Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana28 spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Fetelor pana la urma m-am decis sa comand singurica daca tot n-am cu cine sa ma cuplez. Maine alimentez un card si trec la treaba. Insa tot citinduva am capatat nelamuriri:
1. Daca comanda mea este de 100 $ nu platesc taxe decat pt 60$? Sau cum??
2. La sutiene as purta aici 80B, sa inteleg ca marimea ok ar trebui sa fie 36B?
3. Transportul costa 21$ indiferent de volumul pachetului? Taxa de transport o retrag ei din cont o data cu suma comandata? TVA cand se plateste?
4. Am inteles ca sunt taxe vamale...cand si unde le platesc, ca doar nu le platesc la posta sau curierului, nu?? Cat anume din valoarea produselor inseamna taxele vamale?

Stiu ca va bulversez si poate intrebarile sunt aiurea dar e musai sa ma lamuresc inainte sa ma arunc in cumparaturi...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Buna.
Eu tocmai am primit o comanda de la ei. A 3-a sau a 4-a pe care am facut-o.
Eu pt 817& am platit shipping la ei de 96$...apoi..cand au ajuns in tara am mai platit in jur de 620RON. Practic taxele vamale au fost 620 lei, in care este inclus si TVA-ul de 19% + taxe in functie de felul produsului.
Au ajuns prin UPS.
Shipping-ul l-am platit odata cu comanda (au oprit ei din card)iat taxele vamale le-am platit cand am primit comanda...cash.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Roxana imi pare rau ca nu te pot ajuta acum..dar toate fetele sunt pline de haine momentan. Poate la urmatoare comanda reusim sa ne cuplam.
Pentru marimi eu iti recomand sa te masori si sa aplici masurile la size chartul lor pentru ca asa o sa fii sigura ca iti vin bine. La sutien au un mod de masurare pe care il descriu tot la size chart si asa o sa aflii exact ce marime sa iti iei. In principiu cam asta ar fi corespondenta-80B=36B, dar mai bine sa vezi si ce iti iese prin masuratoare, ca pot sa apara diferente.
Taxele pe care le platesti la Victoria sunt in functie de valoare pachetului si nu mereu 21$; si sunt oprite in momentul in care faci comanda.
Cei 40$ free de taxe sunt odata ce a ajuns pachetul in Ro si ajunge prin UPS.Taxele vamale si TVA ajung pana la 30% din valoarea pachetului, eu la o comanda de aproape 500$ venita prin UPS am platit taxe si TVA in Ro 370ron .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princesslexy spune:

Roxana, o sa incerc sa iti rezum in cateva cuvinte ce m-ai intrebat. In primul rand, daca comanda ta e de 60$ vei plati taxe vamale, spuneam si intr-un alt post tot pe acest subiect, ca taxele vamale se aplica acelor comezi care depasesc valoare de 22euro. Altfel spus, tot ce trece de 22 euro(nu stiu care e echivalentul in dolari - in jur de 30-40$ cred) e supus vamuirii. Inca o chestie f importanta pe care am vazut ca multa lume o confunda: TAXELE VAMALE NU SE APLICA SI TAXEI DE TRANSPORT. Aia o platesti tu separat. Asa incat...iti voi exemplifica: la o comanda de 100$, unde transportul sa presupunem ca e de 40$, Taxele vamale se aplica numai sumei de 100$, cei 40$ sunt destinati transportului si doar atat.

Si daca tot vorbim de transport....Ei bine acest e direct proportional cu valorea comenzii, adica: cu cat comanzi de mai multi $, cu atat si valoarea lui creste(INDIFERENT DE GREUTATE). La VS , dupa cum bine intuiesti, se tine seama de valoarea comenzii, nu de cantitate. Pe site-ul lor, la rubrica Customer Service-SHIPPING AND HANDLING gasesti exact valorile corespunzatoare comenzilor(eu nu stiu sa ti le zic pe de rost).

In fine...intrebai si de taxe vamale. Ei bine, la intrarea in tara a pachetului vei fi notificata printr-un SMS trimis de UPS ca trebuie sa le trimiti copia dupa buletin, ca ei astfel sa poata sa-ti calculeze taxele vamale. La articolele textile acestea sunt de 12%, la care se adauga si 19%, care reprezinta TVA-ul. Caculul se face in cascada si anume: de exemplu, la o valoare de 300$, se aplica initial procentul de 12% ,se aduna cu 300 si rezultatului final i se aplica valoarea de 19%, corespunzatoare TVA-ului. Mie mi-a dat 63.84$. Deci pt 300$ valoarea comenzii, taxele suplimentare vor fi de 63.84$(converisa facandu-se la cursul leu-dolar din ziua respectiva).

Sper ca ti-am fost de folos. Te pup si spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princesslexy spune:

Ups...am omis o intrebare...
Intrebai ceva de : sub ce modalitate se extrag banii din cont, daca se plateste si transportul , etc...
DA! Dupa ce ai adaugat produsele in cos si faci checkout-ul(adica iti introduci numele, adresa, modalitatea de shipping pt care optezi), ei la sfarsit, inainte de a efectua plata prin introducerea codului de pe card, iti arata suma finala pe care le-o platesti lor, IN CARE INTRA SI TRANSPORTUL. Au un sistem prin care iti calculeaza valoarea corespunzatoare transportului pentru suma de care ai comandat.

Inca o chestie importanta...copiata de pe site-ul lor :
Your order may be subject to VAT, import duties and/or taxes, which are levied once your package reaches your country.
-Victoria's Secret ships your package DDU, "duties and taxes unpaid", and does not collect the VAT, duties and/or taxes and cannot predict what your particular charges may be. If you do incur these additional charges, they must be rendered in order for your package to clear customs.
-For more information regarding your country's custom policies, please contact your local customs office.

Deci in suma extrasa de pe card nu intra taxele vamale si TVA-ul, alea, cum am zis si mai sus, le platesti separat in tara, vamei romane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_slav spune:

buna am dat si eu o camanda la VS prima de altfel in val. de 266$ si vroiam sa va intreb ce suma va mai trebui sa platesc in plus pt curier sau ce-o mai fi pt ca eu una nu inteleg mi s-au luat la o comanda de 220 $ in plus 44,95 $ ok am inteles vama sau transportul deci 265.95 dar se mai plateste inafara de astea cand vine la usa sau la posta alti bani?caci nu am intes va rog ajutati-ma sa stiu valoarea sa nu ma trezersc ca nu am banii.
PS nu am inteles cu conversia in inch de exemplu in RO eu la sutien port 38 C mi-am luat dimensiunile dupa ei dar nu cred ca am calculat bine Band size=99 cm si Cup size=82 cm +5 +87 cm deci la VS cat port in concluzie ca nu am inteles
Astept cu nerabdare rasp vostru
Multumesc

Mergi la inceput

daniela_slav ei iti iau bani cand faci comanda pentru impachetare, manipulare, taxele pe care le platesc ei cand iti pun tie pachetul. Tu aici daca vine coletul prin UPS platesti taxe vamale si TVA-ca se presupune ca faci import .
Acum referitor la masuratoare: daca band size este 99cm in inch inseamna 38.97=39( 1 inch=2.54cm). La acesta marime in inch adaugi 5 si obtii 44inch. Insa mie nu imi este clar din ce ai trecut tu la cup size. Spune-mi exact cat ai in cm la cup size. Pentru definitivarea calcului, transformi cup size in inch si apoi faci diferenta intre band size si cup size pentru a vedea si marimea exacta a cupei.
Oricum din ceea ce ai scris tu..ar reiesi ca ai un nr 44..ceea ce ei nu au..tu esti sigura ca 99cm ai pe sub sani sau de fapt atat ai peste sani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie taxele pe care le platesti la posta sau UPS mi se pare mult prea mari!!!! Mai merita , in conditiile astea sa comanzi de la VS?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da!! Merita cu varf si indesat! Tu ai comandat de la ei? Mie imi plac foarte mult hainele lor si preturile mi se par super ok. Era sa dau 300 lei pe o rochie de la Stone Creek pe cand acum cu 500 lei mi-am luat: 2 costume de baie, o rochie, 2 pantaloni scurti si o bluza. Plus ca am avut reducere de 75$ la comanda peste 100$ si am primit si o geanta foarte misto de plaja la unul din costumee de baie in valoare de 25$. N-am gasit inca locul in Bucuresti de unde cu 500 lei, sa cumpar atatea haine (de calitate). Si cand am zis 500 lei ma refer cu tot cu shipping si UPS. Eu sunt foarte multumita si abia astept comanda urmatoare. Ca sa nu mai spun ca am multumirea ca nu imi vad hainele la indigo prin oras :D
Fetelor, la o comanda de 642$ cu tot cu shipping, am platit 515 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Am facut si eu o comanda aseara de aprox 200 USD cu tot cu taxe. Am ales prima varianta de shipping si mi-au dat termen 18 iunie. Chiar asa de mult dureaza? Adica o luna?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Mie taxele pe care le platesti la posta sau UPS mi se pare mult prea mari!!!! Mai merita , in conditiile astea sa comanzi de la VS?!

Pai daca ma gandesc la penultima comanda, cand am platit taxe vamale si TVA..inseamna ca mi-am luat o pijama cu 60 lei si 2 rochii cam cu 1 mil fiecare. Pai sincer la preturile astea gasesc si in IDM-adica no brand, pe cand eu mi-am luat de la VS ceea ce este incomparabil. Deci raportul calitate/ pret este supraunitar si DA se merita cu adevarat sa cumperi de la VS

Mergi la inceput