Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 15
Alicia_S spune:
Comanda mea apare pe site-ul VS "in procesare", si am dat-o pe 17.05. Dureaza ceva pana cand trimit coletul, adica mai mult ca la strawberry. sau o fi din cauza ca e prima comanda pe care o fac la ei? Am si eu o intrebare pentru fetele care au mai comandat....cum iti dai seama daca trimit comanda prin UPS sau prin posta? La mine e in valoare de 166 USD...era 200 cu shipping dar vad ca a disparut si e 0 acum.
pisicuta si matei spune:
Alicia daca ai optat pt varianta standard dureaza cam 1sapt de cand ai facut-o si pana o trimit. In momentul in care ei trimit comanda iti dau un email si confirmare in care este mentionat si modul de trimitere(prin UPS sau overseas).
pisicuta si matei spune:
princesslexy abia acum iti vad mesajele, probabil ca sunt moderate si de asta. E foarte nasoala treaba, eu in locul tau chiar as suna la VS si as facem un scandal monstru al UPS..pai noi eram standard si astia de la UPS au facut calculele intr-o sapt, dar daca este express ce naiba...super nesimtiti ce isi imagineaza.
legat de comanda venita prin posta, eu am primit-o in aproximativ 17 zile calendaristice de cand au trimis ei. Daca as aplica si la tine inseamna ca ar trebui sa primesti cam in jur de 22 luna asta, adica maine. Numai ca eu de fiecare data cand am trimis in afara Bucurestiului am primit mai repede, probabil ca nu au asa de multe colete externe si au procesat mai repede, pe cand in Bucu au cam fost mai mult de 17 zile. Deci de asta ziceam eu ca trebuie sa primesti din zi in zi avizul, probabil cel mai tarziu la inceputul sapt viitoare.
Dar oricum nu lasa treaba asa cu UPS..astia chiar sunt extrem de nesimtiti!
Mikiritzi spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Hello!
Azi mi-am luat coletul! la 642$ factura am platit 515 lei (taxe vamale plus TVA) si inca un comision de 3% care naiba stie de ce l-am platit, mai ales ca m-am dus eu la ei sa ridic. Coletul este venit in tara pe 30 aprilie si eu am ridicat azi, 20 mai...:(
De mentionat ca la un cod pentru o geanta la costumele de baie Miracle Bra, desi am luat 2 costume de baie de gen am primit o singura geanta. Este foarte foarte misto.
Acum, taxele, va dau un exemplu: la o pereche de sandale de 45$: 45$ ori 2,36 lei (cursul negociat de banca)=106,2 lei. Se adauga taxe vamale de 17% (difera foarte putin prin materialul din care sunt facute, talpa, etc., eu am avut si 16,5% si 16,8%, sunt niste coduri) care inseamna 17,84 lei. In total avem 124,04 lei. Peste aceasta suma, se aplica TVA de 19%, in cazul nostru, 23,57 lei. Rezulta suma totala de 147,61 lei.
Deci pentru o pereche de sandale de 45$ am platit 147,61 lei fara costurile de shipping. Taxele se aplica doar pe valoarea produselor, nu pe suma totala a facturii de la VS.
Avem taxe vamale la incaltaminte: aproximativ 17%; la textile:12$ si la accesorii:3,7%.
Sunt foarte multumita de toate hainele, costumele de baie nici nu ma asteptam sa fie atat de frumoase si sa vina atat de bine. Materialele sunt foarte misto, bumbacul este incredibil. Aveti mare grija la marimi cand comandati.
La mine un 75C la sutien, am luat 34C. In schimb, desi port S am luat slipul XS si este perfect.
Cam atat am experimentat cu comanda asta. Va pup si spor la cumparaturi! Au free shipping! :p
Salut! Vreau de ceva timp sa-mi fac comanda de cate ceva la VS insa sunt foarte speriata de aceste taxe vamale&postale de la noi!!! Deci pana la urma daca eu comand doua perechi de pantofi ex:2/80$+27.99shipping-ul lor, 107.99$, astia ii vor lua ei automat de pe card! cand ajunge coletul in romania la posta inteleg ca eu mai platesc 17% taxe vamale si 19%tva????
Carrye spune:
Daca tu comanzi 2 x 80$ incaltari. Adaugi shipping-ul de 27,99$ = 107,99$.
Cand ajung in vama: se adauga taxele vamale PESTE VALOAREA PRODUSELOR in cazul tau peste 160$. Valoarea in cazul incaltamintei este de 17%, adica 27,2$. Vei avea suma de 160$+27,2$ = 187,2$. Peste aceasta suma adaugi TVA (19%), adica 35,57$.
In concluzie, vei plati: 222,77$
Laura T spune:
Carry, vreau si unu-doua costume intregi de la VS, oare sa iau XS, nu mi-or fi mici, ai idee? (am 1.62m, 53kg, marime sutien 70C=32C)
Carrye spune:
Ti-as recomanda S. Eu am costume de baie din doua piese. Sutienul il am 34C si slipul XS, insa eu am 1,60 si 43 kg. Mi-e teama sa nu iti fie prea mic si e pacat.
Laura T spune:
Carry, multumesc. La cele in 2 piese e mai simplu, mai ales cand le poti alege separat. Mi-e teama si sa nu fie mare, cred ca o sa iau unul XS si unul S, macar unul sa fie bun.
Din punctul de vedere al materialului, calitatii, esti multumita tare?
Carrye spune:
Da, Laura, foarte multumita!
Imi plac foarte mult cum vin si cum se aseaza, mai ales sutienele. Eu am implant si mi-era teama sa nu imi ramana cicatricile la vedere dar sunt foarte bine croite. Nu se vad. Si si-a luat si sora-mea vreo 2 costume, si daca ma gandesc acum, ea are 46 kg tot pe la un 1,60 m. Si slipul ei este tot XS. Eu stiu ce sa iti zic...vorba ta, sa nu iti fie mic sus, ca e mult mai usor cand e din 2 piese. Dar de ce te complici si nu iti iei din 2 piese de la VS si de aici unul intreg?
Laura T spune:
Carrye, si eu tot cu "implant"...ca de aceea am dat in boala costumelor de baie...In 2 piese mai am vreo cateva, dar mi se pusese pata pe unul intreg de la VS si tot mi-l iau pana la urma...plus niste chilotei tanga de bumbac, caci am mai luat de la ei (personal, cand am fost in State) si tare buni sunt. Cred ca we asta iau o decizie si dau comanda.