Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 9
adameasca spune:
'neatza!
Adriana, nasoala veste... 
Ciuf, ce plimbare cu peripetii!
Bine ca sunteti ok! Copiii tai sunt niste dulci si niste curajoshi, bravo lor!
Elena, invatza sa zboare zici...
Si Luk pica, se loveste (destul de tare in opinia mea) si nici nu clipeste. Cum naiba nu i-o durea? Ca as plange eu de mila lui uneori...
Carmen, unde-s pozele noi? Cum se mai simte Matei?
Alexandra, e o dulceatza Isa! Ce cort frumos are
Inca mai suge degetzelul la nani?
Carmenaaaaa, ori ai nascut? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Ven spune:
' mornin'!
Noi am fost ieri la Cluj la nenea ginecologu. Care m-a facut putin mai optimista. Adica, zice ca in 82% din cazurile de tensiune/preeclamsie la prima sarcina, nu se mai repeta la a doua. Doamne ajuta! Oricum, si daca e sa se repete, m-a asigurat ca exista metode de a o tine sub control.
In plus, bebe e bine, bate deja inimioara
, am 6 sapt. jumate si DPN = 2 ianuarie
Dar avand in vedere ca va fi cezariana din nou, a zis ca sigur va fi cu 2 sapt. mai repede, deci inainte de Craciun, sper eu....
Ieri am condus Bistrita-Cluj si inapoi, cu 2 ore petrecute in Cluj, azi am inspectie, asa ma simt de obosita de zici ca-s zombie....Astept vacanta mai mult decat oricand :)
Pupam toate mamicile si toti copiii, si sa auzim numai vesti bune de la fiecare 
Venera
, mama lui Markus 
adameasca spune:
Ven, cam acelasi lucru il stiam si eu despre HTA si sarcina. Oricum, tin pumnii sa nu ai probleme!!! Ce ma bucur ca mai apari si tu... Bafta azi la inspectie!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Elenalove27 spune:
Ileana, yumm-yummm ce cafea buna savurezi tu la ora asta , iar eu ma pregatesc de nanica(12:30noaptea)
...dar o sa accept o cafelutza de la tine cam peste 5 ore cand se trezesc pitici mei.Atat apuc sa dorm 4-5 ore maxim.
sotul imi zice ca de ce nu ma duc si eu la nanica cand adorm copii, asta pe la 9 seara...pai cine sa stranga si la mine jucariile si sa imi puna casa la punct pentru ziua urmatoare
...sotul imi vine de la servici pe la 2/3dimineata![]()
Da da, Alvarica cica vrea sa zboare!!! eu pe bune ca am plans de mila lui ...eu il intrebam mamica te doare....el se uita la mine si zicea sa nu mai plang ca el este ok...dupa care ma intreaba el pe mine de ce plangi mami ce te doare?![]()
Ven
, SUPER BINE...FELICITARI multe multe multe si sarcina usoara ,sa fie ce va doriti.
Vreau sa vad poze cu Markus daca se poate, pliz.![]()
adameasca spune:
Ce animatie la topicul nostru asa de dimineatza! ![]()
Ven, macar tu sa-mi mai tii companie la cafea. promit ca-ti fac una fara cofeina ![]()
Elena, cam la fel dorm si eu, hai, poate ceva mai mult. Dar dorm asa pentru ca nu pot mai mult, nu ca nu m-ar lasa copiii ![]()
Marioan, tinem pumnii sa te muti si tu repede la odisee! Andrei cat de repede a aparut? sa ne facem o idee ![]()
Am uitat ce era mai important: o sa fiu matusha!!!! Nah, ca titulatura asta imi lipsea 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Carmena spune:

Ileana Doamne fereste asa de repede, ce-ti veni??Nu inainte de 01 august ca mai avem de pus la punct muulte lucruri pana atunci. Vreau sa mergem si ma mare, sa cununam(pe 07.07.2007), sa facem inchiderea de semestru(bilanturi bla, bla, ca de suntem contabili...) asa ca iti dai seama, suntem ocupati nu se poate acu sa apara bb 2... Sa stea acolo la caldurica ca apoi unde e mai bine decat in burtica mamei??? Felicitari pentru noul statut de "matushica" si io imi doresc!!!
Ven felicitari pentru veste
Sa dea Dumnezeu sa ai un copil sanatos si norocos!! Ce spune Markus ca va avea un bb mic?? Si se pare ca iti prieste aprilie pentru conceput bb-lusi...o sa aveti ce petrece in decembrie, nu gluma... Si prietena mea cea mai buna are DPN 2 ianuarie, o sa fiu nasica...
Adriana imi pare rau de prietenul tau...Si eu mai rog de Marian(my sot) sa se lase de fumat si nu reusesc nicicum...Of, o sa-i povestesc, poate cu amenintarea mai functioneaza...
Marioan 

hai fugutza dupa noi in cursa pt bb2!!!!
In rest noi bine, ne pregatim intens de serbarea de 01 iunie unde Stefi il va interpreta pe Nica (a lui Creanga...)
, oare de ce nu ma mir la cate traznai face
...Are promisa o tricicleta noua nouta daca spune bine la serbare, acu' cu Domnu' inainte, ce sa spun...In rest cat e dupa amiaza de lunga prin cartier cu bicla, o pune pe butuci cu sigurantza, slabe sperante sa ramana din mana lui ceva si pt bb2...
Diseara mergem la innot. Sa ne tineti pumnii sa tinem slipul pe noi, ca anul trecut la mare imi spunea " S-au udat "totii"( in traducere libera "chilotii"), da-i jos..." Acu' vorbeste clar, inafara ca nu il spune pe "r"... Apropo ai vostrii ikl pronunta pe "r"??? La ce varsta au inceput, e nevoie oare sa il duc la logoped??
Pupici sa auzim de bine. Promit sa intru macar sa salut in fiecare zi sa nu mai intrati la ganduri...
Carmen
27+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Carmena
sa cununam(pe 07.07.2007),
Si noi, si noi tot atunci

Ileana
poze,poze si iar poze...
marioan spune:
Buna
Ileana eu sper sa fie exact ca la Andrei adica din prima luna. Ca sa fiu sigura ca tin pasul cu Ven si Carmen.
Pupici.
adriana spune:
Elena, vai saracul Alvaro! MAi, ai grija la cazaturile in cap, sunt periculoase. Auzi, dar tu ai curaj sa chemi salvarea? Ca mie mi-e frica, ma rog sa nu pateasca copii nimic sa n-ajung la spital ca astia aici fac caz din cea mai mica zgarietura. Am fost cu ei la vaccin si Olguta era plina de vanatai la genunchi, pe picioruse, si m-au intrebat ce sunt alea
.. de unde sa stiu eu? se bate cu fra-su tot timpul si se cotonogesc, eu aveam impresia ca vanataile sunt implicite la copii, nici n-are rost sa intrebi, si eu aveam cand eram mica o sumedenie...
Dar aici se face caz din orice
.
Doamne fereste!
Ven, felicitari pentru sarcina
, sa fie un bebe sanatos si frumos
Ileana, vreau si io o cafea.. tare![]()
Din cate am citit aici se pare ca eu dorm cel mai mult noaptea
hai ca e haios.. eu ma culc cu ei pe la 10 si ma scol la 7
, dar peste noapte ma dau jos din pat si fac genoflexiuni cam de 5-6 ori. Adica, ia bebe pune-l in pat, ia-l din pat pune-l in patut...hihi.. nu vreau s-o las sa doarma cu mine in pat ca deja o am pe Olga peste mine. Asa ca-i dau sa pape si apoi la ea in patut... Dar deja mi-au intrat in sange scularile, o sa dau in somnambulism, sa ma programez sa citesc si-o carte ceva, si dimineata sa ma scol mai desteapta![]()
Marioan, succes la bebe 2.![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adameasca spune:
Adriana, ia d-aci 
Si mie mi se pare normal ca un copil sa aiba vanatai pe picioare, ca doar n-o sta ca un bibelou toata ziua
Si Luk are, slava domnului! Si dc se trec vanataile, sigur gaseste el o buba s-o zgamaie si iote buba mai mare si tot asa...
Carmena, Luk il pronuntza pe R de cateva luni bune... Vorbeste destul de corect, nici nu se mai balbaie. Singura problema a lui e la cuvintele mai lungi, inverseaza anumite silabe. Ceva gen lo-mo-co-ti-va, po-ti-li-cos, etc.
Ileana
poze,poze si iar poze...