Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 10
Carrye spune:
Mamaluidavid, eu vorbesc aici de taxele vamale, factura lor aia e, normal. Eu stiu foarte bine cat imi ia Victoria's Secret pe comanda cu tot cu transport, insa, trebuie sa platesc TVA pe ele si inca o taxa.
Pisicuta, si eu imi astept geanta de plaja (25$) care vine gratuit la un costum de baie si am avut parte si de o reducere de 75$.
Eu la prima comanda am pus marimea s pentru ca aici port s. De atunci, mi-am facut o regula, si anume: toate hainele care trebuie sa vina stramte eventual sunt din bumbac, comand s. Pentru celelalte, care vin mai largi, comand xs. Si am reusit ca toate hainele comandate sa imi vina foarte bine. Acum astept niste costume de baie, sunt tare curioasa de cum or sa imi vina.
Gabrielama, ar fi geniala treaba asta! Ca taxele ma fac sa comand atat de rar. Abia imi fac curaj sa comand din nou...nu m-ar deranja sa comand de mai putin doar sa scap de taxele alea.
mama_lui_alex spune:
cum de n-am vazut topicul asta pana acum??..Nu pot crede ca l-am ratat..
Carrye..a venit coletul?? (desi cred ca-i cam devreme..)Cat ai platit taxe&vama?!
Gabrielama..ar fi super..sa fie asa..dar ce te faci in cazul asta cu taxa de "manipulare" si taxa de transport de la VS...caci nu-i ok nici sa fragmentezi o comanda de 400-500 $..in mai multe colete mici..platesti la taxa de transport de te usuca...
Legat de vama si alte taxe..n-am reusit nici pana-n ziua de azi sa ma dumiresc cum e cu taxele..ultima data am avut o comanda de vreo 260 $ - numai incaltaminte (3 perechi pantofi), din care 2 din piele - coletul a venit cu UPS..dar ei le-au declarat pe toate ca nefiind de piele, iar taxele au fost fix 80 ron...asta dupa ce am "parlamentat" cu tanti aia de la ups (cea care se ocupa de vama)..
Concluzia mea ..e ca se mai taxeaza si dupa ureche..fetelor..ne trebuie o "pila" la UPS!!!
Lu_mi spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
daca valoarea comenzii (excluzand taxele) este mai mica de 60-70 USD, comanda vine prin Posta Romana si nu se platesc taxe. Daca valoarea este mai mare, comanda vine automat prin UPS si... platim taxele de rigoare.
Nu e chiar asa, eu am avut si comenzi de peste 200$ care au venit prin Posta si nu am platit taxe. M-am tot gindit si eu, care o fii ratinamentul, cind le trimit prin Posta si cind prin UPS. Le-am scris chiar si un email sa-i intreb dar raspunsul a fost evaziv, ca si cum n-ar fii o regula anume. Dar din experienta ultimelor pachete am ajuns la concluzia ca trimit prin UPS cind pachetul contine cel putin un articol mai scump, sa zicem peste 70$ (aprox.).
Deci eu am primit pachet de 250$ care continea multe articole mici, ieftine, prin posta. Si am primit pachet de 100$ cu un singur articol scump prin UPS.
Asa ca sfatul meu este sa va impartiti pachetele asa: articolele ieftine grupate intr-un pachet - care va veni prin Posta, iar articolele mai scumpe grupate in alt pachet - care vor veni prin UPS. Ideea ar fii sa evitam sa platim taxele vamale si pe articolele mai ieftine, doar pentru ca pachetul contine un articol scump.
Si bineinteles, daca vrem vreun articol mai scump trebuie sa scocotim dinainte, ca sa mai adauga si taxele vamale, si cu cele de transport, practic ajungi sa dai dublu pe el
Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)
devia spune:
Buna ,fetelor Vreau si eu sa fac comanda la VS...mi-am facut cont la ei si as vrea sa dau o comanda ,dar nu stiu cat de mari sunt taxele vamale
Roxana Claudia spune:
Vreau si eu sa fac comanda la VS. Poate mai faceti voi fetelor comanda curand si ma bagati si pe mine in "schema" ca sunt mai la inceput...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Carrye spune:
Buna!
M-au sunat ieri de la UPS ca a si sosit coletul. Au fost trimise pe 30 din State. Trebuie sa le trimit copia CI sa-mi proceseze comanda, si in 2-3 zile ma suna sa imi spuna cat am taxele. Devia, am sa intreb iar, pentru ca mi s-a mai spus care sunt procentele aplicate, si am sa iti spun.
Roxana Claudiua, eu te cred, dar cel mai bine este sa iti comanzi singura. Am comandat eu acum pentru inca 2 fete si am iesit in minus cu banii. Comisionul de administrare, plus ca eu le-am cerut banii la cursul BNR din ziua aia si de fapt cursul l-a negociat banca mea cu banca lor. Si acum trebuie sa stau sa calculez pentru fiecare in parte cat are de platit taxe vamale. E ingrozitor, n-am sa mai fac asta cu nimeni.
Roxana Claudia spune:
Carrye...please invata-ma sa comand! Si zi-mi cat ies in plus cu taxele toate...si toata procedura mot a mot.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Carrye spune:
Ok, am sa iti povestesc toata tarasenia, dar intru putin mai tarziu ca am ceva de lucru vreo 2 ore. :)
Carrye spune:
Gata!
Am revenit!
Prima data iti faci cont la ei. Apoi te uiti, alegi si pui la wishlist. Ai grija la marimi, am scris eu mai sus, eu la S-ul meu de aici, am XS la ei la lucrurile largute si S la cele stramte. La sutien am 75C aici, la ei am 34C. La incaltari am 36 aici, 6 la ei. Dupa ce ai lista in wishlist, o deschizi, selectezi ce vrei sa cumperi si le adaugi in cos. Treci prin pasii ceruti, ai grija ca la un moment dat, vei fi intrebata daca ai coduri de bagat. Uita-te in site de fiecare data cand comanzi, pentru ca sunt diferite promotii. Acum ai shipping-ul gratuit la o comanda de minim 100$. De exemplu, codul este FRSHP100. Pui codul acolo si mergi mai departe. Iti vor cere datele de pe cardul tau, si adresa de livrare. Trebuie sa alegi si varianta de transport. Completezi totul si vei primi un mail de confirmare a comenzii. Mai primesti si un Customer Number si un Order Number cu care iti poti cauta comanda si verifica stadiul in care se afla. Cred ca primesti mail si cand pleaca de la ei. Desi ei spun ca dureaza vreo 21 de zile, comanda ta ajunge mai repede, doar ca sta mult aici in vama. Ale mele au ajuns dupa 5 zile, dar am de asteptat sa se proceseze comanda in vama. Eu sunt foarte multumita de hainele lor, insa ma omoara taxele vamale, chiar si asa comand in continuare. Abia astept costumele de baie! Daca mai ai nelamuriri, spune-mi.
pisicuta si matei spune:
Lu_mi nu este neaparat valabila regula de care mentionai. Eu am primit un pachet de 180$ care continea si un produs de 75$ prin UPS si nu am platit absolut nimic..deci a fost ca si cand a venit prin posta..habar nu am de ce s-a intamplat asa .
Roxana am primit mesajul tau, insa din pacate nu stiu cat de curand vom face iar comanda, dar promit ca te anunt. Daca iti faci cont neparat sa pui un cod postal valabil sau macar pe care sa il tii minte pentru ca atunci cand te loghezi trebuie sa il treci si eu am avut mari probleme cu acest cod: mi-a dat o eroare desi il introduceam corect si am vorbit la ei vreo 20 min pana am reusit sa rezolvam treaba.Produsele le poti pune direct in shoppingbag ca se pastreaza chiar daca nu mergi mai departe cu comanda si daca te razgandesti pot fi sterse de acolo. Unele din codurile de comanda de la ei de pe site sunt exclusiv pentru state-cum ar fi cel de freeshiping. Eu pentru coduri de reducere si promotii mai folosesc site-ul: http://www.retailmenot.com/view/victoriassecret.com
Carrye succes cu taxele, sa fie cat mai mici..oricum noi am aflat la penultima comanda ca la cosmetice nu se aplica taxe vamale, la pantofi sunt mai mari decat la haine.... Iar de facut comanda in mai multe persoane..noi asa facem mai mereu si niciodata nu le iau fetelor banii la cursul BNR, ci la cursul de vanzare al $ de la banca mea din ziua cand facem comanda..si asa este oki, iesi cam pe fix cu banii.