Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 14
Carrye spune:
Alicia, atunci cand alegi varianta clasica de shipping, ei iti dau un termen. Asta este termenul oficial, insa produsele ajung in tara cam in 3-5 zile cu UPS, in cazul in care sunt trimise prin UPS. Daca ei aleg sa ti le trimita prin posta, vezi discutiile de mai sus, da, dureaza mai mult. Prin UPS, insa, desi sunt in tara, dureaza vamuirea lor atat de mult incat ajungi sa intri in posesia coletului cam atunci cand iti spun cei de la VS. Eu le iau ceva mai devreme decat termenul lor dar tot pe acolo e. Asta este...
Carrye spune:
Hello!
Azi mi-am luat coletul! la 642$ factura am platit 515 lei (taxe vamale plus TVA) si inca un comision de 3% care naiba stie de ce l-am platit, mai ales ca m-am dus eu la ei sa ridic. Coletul este venit in tara pe 30 aprilie si eu am ridicat azi, 20 mai...:(
De mentionat ca la un cod pentru o geanta la costumele de baie Miracle Bra, desi am luat 2 costume de baie de gen am primit o singura geanta. Este foarte foarte misto.
Acum, taxele, va dau un exemplu: la o pereche de sandale de 45$: 45$ ori 2,36 lei (cursul negociat de banca)=106,2 lei. Se adauga taxe vamale de 17% (difera foarte putin prin materialul din care sunt facute, talpa, etc., eu am avut si 16,5% si 16,8%, sunt niste coduri) care inseamna 17,84 lei. In total avem 124,04 lei. Peste aceasta suma, se aplica TVA de 19%, in cazul nostru, 23,57 lei. Rezulta suma totala de 147,61 lei.
Deci pentru o pereche de sandale de 45$ am platit 147,61 lei fara costurile de shipping. Taxele se aplica doar pe valoarea produselor, nu pe suma totala a facturii de la VS.
Avem taxe vamale la incaltaminte: aproximativ 17%; la textile:12$ si la accesorii:3,7%.
Sunt foarte multumita de toate hainele, costumele de baie nici nu ma asteptam sa fie atat de frumoase si sa vina atat de bine. Materialele sunt foarte misto, bumbacul este incredibil. Aveti mare grija la marimi cand comandati.
La mine un 75C la sutien, am luat 34C. In schimb, desi port S am luat slipul XS si este perfect.
Cam atat am experimentat cu comanda asta. Va pup si spor la cumparaturi! Au free shipping! :p
princesslexy spune:
Carrye, si eu am geanta de plaja si-mi place f f f f mult.
Daca o sa mai vad pe cineva cu geanta ca a mea pe plaja o sa stiu ca esti tu. hihihihi Apropo, cce costume de baie ti-ai comandat? Arata-ne si noua...
Eu am 3 comenzi in asteptare...una e deja ajunsa in vama si UPS-ul numa' n-o aduce desi ii sun in fiecare zi sa se grabeasca odata! (Intrebare: coletul tau actual de peste 600$ a venit prin UPS presupun,nu? Si de ce a durat asa mult pana l-ai ridicat? )
A doua e comandata standard , am mai postat eu despre ea, am facut-o acum o luna si nici in ziua de azi nu am primit-o (stiu ca a fost trimisa prin posta). Te-ntreb, va-ntreb : e normal asa ceva? Of, si erau in ea niste pantofi superbi...
Si a3a astept sa mi-o trimita din SUA.
Cu marimile,da, am si eu probleme caci desi port S, XS-ul la unele haine mi-e mare ( mai ales la pantalonasi scurti, pantaloni 3/4). Mi-am cumparat o rochie pe care am comandat-o marimea XXS si mi-a venit la fix. La lenjerie intima nu m-am bagat inca pt ca deocamdata am stocul plin
In schimb creme mi-am luat la greu si astept sa imi soseasca in cele 3 comenzi in asteptare. Pana atunci va-ntreb: si-a mai comandat cineva cosmetice? Daca da, sunteti multumite?
Carrye spune:
Da, coletul a venit prin UPS, nimic prin posta, doar ca nu mi-au trimis ei o bluza si vad ca nici banii nu ii am inapoi. In fine. Pe cutia mea scria 30 aprilie. Eu am dat comanda pe 23 aprilie, deci, clar 30 aprilie este data cand au intrat in tara. De ce a durat atat? Habar n-am! Iti spun ca sunt in vama. Sper sa iti ajunga cat mai repede coletul prin posta.
Cat despre cosmetice, nu am comandat nimic de la ei. Parca nu platim taxe la cosmetice, nu? Pe mine ma intereseaza Strivectiv, ca aici la Sephora este incredibil de scumpa.
Costumele de baie sunt:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8P-228262&page=1&cgname=OSSWMBEAZZZ&rfnbr=148
Sutienul este verde cu buline si slipul verde simplu.
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8P-223491&page=1&cgname=OSSWMBEAZZZ&rfnbr=148
cu tot cu sortul ala mov si asta pentru care am primit si geanta:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8P-223353&page=1&cgname=OSSWMMIRZZZ&rfnbr=1060
Sorry, nu stiu sa transform link-urile in cuvinte sa nu mai fie asa lungi. Pup
pisicuta si matei spune:
Astia de UPS se cam misca precum un melc. ceea ce se intampla este: comanda pe site este bifata standard si ei iti zic o data estimativa de primire cam intr-o luna de cand ai facut-o. Si aceleasi info le primesc si cei la UPS si daca tu nu ii stresezi cu telefoane atunci ti-o livreaza in aproximativ o luna .
Legat de posta, princesslexy parca ziceai ca ti-au trimis email ca pe 5 mai au trimis-o spre Ro. Si daca adaugi cam 10 zile lucratoare la asta inseamna ca trebuie sa o primesti cat de curand, cred ca acum depinde si de factorul postal cat de repede se misca.
Chestia cu marimile este ff adevarat eu de aceea le recomand tuturor ca la fiecare produs sa verifice size chart-ul de pe site pentru ca pot sa fie diferente notabile. si chiar nu exista un grafic de conversie a marimilor de la VS in marimile europene.
Carrye asa am patit si eu la ultima comanda, lipsea o bluza din pachet si coletul era nealterat. Am sunat la ei, si-au cerut scuze si mi=au trimis alta bluza, pe care am si ridicat-o de la posta. Asa ca eu iti recomand sa ii suni.
Legat de cosmetice eu am doar niste luciuri de buze pe care le-am primit cadou la una din comenzi si sunt super misto. Intr-adevar nu se platesc taxe vamale la cosmetice, asa ca..profitati
princesslexy spune:
F frumos, sa le porti sanatoasa. Al meu e :
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8P-218016&page=1&cgname=OSSWMVERZZZ&rfnbr=2514
Mai, al meu avea ca data limita de ajungere ziua de azi iar coletul dupa cum am zis , inca nu mi-a fost livrat. Tot incerc sa sun la UPS dar ori suna ocupat/ori nu raspunde nimeni. (???????????????) Am vorbit eu cu ei si ieri si alaltaieri si mereu ma amana de pe o zi pe alta. Azi sunt decisa sa le zic vreo doua pt ca m-am saturat. Coletul e ajuns de o saptamana iar ei se fac ca ploua. Ce naiba? E asa greu sa faci 2-3 calcule? Ma gandeam sa sun si la VS sa le zic ca nu am primit coletul azi ( ei mi-au si spus ca daca nu primesc coletul pana pe 21 mai sa ii contactez imediat ). I-as reclama pe Ups-isti si la protectia consumatorului ca sunt ineficienti si-si bat joc de banii mei. Eu am dat comanda sa-mi vina express si vad ca se implinesc indata 2 saptamani de cand tot astept. Sunt un pachet de nervi si nu stiu ce sa fac :(
princesslexy spune:
Pisicuta....da, comanda trimisa prin posta a plecat de la ei pe 6 mai. Azi e 21..eu nu am primit NIMIC. Mai mult decat atat, aviz IOC, la posta tot sun..nu e nimic primit pe numele meu. Bai, oare numai eu sunt luata de fraiera in toata treaba asta????? :(
Am zis si mai sus, data limita pt comanda asta (nu e cea trimisa standard) e ASTAZI. Ori eu ASTAZI nu am primit nici un tel de la neseriosii din UPS...incerc sa-i sun si nu raspund.Ba imi dau ton de ocupat. In atari conditii: CE AS PUTEA EU SA FAC? Pe langa faptul ca dupa ora 15 sun urgent la VS.
claujro spune:
Se platesc taxe vamale la cosmetice. Comandai eu de la strawberry si la OP 66, la vama, am scapat din "mila" vamesului...altfel plateam bine-merci vama. Mi-a si spus, data viitoare sa vin cu factura sa mi-o vamuiasca. Si data viitoare nu a mai fost pt ca nu mi se pare convenabil....
pisicuta si matei spune:
Poate ca cei de la posta au alte criterii, dar la UPS nu se ia vama la cosmetice. la penultima comanda au fost 12 cutii de crema de corp si nu ni s-a aplicat taxa vamala ci numai TVA.