Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 12
princesslexy spune:
Aha, am inteles... Si spune-mi te rog...de regula cat timp face pachetul din SUA? AL meu a fost trimis pe 6mai! Nu de alta dar vreau sa stiu de cand ar trebui sa incep sa fac ture pe la cutia postala.
pisicuta si matei spune:
Cred ca overseas este medota cea mai lunga de livrare-pana la 10zile lucratoare...dar nu stiu cat se respecta..ca eu am primit in 2 sapt pachet care trebuia sa ajunga in 6 zile lucratoare.
Chestia este ca am gasit ca si UPS are un serviciu de overseas delivery-poate totusi vine prin ei...habar nu am .
princesslexy spune:
Nu..pe mine m-au anuntat ca pachetul a fost trimis prin Brokers World Wide sau ceva de genu' asta. MI-as dori sa ajunga cat de repede dar ma gandesc ca daca e prin curierat postal ....
iuliya spune:
Buna, fetelor. De mult timp imi doresc sa fac o comanda la Victoria`s secret, dar ma cam ingrijoreaza taxele vamale. Vreau sa pun o comanda de 61,5$, un produs costa 22.50$ iar celalalt 39$. As vrea sa evit platirea taxelor vamale,iar coletul sa vina prin posta, nu stiu ce sa fac, sa pun produsele pe rand? Daca am card visa in lei, e okay? Multumesc!
princesslexy spune:
Poti sa le pui pe rand dar nu stiu daca ar mai renta! Ia gandeste-te ca pt un produs de 21$ ajungi sa platesti transportul de 25.95$(daca nu ma insel), ceea ce e mai mult ca si comanda initiala...Se merita? EU zic ca nu...
Taxele vamale nu prea ai cum sa le eviti, ele fac parte din legislatia tarii si orice vine din spatiul extracomunitar e supus vamuirii. E drept ca pt o valoare de pana in 22euro nu se platesc taxe vamale, dar reiau ce am zis initial: nu cred eu ca se merita sa platesti mai mult transportul decat produsul.
Cel mai ok e sa te cuplezi cu cineva si atunci totul se va divide la 2. Iesi f bine,sa stii, chiar mai bine decat daca ai comanda singura.
Iti recomand sincer sa optezi pt livrarea express , chiar daca dai cu 20$ mai mult, dar iti vine mai repede si au mai multa grija de comanda decat in cazul livrarii standard . Eu de fiecare data la livrarea standard a trebuit sa trag de ei sa mi-o trimita mai repede..plus ca astepti enorm de mult! Pe cand in cazul livrarii express in 3 zile produsul e in Romania.
Bafta si spor la cumparaturi.
pisicuta si matei spune:
princesslexy sigur soseste prin posta, iar mie(este vorba de produsul care lipsea din colet) mi-a fost trimis pe 29.04 overseas si a sosit deja, azi am primit avizul postal, numai ca nu il pot ridicat decat joia viitoare. Deci pana la urma chiar sunt 10 zile lucratoare, ceea ce este super .
iuliya cardul in lei poate fi utilizat numai daca este de circulatie internationala. La valoarea comandata nu are rost sa imparti in doua pentru ca oricum platesi la Vs taxe si or sa te duca destul. In plus cred ca vor trimite prin posta daca sunt numai 2 produse si chiar daca nu...40$ sunt scutiti de TVA si taxe si raman de plata doar la vreo 20..ceea ce nu are cum sa fie mult..probabil pana in 10$
Carrye spune:
40$ sunt scutiti de TVA si taxele vamale indiferent de comanda totala? Si eu intentionez ca urmatoarea comanda sa aiba maxim 3 produse destul de ieftinute ca sa vad cum mi le trimit. Ma batea gandul sa le dau mail sa ii rog sa le trimita prin posta dar parca a mai trimis cineva un mail sa intrebe de ce prin UPS si a primit un raspuns evaziv, asa ca am abandonat ideea...Inca nu am primit telefon de la UPS, dar se duce o prietena care lucreaza in Baneasa sa imi caute coletul. De obicei, ea mai fenteaza cu cei de acolo, si prefera sa dea un bacsis cam jumatate din taxe unuia de acolo. Macar sa le iau mai repede ca tare sunt curioasa ce taxe sunt la 642$.
princesslexy spune:
Pisicuta, mie pachetul mi-a fost trimis pe 6.05 , deci mai am de asteptat putin. Dar spune-mi te rog...tu de la ce OP ridci coletul si de ce e musai numai joi? Atat au program pt coletele externe? Imi inchipui si ce cozi sunt atunci...
Carrye.. da, la 40$ nu platesti taxe vamale si TVA si dupa cum bine spunea pisicuta daca acel colet nu are decat 3 - 4 produse, ti-l trimit prin posta. In legatura cu modul de livrare..ca tot ai intrebat...Eu am discutat cu ei despre asta atat prin e-mail cat si prin telefon si mi s-a zis ca acesta nu e controlat de catre ei, le trimit cum le vine lor. Atata doar, ca la livrarea express produsele sunt trimise via Ups Air pentru a ajunge in termenul de 3-7zile promis. In schimb daca comanzi Standard e posibil sa iti vina ori prin posta, ori prin UPS. Eu de exemplu am facut o comanda acum de 300$, pachetul zic eu ca e destul de maricel avand in vedere ca mi-am comandat si o pereche de pantofi, si culmea l-au trimis prin posta. Altadata, cand mi-am cumparat 2 rochii si pantalonasi scurti, deci erai 3 firfilici la vreao 100$, mi-au trimis pachetul cu UPS. Deci nu au o regula de trimitere stricta.
pisicuta si matei spune:
princesslexy eu il iau din provincie ca in Bucu nu am nici macar flotant...si da numai atunci au program pt colete externe. Dar in bucuresti nu sunt astfel de probleme..din momentul in care ai primit avizul il poti ridica oricand.
Roxana Claudia spune:
Fetelor pana la urma m-am decis sa comand singurica daca tot n-am cu cine sa ma cuplez. Maine alimentez un card si trec la treaba. Insa tot citinduva am capatat nelamuriri:
1. Daca comanda mea este de 100 $ nu platesc taxe decat pt 60$? Sau cum??
2. La sutiene as purta aici 80B, sa inteleg ca marimea ok ar trebui sa fie 36B?
3. Transportul costa 21$ indiferent de volumul pachetului? Taxa de transport o retrag ei din cont o data cu suma comandata? TVA cand se plateste?
4. Am inteles ca sunt taxe vamale...cand si unde le platesc, ca doar nu le platesc la posta sau curierului, nu?? Cat anume din valoarea produselor inseamna taxele vamale?
Stiu ca va bulversez si poate intrebarile sunt aiurea dar e musai sa ma lamuresc inainte sa ma arunc in cumparaturi...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)