Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna,fetelor!Ieri am facut ultima sedinta de chimioterapie,cel putin de asta am scapat cu bine.Si m-am programat la operatie.Pe 13 august.De obicei 13 imi poarta noroc,asa ca sper ca va fi bine.
Ceela,cum e mami tau?Sper ca e foarte bine!
Ralu,ceva noutati?
Adriana,la tine cum mai e?
Va pup pe toate si CURAJ!!!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Doina, iti doresc din tot sufletul operatie reusita 100%, mult curaj si insanatosire deplina, ai infruntat destul boala asta aproape o viata de om! Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te ajute sa te vindeci!

Mari

Ajutati-o pe Sosonica! http://www.sonia.as.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Doina sanatate si mult curaj. Cine te opereaza?
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Buna!Multam fain de urari!Maine plec in vacanta o saptamana,asa,sa nu intru stresata in operatie!Si sa vedeti voi ce bine o sa fie!Va povestesc dupa ce revin.
Pana atunci,eram datoare un raspuns Crisei.Doctorul meu chirurg este Dr.Voinea Silviu,un medic excelent,iar ca om,fantastic.Am deplina incredere in dumnealui,mai ales ca la prima operatie(sector)a fost exceptional.Efectiv nu am nicio cicatrice!Sper ca nici acum sa nu arate prea rau.Am vorbit cu dumnealui si despre o reconstructie,dar mi-a explicat ca e mai bine sa se faca dupa un timp.Oricum, tot dumnealui se va ocupa si de aspectul asta.
Luati-o ca pe o recomandare daca vreti,e chiar un medic foarte bun!
Acum va las si mai vorbim saptamana viitoare! Pupici!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna. A primit si mama rezultatul patologic de dupa operatie. I s-a extirpat sanul (masectomie Madden), si rezultatul este Gx, T2, N0. I s-au scos 18 noduli axiali, nu a fost gasit nici unul cu metastaza.
XIO, la ce putem sa ne asteptam in continuare? E de bine? Stii cumva ce inseamna M= 8500/3?
Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by ceela

Buna. A primit si mama rezultatul patologic de dupa operatie. I s-a extirpat sanul (masectomie Madden), si rezultatul este Gx, T2, N0. I s-au scos 18 noduli axiali, nu a fost gasit nici unul cu metastaza.

ceela nu pot sa-ti spun ce inseamna Gx, T2 si N0 dar pot sa-ti spun ca e FOARTE BINE ca nu a fost nici un nodul afectat.Asta stiu de la mama.Ea din pacate a avut 8 din 12 atinsi.Si mai stiu ca inainte de a veni rezultatul , mi se explica ca acum depinde foarte mult citi noduli axilari vor fi atinsi.Tot atunci incercau sa ma linisteasca in sensul ca ''lasa o sa fie bine ai sa vezi ca nu e nici unul atins'' Cind a venit rezultatul am stiut ce va urma, desi si atunci mi s-a explicat ca au paciente care au avut 12 din 12 atinci si inca sint bine.Deci cum vrea cel de sus.Dar eu zic din ce stiu si ce am auzit pe-acolo ca e foarte bine ca nu are atins nici unul
Snatatesi numai bine,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

am vazut o emisiune unde spunea ca acest cancer apare cam cu 10 ani inainte sa se declanseze.eu in anul 1998 am facut tratament cu progesteron ca sa raman insarcinata si nu am ramas dar de atunci mii se unflau sanii si ma dureau apoi in 2003 am descoperit cancerul la sanul drepr si au urmat o gramada de chestii nasoale dar care au facut bine mai putin ca mi-au scos sanul si este tare greu fara el.sant de felul meu fff. optimista dar aceasta boala te schimba foarte mult si ter face de nerecunoscut uneori fata de cei dragi.iti doresc sanatate si putere sa treci mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, am urmarit subiectul si sunt impresionata de lupta si taria voastra. Am plans de mai multe ori in timp ce citeam dar am si multumit lui Dumnezeu ca m-a ferit pana acum de asemenea probleme.
Oricum,am ajuns sa ma uit la sanii mei aparent sanatosi ca la o bomba cu ceas, ma tot intreb ce o fi inauntru, daca mi se pregateste ceva. Si de asemenea ma intreb daca as face fatza unei asemenea situaitii si raspunsul este "nu".
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa invingeti boala si sa ne mai dea Dumnezeu toturor, sa se descopere in sfarsit un tratament eficace impotriva cancerului, de ce nu chiar un vaccin.
Va tin pumnii si ma rog pentru voi si astept cu nerabdare vestile bune.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Buna,fetelor!Ma mai tineti minte?Am cam disparut din peisaj,am avut treaba:m-am operat,de data aceasta tot sanul si azi am primit vestea cea mare.Am vrut sa o impartasesc cu voi,asa ca iata AM SCAPAT DE CANCER!!!Niciun ganglion nu a fost atins de molima si nici in sanul extirpat nu s-au gasit celule canceroase!
Sa dea Domnul ca toate care ati avut sau aveti probleme sa aveti parte de o bucurie ca a mea!
Va pup!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

vai Doina ce veste buna
ma bucur cu lacrimi in ochii
ma rog sa i-ti dea D-zeu multa sanatate si putere ca sa treci peste tot
te pup

Mergi la inceput