-ai hotarit sa ne scrii despre problema ta.Iti doresc o refacere cit mai rapida si multa sanatate.
adrianaene03 nodulii mastozici nu cred ca sint maligni.Presupun ca ai fost diagnosticata cu mastoza?
Poate ca ar fi mai bine sa incerci un tratament si daca nu cedeaza si se maresc sa reevalueze un medic situatia.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Iael spune:
Raluca povestea ca medicul i-a spus ca e posibil ca nodulii sa fi aparut in timpul sarcinii .Mai spunea una dintre fete ca o prietena de-ale sale a fost depistata tot imediat dupa sarcina . Oare sarcina sa declanseze boala daca exista predispozitie ?
Am dat cautare pentru cuvintele "cancerul si sarcina " si am gasit cateva articole , dar informatiile sunt contradictorii . Unii afirma ca sarcina previne aparitia cancerului de san , altii spun ca multe femei sunt depistate cu aceasta boala in timpul sarcinii chiar sau imediat dupa nastere , din grupa de varsta 32-38.
Eu cred ca pana in 25-30 ani sarcina are un rol benefic , preventiv , in timp ce o data cu trecerea anilor sa se produca exact efectul invers ,ceea ce pare destul de ingrijorator , tinand cont de faptul ca multe femei nasc copii dupa 30 ani .
As fi interesata sa aflu mai multe informatii despre subiectul de mai sus , daca cineva poate sa dea niste explicatii , sfaturi etc -acestea ne-ar fi de folos .
Si eu mi-as mai fi dorit un copil dar acum nu stiu daca mai am curaj , mai ales ca am uneori intepaturi in sani si in urma cu 2 ani mi s-a pus diagnosticul de mastoza fibrochistica bilaterala ( desi la ecografie nu se vedeau noduli ) .Mamografie nu am facut , am inteles ca e o metoda mai invaziva de diagnosticare si care uneori poate chiar declansa boala .
ralu pisi spune:
Buna fetelor!
Am ajuns in sfarsit acasa (sambata)! Multumesc mult pentru gandurile voastre, m-au ajutat foarte mult!
Acum ce-mi ramane de facut este sa astept ( pana marti) sa mi se dea rezultatele, si sa se hotarasca tratamentul. In rest recuperarea pare a fi cum trebuie. Operatia a fost fara complicatii, nu am avut nici un fel de probleme de la anestezie, doar ceva schimbari in senzatie la bratul afectat. Iau in continuare un pumn de medicamente care par a fi destul de tari pentru ca marea majoritate a zilei ma simt ca si cum as fi beata. Si cam atat...
Va pup
idoina spune:
Bine ai revenit,Ralu pisi!Cred ca ai observat ce cumintele am fost pe forum fara tine,oricum gandurile noastre bune te-au insotit.Sa speram ca si maine va fi bine si rezultatul va fi favorabil,dar indiferent de ce va fi,ai langa tine o familie care te sustine si te iubeste(acum vorbeam chiar de familia ta de acasa).Mult noroc in continuare!Te pup!
idoina
ile77 spune:
Buna RALU,
Bine ai revenit.
Iti tin pumnii pt miine pt ca totul sa fie asa cum iti doresti.
Eu am ora la spital pt mamografie joi.Am ceva emotii ,dar sper sa fie totul ok.
Te pup si te asteptam cu vesti bune miine
Ile si Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
aelita spune:
Ralu,acum am citit subiectul.
Bine ai venit acasa!
Iti doresc multa putere sa treci cat mai repede peste incercarea asta!
Sunt sigura ca va trece totul ! Esti o luptatoare,si sotul tau Marius ,si fetita ta Emma te vor ajuta sa treci peste tot,sa treceti impreuna!
Va doresc din tot sufletul multa multa sanatate si sa fiti o familie fericita,sa iesiti invingatori!!!
Multa sanatate si iDoniei,la fel ii doresc multa putere sa treca peste asta si sa se reupereze cat mai repede!!!
Multa sanatate!!
S.
idoina spune:
Dragele mele,sunt un munte de deznadejde!Stiu ca nu prea seman cu mine,dar am nevoie sa ma descarc.Luni am fost la Bucuresti pentru a III-a cura de citostatice.Am avut cea mai mare deziluzie cand am vazut ca in spital nu exista tratamentul complet.Mai exact,din cele doua medicamente pe care trebuia sa le primesc,am primit unul singur,pentru ca celalalt nu exista in spital.Deci am facut o semicura(???).Sunt foarte suparata pe ministerul asta care trimite bani oriunde,in orice spital mic,numai unde ar fi realmente necesari,nu.Si atunci stai si te intrebi daca nu cumva ai gresit cand te-ai imbolnavit de cancer...Sper sa-mi treaca repede pasa asta proasta si sistemul sanitar din Romania sa-si revina!
Ralu pisi,tu cum mai esti? Ti-au sosit rezultatele?Tine-ne la curent cu ce ti se intampla!
Ile,mult succes maine,sa fie de bine!
Va pup pe toti si pe toate!
idoina
fausta_ro spune:
quote:
Originally posted by idoina
Dragele mele,sunt un munte de deznadejde!Stiu ca nu prea seman cu mine,dar am nevoie sa ma descarc.Luni am fost la Bucuresti pentru a III-a cura de citostatice.Am avut cea mai mare deziluzie cand am vazut ca in spital nu exista tratamentul complet.Mai exact,din cele doua medicamente pe care trebuia sa le primesc,am primit unul singur,pentru ca celalalt nu exista in spital.Deci am facut o semicura(???).Sunt foarte suparata pe ministerul asta care trimite bani oriunde,in orice spital mic,numai unde ar fi realmente necesari,nu.Si atunci stai si te intrebi daca nu cumva ai gresit cand te-ai imbolnavit de cancer...Sper sa-mi treaca repede pasa asta proasta si sistemul sanitar din Romania sa-si revina!
Ralu pisi,tu cum mai esti? Ti-au sosit rezultatele?Tine-ne la curent cu ce ti se intampla!
Ile,mult succes maine,sa fie de bine!
Va pup pe toti si pe toate!
idoina
idoina, cum sa faci "semicura"? Astia sunt nebuni? Oncologul ce a spus? Ce schema de tratament urmezi tu? Nu exista posibilitatea sa iti cumperi de la farmacie al doilea medicament? Sau sunt foarte scumpe?
Eu cred ca e o situatie de netolerat...