Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 8
pisicuta si matei spune:
Buna Alina,
Pe langa costul de livrare(care de fapt includ si niste taxe) vei mai plati si taxe vamale, TVA etc. O varianta mai ieftina ar fi sa ai o cunostinta in state unde sa le trimiti si apoi sa iti fie trimise prin posta in Romania.
Banii iti sunt blocati in momentul in care faci comanda, iar daca nu ai ales marimea buna atunci tot ceea ce poti face este sa returnezi produsul, pe site fiind mentionata procedura de returnare si politica lor in acest sens si sa astepti ca ei sa iti returneze banii. Cardul de care spui poate sa fie in ron, dar sa fie utilizabil si in strainatate. daca spui ca este Visa Electron atunci cel mai sigur este doar cu utilizare nationala si nu o sa il poti utiliza ca si mod de plata pe internet, oricum mai bine verifici cu banca ta chestia asta.
Este ok sa iti treci adresa in romana si in plus pt reducerea costurilor cu livrare poti folosi niste coduri care sunt pe net pentru reducerea lor, sau chiar anularea lor...acum nu stiu sigur daca sunt valabile indiferent de tara de livrare sau numai pe teritoriul USa, chestia este ca eu am folosit un astfel de cod si nu am mai platit taxe de livrare si in plus am primit si o geanta si un set de luciuri de buze absolut gratis, dar eu am livrat coletul pe teritoriul USA si de acolo prietenul meu l-a trimis ca si cadou pe posta
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
alina14 spune:
Picuta si Matei iti multumesc pentru raspunsul tau.
M-am interesat iar cardul pe care il am este bun pentru plati online acum ramane sa vad daca este asa cand am sa dau comanda..
Din pacate nu am pe nimeni in US asa ca am sa dau o comanda si sa vad dc se merita..
Despre ce cod vorbesti sa trec ca sa imi faca reducere sau sa nu mai platesc nu stiu ce taxa?
ingerasu spune:
Alina, bine ai venit. Ti-am scis un mail poate pot sa te ajut cu mai multe informatii.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
puppe spune:
As vrea si eu sa va intreb ceva, daca sunt printre voi femei care poarta la pantof nr.34 sau 35. Am vazut, din raspunsurile voastre, ca marimea 5 de la ei echivaleaza cu 35 nostru, dar mie de multe ori imi sunt mari unii pantofi nr.35, fiindca am laba piciorului prea subtire. Spuneati la un moment dat ca difera marimile VS si in functie de calapod. Stie cineva cum vad care-i calapodul cel mai mic??
In alta ordine de idei, am vorbit cu cumnata mea din Canada si ar fi de acord sa fac comanda pe numele ei, fiindca in aprilie vine (din Canada) in Romania taica-su si-mi poate trimite prin el comanda, sa nu ma mai complic eu cu taxe vamale etc. Aveti cumva idee daca taxele vamale SUA- Canada sunt la fel de mari ca pt Romania?
Si o ultima rugaminte: la costumele de baie, slipul XS la ei echivaleaza cu M la noi??? Ca atunci n-am nici o sansa, eu la marimile noastre port S sau chiar XS...
Nu va suparati ca am "tabarat" pe voi cu intrebarile, dar e prea frumoasa oferta cumnata-mii ca s-o refuz, si trebuie sa ma hotarasc destul de repede ce vreau, sa ii trimit si banii...
pisicuta si matei spune:
puppe din pacate nu stiu cum este cu marimile la pantofi si cu corespondenta in Europa, dar legat de slip iti pot spune ca daca alegi un model, sub poza ai size chart. Ei bine acolo iti arata corespondenta fiecarei marimi in inci.Tu te poti masura ci apoi transforma cm in inch(1inch=2,54cm-parca) si apoi in functie de asta sa vezi la ce marime te incadrezi. La fel si pt sutien, ei au o metoda pe care o descriu tot la size chart de masurare a marimii pt sutien. Eu am urmat cu precizie indicatiile lor si mi-a venit super bine costumul de la ei .
Succes la cumparturi!!
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
blackpanterro spune:
Numai ce mi-am cumparat o gramada de chestii dragute de la VS, pt vara :).Acum au multe sale-uri la chestiile de iarna dar si la cele de vara.Sunt mare fan VS dar cumpar numai cand au sale-uri mari ca altfel e destul de scump.
Marimile se pot calcula usor pt ca au size chart-uri la tot ce cumperi.Pur si simplu te masori si vezi in ce marime intri.La fel e si la pantofi, masori talpa piciorului si vezi ce marime porti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
liris spune:
voiam sa va impartasesc si voua o www.rateitall.com/i-12371-victorias-secret.aspx" target="_blank">informatie.
eu am deja un wishlist la ei dar incep sa am indoieli. desi in trecut am mai cumparat si am fost multumita ....
Oana_B spune:
Bat in lemn nu mi s-a intamplat niciodata nimic din ce citesc la reviews-urile alea am cumparat si returnat fara probleme. Acum de Craciun am avut un delay dar am pus-o pe seama faptului ca era perioada aglomerata dar pana la urma am primit tot.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pisicuta si matei spune:
recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc tot ce scrie acolo...dar nu stiu ce sa zic...parerea mea este cam invers ...e adevarat ca a durat destul pana am primit, dar am fost informata despre acest lucru si in plus mereu ne-au livtat mai devreme decat presupusesera pachetul, ceea ce mi s-a parut foarte dragut din partea loc, ba chiar in perioada sarbatorilor mi-au trimis pachetul mai devreme cu o saptamana decat programat.
In plus am avut o mare problema la ultima comanda..mi-am facut un cont pe un nume care diferea de cel al cardului de credit... si cand am realizat ce prostie am facut am modificat repede ca sa imi onoreze comanda si nu o mai gaseam...imi aparea ca nu mai exista comanda facuta si a trebuit sa sun la ei. Si au fost foarte draguti, au verifica, au inteles ce eroare am facut si mi-au trimis comanda.
Acum nu zic ca se pot intampla si chestii negative, ca doar nimeni si nimic nu este perfect!
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
blackpanterro spune:
NIci eu nu am avut probleme cu ei si shipping-ul e gratuit daca cumperi peste $100.Acum doua zile am cumparat peste 100 si asa a fost.Apoi la noi oricum dureaza mai mult sa ajunga pt ca e posta militara si e gratuita motiv pt care dureaza o vesnicie cu tot.Le primesc cam in 10-12 zile lucratoare de la cumparare, nu e foarte mult asa ca e ok.
Overall sunt foarte multumita cu ei si hainele lor sunt mereu la moda si sexi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner