Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele, mai am dar n-am timp acum.
Maine pleaca sotul la Madrid, eu nu pot sa plec cu el....sunt solita pana duminica.Daca vreti sa radeti: am nevoie de ceva sfaturi....sunt terminata fizic. Ce pot sa fac/mananc/beau/inghit ?
Nu mai pot efectiv. Am picioarele grele, ma dor, imi e greata de oboseala, ma tarai efectiv.
Nu car pietre.....stau la birou sau in masina toata ziua. Pana pe la 18 sunt ok ( functionez normal), dar dupa....nici nu mai pot vorbi....sunt KO efectiv.
La 7 suna ceasul rezonabil zic eu ) la 8 sunt in masina......si ma mai intorc seara ( dupa gradi....putin parc...chestiute din astea ).
Noaptea zboara efectiv ( vai nu ma recunosc ). Dorm super bine.
Help ! Dar nu vitamine ( sau nu din cele care-mi dubleaza kg ).
Ca sa raspund la ce-mi amintesc....ma lasa si neuronii:
1. Legat de "r" o sa-l zica. Isa l-a zis repede, dar ea-l zice exagerat de lung. Dar e ok, toti il zic pana la urma.
Nu cred ca e cazul de logoped inca.
2. Ven felicitari mamico. Ma bucur tare.
3. Adriana....e groazic. Imi pare rau....multa sanatate ii doresc. Nu stiu ce sa zic. E intr-adevar ingrozitor.
4. carmencita....nu pot explica. Pur si simplu am vrut sa facem asta de cand ne-am dat seama ca o sa fim impreuna.
Cu ceva ani in urma am cunoscut ffff multe fam din Spania si bebelusii lor adoptati din ro si....ne-au ramas in suflet. Multi ne sunt prieteni.
Probail ca atunci am hot a indiferent cati copilasi o sa avem o sa adoptam un bb.
Nu pot explica, dar ca-l fac eu sau nu tot aia e ( din punctul de vedere al familiei ).
Sincera sa fiu abia astept.
A expirat timpul liber pe ziua de azi. Va pup tare, tare.
Somnic linistit, pe maine.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, imi pare tare rau de prietenul vostru.
Alexandra, am vazut pozele cu Isa. E o frumoasa in cortul ala si o sCumpa cum doarme cu degetelul in gurita.
Filmele inca nu am apucat sa le vad, ca inca sunt la serviciu si nu am idee de ce nu le pot vedea.
O sa am timp de ele acasa, sper.
Maine am interviu la Bilb. pentru un post de 16 ore. Am mari emotii si imi doresc tare mult sa il primesc. Ce e fain ca lucrez serile de la 6-9 si sambetele. Sotul poate sta cu copiii, iar cand e el plecat in delegatie pot angaja o bona. Nu ma lasa sufletul sa o duc pe Eva la gradinita.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, eu te intrebam, pentru ca mie mi se pare o plimbare intr-un mare necunoscut in care nu as avea curaj sa ma bag ... ma gandeam la cazul in care ai ghinion si se trezeste "mama" naturala ca vrea copilul inapoi la un moment dat, sau cand afla micutul ca nu e sange din sangele vostru cum va reactiona, din astea, prea multe semne de intrebare pentru mine, de asta eram curioasa. Si noi ne gandeam la un moment dat la asa ceva, dar din motivele enumerate mai sus si altele, am decis sa mai facem noi unul al nostru. Mi-ar fi placut insa sa pot sa am direct un copil de 2 ani , sa aiba Matei un tovarash de joaca.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
e gataaaaa!!!!

Alexandra, va doresc multa bafta cu adoptia! Cand incepeti procedurile?

Ciuf, bafta la interviu! Adevarul e ca e un program de invidiat, asa job as vrea si eu, incep sa ma tampesc acasa

Carmen, cum te simti? Matei?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!
Ileana, mersi de . O savurez in fiecare dimineata cu maaaare placere. Si nu-mi trebe fara cofeina, una normala, cu lapte beau zilnic :)

Alexandra, in afara de vitamine (care intra-devar dau pofta de mancare), nush daca exista ceva "stimulenti" care sa fie ok, adica sa nu aiba oareshce efecte nedorite (acum sau mai tarziu). Asa ca sfatul meu e: cat mai mult somn....si cam atat :) Ei, vezi ca scapasi de insomnii? [:D}

Elena, Alvaro e mortal :) Aviator, il faci, parol! Iar David e o scumpete de copil, si intr-adevar, si din poze pare cuminte

Carmena, bafta la serbare! Markus la gradi e un mic rebel. Adica demonstreaza ca poate si stie multe, dar NUMAI CAND VREA EL! Va fi foarte greu sa il faca cineva sa inteleaga ca exista 'reguli', si ca 'acum TREBUIE sa facem asta', etc. etc. Ma rog, un Sagetator tipic, se pare :) Sper ca macar bebe2 sa iasa capricorn, ca astia sunt cei mai docili si responsabili copii

In rest, am trecut cu bine de inspectie, din 4 ore cat trebuia, doamna a asistat doar la 2, a zis ca s-a lamurit pe deplin si asa [:P] M-am bucurat tare ca a iesit bine ora cu clasa a IV-a (Step by Step), cu aia aveam emotii ca-s mici si nu stii la ce sa te astepti. Dar a fost superrrrr. Acum ramane sa ma apuc de invatat pt. gradul II, care va fi in ultima sapt din august si pe care il voi da cu burtica de vreo 4 luni si ceva. Sper sa-mi poarte noroc, mai ales la ex. oral [:D}

Gata, ca io azi intarzii la scoala :)
Pupici!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, stiam eu ca nu ma lasi balta la cafea
Ma bucur ca ti-a iesit inspectia bine. Bafta si la urmatoarea! Te admir ca ai nervii necesari la lucrezi cu copii mici, nu stiu daca as fi in stare... Desi imi plac astia mici, jobul mi se pare dificil.

Alexandra, incearca niste ceai verde, o cana pe la pranz, dc il agreezi. Eu am baut o perioada si m-am simtit bine, insa mi-a crescut tensiunea de la el si am renuntzat.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Din punctul meu de vedere si eu as fi vrut un bb infiat. Sotul meu nu poate sa accepte.
Alexa ese foarte bine, vorbeste bine, spun epropozitii....si merge la o gradi privata. Mami cat si alexa este foarte fericita de cum se simte printesa acolo.
Paul, e un smecher, nazdravan, .......nu am cuvinte. Se urca peste tot, cara, se baga pe unde nu te astepti.......simt ca am copil in casa. Pe baza alexei.....se doarme in casa.
In rest suntem bine. Am fost la munte, acum ne pregatim de mare.....peste o luna.
Avem poze noi

http://new.photos.yahoo.com/alexa13tinta/album/576460762400771016

Va pupam si o vara frumoasa.
Noi nu prea ami avem timp sa trecem pe forum dar asa din cand in cand....am sa va mai scriu si eu.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, v-am admirat in poze... Paul e un superb, cum de a iesit asa blond, parca voi nu sunteti asa, mai sateni poate..
Alexa s-a inaltat tare mult, i-a crescut parul de cand n-am mai vazut-o.. si e o draguta
Voi pareti obositi
Sanatate si numai bine va doresc, ti-ai gasit servici? Cu cine-l lasi pe Paul?

Ciuf, ce ai facut la interviu, ti-au dat raspunsul? Ar fi o rezolvare frumoasa la planul Eva-cresa-stat acasa.. succes.

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Azi iar am ajuns la medic ca Matei e plin de bubite .. rezultatul? Are varicela . Eu am facut-o cand aveam 18 ani, sper sa fie OK cu sarcina, ca am citit ce malformatii poate da la fat ... te ia cu fiori ... Doamne ajuta! Imi sun medicul acuma sa ii cer si ei parerea.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

I s-a deschis contul Laurei. Yupppiiii, ce surpriza grozava!!! Ma bucur enorm.
Carmen, imi pare tare rau de micul tau ca facu varicela. Cum naiba mai???

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput