Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Blackpanterro cat platesti taxele la ei si prin ce vine posta normala?

Multumesc anticipat !!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami78 spune:

vreau si eu un costum de baie de la victoria secret marimea s , ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami78 spune:

vreau si eu un costum de baie victoria secret marimea s, ma puteti ajuta, poate facem comanda impreuna? sau poate aveti o alta idee sau va rog sa-mi spuneti cum pot face eu comanda, imi trebuie un anumit card si ce trebuie sa mai stiu? va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mami78 eu te-as putea ajuta ca azi fac comanda la VS. contacteaza-ma pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxaSys spune:

pisicuta si matei, ai mai dat vreon comanda, stii care mai sunt taxele? cand mai dai comanda? o zi buna

Mergi la inceput

RoxaSys ultima comanda am facut-o in urma cu aprox o saptamana. Eu am gasit un cod de reducere care alica 15$ la 100$...75$ la 250$ comanda si prin folosirea lui nu am mai platit nimic la taxe in state..iar la ups..la penultima comanda care a venit azi am platit o suma de 370ron la o comanda de aprox 500$..deci cam 30% in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Stati sa ma vedeti pe mine acum, ca am dat o comanda de 641$ asta cu tot cu o reducere de 75$. Sut tare curioasa cat vor veni taxele. Codurile acelea, desi scrie ca sunt exclusiv pentru State,le-am bagat si mi le-au luat in calcul. Ba chiar am gasit si unul la costumele de baie acelea Miracle Bra, am primit o geanta de plaja in valoare de 25$.
Vedeti ca acum au transportul gratuit. :)
Legat de marimi. Eu port aici la sutien 75C si am comandat 34C.Va las link.
http://www.breasttalk.co.uk/size_charts.asp
La fel si la incaltaminte, port 36 am comandat 6.
Nu stiu cum as putea sa fac sa nu mi le mai puna prin UPS ca si data trecuta mi-au venit 2 perechi de sandale separat de pachet, prin posta, si am platit vreo 4 lei pentru ele...:( Uff, mi-e groaza de taxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamnelor,

daca valoarea comenzii (excluzand taxele) este mai mica de 60-70 USD, comanda vine prin Posta Romana si nu se platesc taxe. Daca valoarea este mai mare, comanda vine automat prin UPS si... platim taxele de rigoare.

La marimi, cum s-a spus, daca purtati la pantofi in Ro 37, comandati numarul 7. 37.5 => 7.5 si tot asa.

La lenjerie... mai greu, depinde de fiecare, de cupa (la sutien), etc. De pilda, la sutien, in Romania eu port 75 (sau 80) B; la VS, imi vin bine 34 B si C (cupele sunt evident diferite ca forma).

Spor la cumparaturi!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Carrye chiar daca primesti pachete separate nu ar trebui sa platesti in plus,se mentioneaza la sfarsitul fiecarei comenzi...cel putin la mine.
Pt. Romania nu stiu cum e dar eu cand finalizez comanda platesc taxa de transport impreuna cu ce am cumparat si gata,ca imi trimit in 10 pachete separate,nu mai platesc nimic cand ajunge.

Mergi la inceput

Eu am primit si a doua comanda facuta direct in Ro si desi ei au trimis tot prin UPS poste-le-am primit direct la adresa de destinatie(desi la prima comanda au sosit mai intai la Bucu si eu le puteam ridica si de aici) si surpriza fff mare nu am platit absolut nimic desi valoarea comenzii a fost de aprox 180$. Da si eu am folosit codul de 75$ si in plus am gasit un cod care iti trimitea o geanta in functie de valoare comenzii. Si la prima comanda am primit o geanta de calatorie super marei si ff frumoasa si la a doua o geanta de zi..super.

pentru marimi in afara de pantofi-unde nu este size chart, cel mai bine este sa folositi size chartul de pe site-ul lor, este cel mai bun si este special pentru produsele lor. Eu desi mereu l-am folosit la penultima comanda am zis ca oricum eu port M si mi-am luat o camasa de noapte fara sa verific size chart-ul si surpriza-imi este cam mare, noroc ca este camasa de noapte si nu se baga neaparat de seama, dar marimile mele pentru acest produs pe size chartul lor era la marimea S.

Mergi la inceput