Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, pai l-am tuns, ca e cald, transpira, etc. L-as fi tuns cu mare drag la frizer, sa aiba si el o tunsoare smechera, dar crezi ca sta? Nici nu vrea sa intre in frizerie... mai are nitzel si vrea sa mergem pe partea cealalta de strada

Nush ce-am mancat cat am fost gravide, dar sigur de acolo ni se trage

Yael, cum va e in Finlanda? Cum s-au acomodat copiii? Ai dreptate, Elena seamana cu tipa aia

LauraT, ca sa mai pun si eu paie pe foc, Luk nu e chiar asa stricator . Pe mine ma mai apuca nostalgia inceputurilor pe forum si mai sap prin arhiva... Ce vremuri...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura Takacs tizo, bun revenit, mai se reintorc in forta LaureleVezi sa nu fie si la tine cu bb mic, semn de reintoarcere;) Ca uite ce s-a revigorat subiectul de cind cu atitia bbi mici si noile burtici:)Apropos de baieti obraznici, pai va zic serios ca acum cu fetz mic de 2 luni care chipurile ar trebui sa te alerge sa-ti manince nervii si noptzile..da' de unde nr 1 premiant cu coronita la obosit si foit de mami, normal ca tot Aldo ramine:)) Nadja nu ma solicita nici pe departe asa de mult cu Aldo.Yael bun revenit! Mai zi-ne despre voi, cum v-ati acomodat, cum e pe acolo? Noptile tare scurte acum, nu-i asa? Bucura-te din plin de soare, ca iernile te apuca depresia, dar lasa ca ne "luminam si incalzim" pe aici intre noi.Elena bine ca trecu febra! Si Aldo e bine, nu mai are dureri de ureche. Plin de energie, m-a alergat azi tot orasul! Si eu zic ca semeni cu actrita de care zice Yael, dar esti si mai si:) Daca ai avea timp o sapt de odihna, ceva tratamente si aranjamente la par si un make up special pt o sedinta foto, sigur o bati lejer:)Alexandra, cum e Isabelita bonita? Sanatate multa si un pup dulce:) Chiar ca are un par superb! E o fetitza tare tare frumoasa. Am pus poze noi in albumul primavara, cu chestia aia agatata de carut, ii zice swiss strolli, cu zimbetele si risetele micutzei dive, e o poza cu numele riset, ei bine cam asa e fetzul meu mai tot timpul cind e treaza si nu-i e foame. Ride la noi cu gurita stirba de o sufoc cu pupaturile:) Apoi pozele cu rochitzica de la David, pacat ca nu se vad si chilotzeii asortati:)) Si normal cu Aldito bandito si mai ales gitanito, cu sapca lui preferata cu Italia in frunte. Trimit linkul la Laura, Yael si Adriana, am mai uitat pe cineva? Merg sa vad pozele noi si sa citesc povestirea lui Ciuf. Talentata mai esti, pictezi, scrii frumos, plus ca si acum imi amintesc decoratiile de craciun facute de tine. Ti-am promis mai demult poze cu baia mea, ca ma intrebasei, cind e curata o sa facVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am vazut-o pe Ilinca! Mama ce dulceata de fata! E mai blondina decit Luca. Fura inimi de mititica! Si mie mi se pare ca seamana Luca cu Alvaro cind sunt tunsi scurt amindoi.Cine a mai pus poze noi ca parca asa mi s-a parut, ca au mai fost citeva noi.Pe miine la cafea cu povestiri din calatorie. Ma cheama fetitzul in pat:) Plinge dupa mami si nu prea o lasa mami sa verse lacrimi, eeeei pai cum sa las eu printesa mica, pai cite fete are mamaFug.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Haideti mai fetelor, eu nu cred ca seman cu fata aia frumoasa :)
Sotul ar zice ca eu sunt mai frumoasa dehh ce sa zica si eldar eu zic ca nici pe departe nu aduc cu frumusete de actrita :)...dar vorba Laurei daca as fi putin domrita si sa am timp de un coafor si un machiaj special, atunci o sa fiu SUPER :) thanks LAURA, adica cuscra! pup pe Nadja si sa sti ca mi-am facut griji ca o sa ii fie hainutele mici ca stiu ca a scris cineva ca Nadja in poze pare marisoara :) inghitisem in sec :) dar vad ca ii vine bine rochita pupa Elena pe ea de flebete mica...iar despre Aldo nu am cuvinte, pare asa de cuminte de imi vine sa te fac mincinoasa cand spui ca este bataus :))

ahh mi-am adus aminte ca tot am vizionat pozele tale azi de cateva ori...mai sti cand ti-am spus ca mi-am luat niste cizme de la CK de pe ebay! sunt asemanatoare cu cizmele maro care le ai tu in spania doar ca sunt pe negru :)...nu am avut ocazia sa le incalt niciodata ca deh la caldurile de aici...poate la anul in germania :) ehh ce zici ?

Yael, hai nu povestesti cum este in Finlanda? ce o sa faceti,ramaneti acolo? nu va este dor de Israle? pup copii frumoshi.

Adriana, scuze mai, m-am tot tinut sa iti spun de chestia aia de spinare si am uitat ...pana azi cand am facut curat pe lista de favorite si am gasit linkul...nu te-am mai vazut nici online pe messenger ca il trimiteam :)...pup iezii...si ai grija cu bb4 ca nu este de glumit!!!

Ileana
, tu nu crezi ca seamana nazdravani nostri?
Ce misto de tine ca ai ales sa stai acasa cu kupii(ai nervi de otel) ...eu as vrea sa merg la servici daca ar avea cine sa imi stea cu puisori acasa...

LauraT
,ai grija sa nu se lipeasca si de tine sarcina :))...cum a inceput una sa ramana gravida , toate am fost la rand :)

yuhuuu SUPERMAMICA , ce face ISABELITA!!!

merg sa pun nazdravani la nanica si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vik, mersi de poze.. E o dulceata mica rozalinda ta.
Ah, o sa fie astea mici niste storcatoare de inimi.. mie cel putin, Cornelia, mi-a adus atat dragoste.. nu ma mai simteam capabila de iubire prea multa, ca sa recunosc cinstit, mai ales dupa ce mi-a mancat ficatii Olguta. Dar acum parca le vad cu altii ochi, Olguta s-a facut mai intelegatoare, e mai mare, mi se pare asa de frumusica.. iar Cornelia.. ce sa zic, cred ca a fost un premiu special pentru mine.. nu mai pot dupa ea.. sau poate am mai multa minte acuma?

Alexandra, sper ca Isa sa fie mai bine. Sanatate multa va doresc

Laura.. mie si anul trecut mi se pare ca afost acum 100 de ani.. nici nu-mi vine sa cred ca gogoasa mea face 1 an..

A.. ultima veste.. Cornelia face primii pasi
Asta dupa ce de 2 luni merge cu mine de mana, acum mi-a dat drumul, in sfarsit
(mult i-a mai luat, maica)

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Adriana, felicitari CORNELIEI pentru primi pasi ...hahaha cred ca Olguta trebuia sa fie baietel :)

PUP IEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Tiza, primit linku', multam, si vazut puiutii! Mai vazut si alti copilasi draguti de la mamicile de aici, ca acuma am avut mai mult timp. Pup pe toti. Ce bebelusi frumosi aveti. Ma inscriu pt nurori.

Nah, nu se lipeste nimic (adica "mimica" cum zice Alex), ca nu se poate. Io am inchis " shopul" definitiv. Saptamana viitoare schimb prefixul si vreau sa apuc si pensionarea fara cupii in fasa. Dar mi-ar mai fii placut si un al treilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! io va ofer o

Vik, e minunata Nadjia, o sa franga inimi multe , vai de capul lui tati, o sa stea cu ochii ca pe butelie

Da, Elena, am uitat sa zic aseara, imi pare ca seamana baietii nostri tunsi scurt. Is frumosi, destepti, cuminti. Corect?

LauraT, deci si tu ai inchis shopul, ca si mine de altfel. Sunt mai relaxata asa.

Adriana, felicitari Corneliei pentru primii pasi! Ce emotie! Abia o astept si eu pe Ilinca.

Elena, mie nu-mi e greu cu amandoi acasa. O singura zi m-am simtit depasita, sapt trecuta, in ziua in care i-a iesit al patrulea dinte Ilincai, pe ala l-a jelit corespunzator si a urlat toata ziua. Dar si-a revenit, e cuminte. Doarme noaptea, afara sta in carutz la plimbare, deocamdata ma descurc cu ei.

Ia ca ma duc sa le dau sa pape si sa fugim afara. Pupam si sa aveti o zi minunata!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Ileana, buuuna cafeaua :) cu frisca sau fara
www.flickr.com/photos/8729372@N04/535772474/" target="_blank">Cafelutza

Ce sa zic si eu ca daca m-am lasat de servici din cauza copiilor, a fost decizia mea sa stau cu ei acasa :)
Cand eram la servici 2/3 zile pe saptamana , sunam acasa de 30x pe zi sa intreb sotul de copii!!! si asa am ajuns sa realizez ca nu se merita sa stau departe de ei cand am ocazia sa fiu langa ei si sa nu imi lipseasca nimic.

revin...plange david

edit: l-am adormit pe davidutza :)
Ileana, si eu cu Alvaro cand a fost vorba de frizer, tot complexul il cunoastea! a tipat pana am crezut ca lesina.
Frizerita a incercat cu o acadea,jucarie...dar nu a tinut nimic!!! a inceput sa tunda si dupa cateva minute mi-a spus ca mai bine il tund acasa deocamdata cu masina ca ea nu poate ! am venit acasa si am bagat masina in capul lui :) a zbierat el dar tot l-am tuns: )

Azi merge sotul cu Alvaro la cardiograma, ma rog sa fie bine

Pup trupa si sa auzim de bine.

Sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput