Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 8
Ven spune:
Salutare!
Dupa un car de ani, apar si eu, si nu oricum, ci cu o veste: si Markus va avea un fratior/o surioara.
Inca nu am fost la dr., luni am programare la Cluj, pentru ca se pare ca se vor repeta pb. cu tensiunea in sarcina (chestie confirmata de cardiolog), asa ca vreau sa fiu sub urmarirea unui dr. competent.
Ca si la Markus, nu mi-e rau absolut deloc, as manca intr-una (desi ma abtin, ca nu mai vreau sa raman ca o balena, ca dupa prima sarcina) si......presimt ca e tot baiat, desi ne dorim tare o fetita. Dar asa am avut un feeling de cand am vazut cele 2 liniute, si exact la fel am avut si cu markus, ca este/va fi baiat. Om vedea....
In rest, sunt intr-o perioada super-stresanta, cu santier in casa (schimbam toata instalatia de incalzire pe cupru si renovam total baia de la parter), o raceala care ma chinuie de 9 zile (si nu pot lua nimic, evident!) si cu niste inspectii pt. gradul II care imi mananca nervii...
Markus e plin de energie, merge la gradi (pana la 12), dar ar mai sta si toata ziua in curte, sa studieze flora si fauna, nu-i e somn niciodata, iar mi-e deja mi-e somn non-stop :)
Cam atat deocamdata. Ah, nu! Daca e fata o s-o cheme Ingrid (si inca un nume, nush care), daca e baiat HABAR N-AM :))Asa ca ar face bine sa fie fata!
Va pupic si promit ca mai viu cu vesti!
Venera
, mama lui Markus 
adameasca spune:
Carmen, tot ce pot sa-ti spun este Doamne ajuta! Poate nu te pricopsesti si tu cu scarlatina, sau poate nu face nici macar Matei... Of, of, of! Ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie bine!
Ven, ce veste minunata!!!!! Ma bucur nespuns de mult ptr tine. Vezi cu tensiunea ce faci, ma ia cu nervi cand aud ca si alta gravidutza are probleme d-astea... Tare ma bucur ptr voi, iti doresc sarcina usoara!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
super mami spune:
Good neataaaa !Am citit in fiecare zi, dar de scris nu m-am putut apuca.
Am muncit enorm, am ajuns acasa (amandoi) pe la 12...1 AM.
Bebe a stat prin "vecini"....dar a fost chiar k.
Sunt efectiv epuizata, ieri am dormit la pranz ( eu care nu dormeam nici noaptea ).
Am picioarele incredibil de dureroase, m-au ros niste saboti noi pana la sange intr-o zi.....vai ce dureri.
Si tot asa.
Azi mai avem in grija un baietel de varsta Isabelitei. Mergem direct la un loc de joaca....nu casa, nu parc, nu nimic obositor sau periculos ca nu mai facem fata.
Pana acum i-as fi dus la piscina sau film....sau ceva mai distractiv pt toti.
Am mute poze frumoase si filmulete haioase...promit sa le pun cat mai curand.
Bebelina e bine.....cu joaca ![]()
E cuminte si dulcica. Si-a cumparat ieri un costum nou de baie si i-am facut poze cand il proba.....am lesinat efectiv de ras. Pacat ca n-am filmat-o.....sa vedeti ce "miscare de scena" ![]()
Cineva ne-a tot popus sa faca poze pt revista lor cu hainute de copii.....mai vedem. N-am hot inca.
Carmen sper din tot sufletul ca totul o sa fie bine. Sa ne spui ce faci. Te rog.
Si eu a avut stresul cu rujeola. Si toti in jurul meu faceau atunci ( evident ). Dar uite ca n-am facut-o.
Tin pumnii tare si Doamne ajuta sa fiti sanatosi.Ven felicitari. Vai ce de bebelusi
Multa sanatate, sarcina usoara si un bebe sanatos.
Am avut si eu probleme cu tensiunea, dar in afara de stari de rau ( pt mine ) nu au afectat-o pe bebe in nici un fel.
Dar daca tot ai probleme cu tensiunea.....incearca sa nu te lasi afectata de restul minunilor ( renovari si scoala ).
Va pup tare si ....poze... 
Sper ca numai dispari,nu ?OK, ma duc sa iau "clientul"
plin de energie si plin de chef de joaca.
Mai trec eu pe aici ....sper ca repede.
In seara asta trebuie sa fac niste planse si daca tot stau la calculator o sa incarc si pozele sa vi le trimit.Un
de la noi.Alexandra
carmen77 spune:
Ven, felicitari!!
.
Deci o sa fim colege de "suferinta"
.
Si eu is ca si tine, nu greturi, nimic, nu stari de rau, un pic obosita si cam atat, da nu ma plang, pe cuvant de cercetash
.
Matei .... nu stiu ce sa zic cu scarlatina, inca asteptam rezultatul de la exsudat, dar eu zic ca nu are scarlatina, ca ar fi trebuit sa aiba eruptie si pe corp, nu numai pe obraji, am mai vb la gradinita si mi-au zis ca au mai avut un rahat de boala contagioasa intre copii, 5th disease ii zice, am vb cu medicul meu de familie si mi-a zis ca simptomele lui Matei is mai mult de 5th decat de scarlatina, dar, si aici vine darul, ca 5th-ul e mai pericolos pentru sarcina decat scarlatina
. Asa ca luni sau marti trebuie sa merg sa imi faca niste analize sa imi masoare nu stiu ce anticorpi dupa care isi da seama daca l-am facut si eu sau nu, ca daca e pozitiv, atunci trebuie monitorizata sarcina mai cu atentie, eco in fiecare luna, etc. Va tin la curent ...
Matei e pe antibiotic acuma 10 zile, inca mai tuseste, dar are o stare generala buna, nu mai face febra si e fresh ...
Promit ca azi pun si eu niste poze noi.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
ciuf spune:
Salutare,
Ven, felicitari. Asteptam sa auzim numai vesti bune si poze cu burtica cand o creste (Carmen, musai si tu, sper sa fie totul in regula cu Matei si Samburica). Mi-e dor de o burtica. Tot inclin sa il vreau si pe al treilea copil, dar de data asta ma simt lipsita de curaj.
Maine am programare la ginecolog pentru controlul anual. Am mari emotii ca de vreo cativa ani am si niste ganglioni la subrat si cine stie ce-o fi si cu aia.
La noi fuse azi Ziua mamei. La 8 dim. ma scula un telefon surpriza de la Delia sa imi ureze "Happy Mother's Day", iar de aici imi incepu ziua frumos. Daduram o raita pana la magazinul organic unde am avut placuta surpriza de a gasi chiparoase.Acestea sunt florile mele preferate si de vreo 6 ani nu am avut placerea de a le vedea la vanzare prin vreun magazin, pana azi, chiar de Ziua mamei.
Un buchet superb, din 10 fire de chiparoase, la $10. Cam $1 firul. Braga.
Apoi am fost intr-un parc foarte frumos, unde Luca a jucat fotbal, iar Eva a misunat peste tot, facut picnic.
D.a. am fost cu mama in oras sa ne cumparam ceva frumos de ziua noastra. Eu ma alesei cu un set finut rau de tot de lenjerie intima roz.
Ieri am fost intr-un canion cam la o ora jumate de oras. Superb. Aer curat, munte, apa, iarba. Luca s-a plimbat cu barca pe firul apei (barca legata de o sfoara de un pod sau de sot), a "biscuit" , a alunecat in apa si adio incaltari uscate ("1"), Noi am mancat la greu hamburgere si hot dog (cu paine cat ratia mea pe o saptamana), Eva a avut o pofta de mancare nemaipomenita, iar ce a fost cel mai rau, cred ca o si pot numi cumpana, pentru ca a venit un vant puternic, care ne-a luat pur si simplu pe sus, am fost inspirata sa ma asez cu spatele la vant, o avem pe Eva in brate, si am simtit un soc puternic in spate. Am simtit ca mi s-a taiat rasuflarea pe moment. La putin timp il aud pe Luca zbierand. Ce se intamplase? Vantul puternic ne-a zburat umbrela ce era fixata intr-un suport foarte greu de metal, suport ce a zburat drept in spatele meu (Bine ca nu m-a lovit in dunga lui ca m-ar fi nenorocit), iar piciorul umbrelei a zburat drept in fata lui Luca. Ii multumesc lui Dzeu ca ne-a ferit de altceva mai rau. Eva a fost la adapost in bratele mele, dar tata care fusese in spatele meu a zis ca nu o sa mai fiu intreaga. Falca lui Luca umflata, spatele meu vanat.
Iar Cezar cel mai fericit ca a mancat tot ce fusese pe masa, nu am mai reusit sa recuperez nimic din ce pusesem pe gratar. Totul a ajuns pe jos. Sa nu va spun cat am cautat sa ne reperam lucrurile pierdute.
Asta e. Incheiat capitolul, sper ca s-a dus raul.
Asta seara am iesit vreo cateva ore in fata casei pazindu-l pe Luca cum manevreaza skateboardul. Se misca foarte bine pentru varsta de trei ani jumate.
Sunt tare mandra de el.
Va pup si fug sa le fac baie la prichindei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
super mami spune:
Scuze pt greselile din mes anterior in primul rand.Carmen... tinem pumnii. Sper sa fie totul ok.
Abia astept pozele. Eu n-am avut timp sa le descarc.Valeria...bine ca e toata lumea ok. Si bine ca era Eva cocotata la tine in brate si ca Luca a scapat asa usurel.
Imi dau seama ce sperietura ati tras.
Pozele sunt super, iar juniorii..... de nota 200.Laura eu vreau poze.....cu toata lumea. Mi-a mai trimis o prietena poze cu fetita ei bebe mic ( chiar mic de tot...o zi
) si asa m-am topit. Vai cat de scumpi si mici si dulci sunt.
Azi m-am trezit cu zambetul pe buze. Am visat ca in cautarile noastre pt bebe fetita am gasit/primit ( in vis, de la o agentie ) un baietel absolut superb, blond si dulce foc de cam un anisor si putin
Si ne zicea ca il cheama Luis.
Si asa i-a ramas numele si toata lumea era topita dupa el. Si era frumos si destept si cuminte si le stia pe toate.
Mmmmmmm ce vis frumos....chiar m-am trezit cu zambetul pe buze.Gata, asta voiam sa va povestesc. ![]()
Pupici pt toata lumea. 
Alexandra
marioan spune:
Ven felicitari si sarcina usoara!!!
Fetelor nu v-am uitat dar am auditorii pe cap, inchidere de luna si nu am timp decat la 3 zile sa va citesc.
Eu vineri primesc rezultatul si sper sa fie ok ca sa ne apucam de treaba din pacate iar s-a mai dus o luna...
Ciuf cum l-ai invatat pe skate? Andrei la redescoperit ieri si nici unul din noi nu stie si eram ieri in parc parinti tinand copilul de maini sa nu cada-caraghiosi rau..
Carmen sper sa fii ok si sa nu iei nimic ai grija .
Pupici.
adriana spune:
Alexandra, mersi pentru poze. M-am uitat singura, nu i le arat lui fii-mea ca ma pune sa-i cumpar ruj![]()
Codrin are febra, azi am stat acasa
..
Tocmai am primit o veste rea
. Un prieten al nostru fff bun are cancer la plamani
.. acum am citit si eu mai mult despre boala asta.. man, face ravagiiii![]()
E asa de tanar, nici nu stiu ce sa mai zic.. desi toti l-am rugat sa lase fumatul.. nu putea domne, asta-i viata lui, tigara
Offf...
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
carmen77 spune:
Adriana, imi pare rau .. de vesti. Macar e in stadiu incipient? Adica se poate trata? Chestia cu fumatul ... nu au rost comentariile, eu urasc fumul de tigara, dar am trait in casa cu tata fumator 18 ani si stiu cum e ...
.
Alexandra, mai, eu tot nu is lamurita, de ce tineti voi mortis sa adoptati un copil si nu mai faceti voi unul? De fapt .. stiu
, il iei deja mare, numai bun sa se joace cu Isabel, asa-i? ![]()

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Elenalove27 spune:
intru repejor sa urez lui Ven sarcina usoara si un bb sanatos.
adriana , nasoala treaba...la noi in familie umbla cancerul din usa in usa(cum vine vorba) mai mult in parte sotului...sorusa cancer la san, taicasu cancer in gat...si multe alte neamuri cancer,cancer.
..nu pot decit sa urez sanatate si refacere rapide.
Sanatate multa lui Codrin,pup si sa auzim de bine.
supermamica, taaare dulce isabela.
sympa, unde esti? ce face Andreea si Teo?
ciufulici, mai, ce imi place de voi ca va plimbati mereu si mai ales la voi acolo in munti este superb!!!!
Luca este bestial!iar Eva o dulceata.
Tu arati SUPERB!
carmen77 , sanatate lui Matei.
Alvaro mi-a cazut zilele trecute din pat/dublu, in cap ...mai nu a scos o lacrima din oki...eu nu stiam cum sa ajung mai repede la telefon sa chem salvarea...el se ridica si zice ca sa nu plang ca nu are nimic!!!!!! l-am controlat pe la gat pe la cap...nimic. peste 5 minute a cazut iar....se urca sus in pat si invata sa zboare
David este deosebit, am impresia ca trebuia sa fie fetita ca este dulce tare si cuminte.