Cancer la san - niciodata nu e prea devreme
Raspunsuri - Pagina 27
idoina spune:
Buna,fetelor!
Mi-a mai trecut starea de extaz de acum cateva zile,asa ca mi-am zis sa va mai dezvalui cate ceva.In primul rand,as vrea sa reabilitez numele d-nei doctor careia ii datorez succesul tratamentului aplicat la mine:d-na dr.Spataru,de la IOB(da,aceeasi despre care vorbea si Crinutz).Chiar daca de multe ori am plecat de acolo cu nervi,pana la urma,rezultatul conteaza.Si apoi,peste cateva luni,voi face si reconstructia sanului,asa ca nici macar nu voi ramane cu semne(vizibile de la distanta)
Sunt fericita pe deplin!Si Edi pare sa fie mai bine,asa ca sper sa se schimbe in bine toata viata mea!
Ralu pisi,tu nu ne mai dai nicio veste?
Rodica,multumesc mult si sa aiba Doamne-Doamne grija de fiecare femeie din lumea asta,sa nu mai sufere niciuna!
Celorlalte fete(scuze ca nu va mentionez pe toate)va doresc sa fiti puternice si vesele,si sa puteti sa va luptati si sa invingeti balaurul!
Pupici!
idoina
roz6 spune:
Am dat o cautare pe forum si nu am gasit nicaieri informatii despre Amygdalin sau Laetrile. Deci, as vrea sa va informez ca exista multe articole pe internet care spun ca Amygdalin/Laetrile/vitamina B 17 (cianura care se gaseste in samburii de caise si alte fructe) ar vindeca/preveni cancerul. Acesta este doar unul dintre articole:
http://en.wikipedia.org/wiki/Laetrile
Multa sanatate!
kiki1970 spune:
IDoina scuze dar eu nu iti impartasesc parerea in ceea ce il priveste pe Dr.Voinea Silviu. Eu am fost la el la control cand mi-a aparut nodulul la san si mi-a spus sa stau linistita ca nu am nimic. Nu i s-a parut necesar sa-mi faca biopsie. M-a dezamagit rau. Daca statem linistita acum cine stie cum eram, ptr ca nodulul a fost malign. Acum multumita lui Dumnezeu am facut citostatice, mastectomie (mi s-a parut mai sigura) si acum am scapat.
Multa sanatate!
XIO spune:
Kiki , din pacate femeia respectiva si-a schimbat nr. de tel ...cand se intoarce doctorul in tara il intreb de alte paciente.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
kiki1970 spune:
Oricum vom vedea pe propria piele ce inseamna si cum va fi, dar speram si noi la niste incurajari.
XIO spune:
De ce o vezi ingropata pe sora ta ?
E adevarat ca toti murim , da' nu atat de repede.
Stai linistita ca nodulul e mic , a urmat tratament , are sanse destule de vindecare.
Am vazut la spital destule paciente si destui pacienti care aua vut cancer si care vin la consult dupa 7 , 10 ani si totul e ok.
Cand sunt metastaze de tot felul e mai greu, pana atunci exista mereu o speranta f. bine intemeiata.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by idoina
Buna,fetelor!Ma mai tineti minte?Am cam disparut din peisaj,am avut treaba:m-am operat,de data aceasta tot sanul si azi am primit vestea cea mare.Am vrut sa o impartasesc cu voi,asa ca iata AM SCAPAT DE CANCER!!!Niciun ganglion nu a fost atins de molima si nici in sanul extirpat nu s-au gasit celule canceroase!
Sa dea Domnul ca toate care ati avut sau aveti probleme sa aveti parte de o bucurie ca a mea!
Va pup!
Felicitari Doina , ma bucur tare mult pentru tine.Sanatate si numai bine!!!
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
lilach spune:
Buna tuturor,
nu stiu de unde sa incep...in ultimile luni citesc pentru a doua oara acest subiect dar abia acum m-am hotarit sa va scriu.
In urma cu citeva zile am facut mamografie si ultrasound la sini.
A fost groaznic la mamografie...m-a durut foarte tare dar n-am spus pis.
Nu stiu cind a inceput acest calvar...insa cam de anul trecut din toamna am numai probleme.
Din octombrie am inceput sa iau anticonceptionale si asta pentru ca am fost nevoita sa scot steriletul din cauza unei infectii masive.Bun...insa cu anticonceptionalele nu ma simteam bine...asa ca am tot fost la ginecolog sa discut cu ea de aceasta problema...ma umflam foarte nefiresc, parca toata apa care o beam peste zi se acumula(eu beau cel putin 2 l pe zi).Sinii ii simteam ca parca explodeaza si am fost nevoita sa imi cumpar un sutien mai mare.
Intr-un cuvint timp de 6 luni cit am luat anticonceptionalele m-am ingrasat 6-7 kg. In luna aprilie m-am hotarit sa o intreb daca totusi as putea sa pun iarasi sterilet iar dr. a spus ca nu e nici o problema cind imi vine ciclu sa vin la ea ca imi pune. Asa ca la inceputul lunii mai mi-a pus sterilet...insa dupa trei zile am simtit dureri si usturimi fiind simbata noapte m-am dus direct la urgente unde mi-au spus ca nu am ce cauta sa plec acasa prentru ca am o infectie si se pare ca corpul refuza sa primesca steriletul(corp strain) si vor sa ma tina sub observatie. Am stat in spital 5 zile si am luat antibiotic timp de 14 zile...ceva foarte puternic, nu-mi amintesc numele.
A urmat o perioada destul de ok. am inceput sa dau jos din kg. si m-am simtit bine. Am obervat eu ca si sinii incep sa scada dar n-am dat mare importanta saucel putin la ora aceea ma gindeam ca e din cauza ca slabesc.N-am reusit sa dau jos toate kg. insa nu imi fac probleme din asta. Sutienul pe care il cumparasem in iarna oricum nu-mi era bun...daca ma uitam in sutien abia daca se zarea ceva.
Asa...si deodata pe la sfirsitul lunii august imi apare ceva ca un cos pe sinul drept aproape de sfirc.Nu stiu ce a fost dar dupa vreo 2 saptamini a disparut ...m-a fulgerat atunci ideea ca am ceva dar pentru ca eram foarte stresata cu lucrul, copii...n-am dat mare importanta. Insa sinii vedeam cu tot cresc si cel drept incepe sa ma doara si sa simt ca o arsura asa ca mi-am facut programare la chirurg ...dupa o saptamina am fost la ea si mi-a spus ca simte un nodul de 3 cm in sinul drept dar si ceva mai mic in sinul sting si imi recomanda mamografie si US.
Asa cum va spuneam la inceputul povestirii mele le-am facut.
In cel sting au gasit un nodul vascularizat... in timp ce imi facea US mi-a spus ca ar dori sa ma trimita la punctie pentru ca nu i se pare ceva ok. Insa pe hirtia pe care a scris-o pentru dr. chirurg scrie doar ca e un nodul de 0.5cm vascularizat benign ?...chiar asa cu semnul asta.
In aceeasi zi am incercat sa-si fac programare la dr. chirurg insa mi-au facut doar pe 25.11 si oricit m-am rugat de ei ca e doar raspunsul de la mamografie si US si doar nu pot sa ma lase asa in ceata pentru aproape o luna de zile ...
Durerile pe care le am in sinul drept sint ingrozitoare. In ultimul timp mi-a s-a facut rau de citeva ori, ametesc si am dureri de cap destul de des.
Poate e cineva pe forum care m-ar putea scoate din ceata asta??