Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Salut gagici. Cam slaba activita in dimineata asta (la mine, deci la voi e deja tarziu si tot nika). Nimic nou de raportat.

Elena sa dea D-zeu sanatate si sa fie toate bine.

Ileana si noi avem programare la tuns maine. Cupilu' e cuminte, chiar ii place.

Adriana, succes la cocosat (ca ziceai de micutza ca face primii pasi, deci tre's-o tii de manutze). Dar oricum ai experienta deja.

Uichend placut la toata lumea si ne reintalnim luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf acum am citit la subiectuil despre Diana, ca ai optat pt prelevare de celule stem la nasterea Evei. Bravo. La noi costa toata treaba in jur de 4500€, adica vreo 6500$. Mi s-a parut pretul exagerat plus ca aici pe insula la mine la clinica asta micuta nu prea as fi avut baza.Elena tin pumni!!! Sa vii cu vesti bune! Alvarica e baiat puternic si sanatos tun, sunt sigura de asta!Marimea la haine ai nimerit-o la fix pt perioada asta. E cald si la noi, azi aproape 30°C si acum i se potrivesc bine. Tu ai luat pt 3 luni, adica marimea 62 pe aici, exact cu asta o imbrac dar deja incep sa cumpar marimea 68, ea avind deja 60cm. Are mami amazoancala 2 luni ii vin numai bine hainute pt 3 luni:)Cu caldura asta as bea si eu o bere rece, dar ma tot gindesc ca alaptez, nasol moment Asa ca maninc inghetata, ca vb aia ingrasa mai mult, cum altfel:))Aici la nemtzi e de coma, in 2 luni am vazut 2 documentare despre bere, cum se face, cit de curata, naturala, fara nimic sintetic in ea, cum ca e prionztre cele mai bune bauturi, din apa pura de calitate, plus ca e plina de vitamine, special B-uri si alte minerale etc etc. Si cica avind doar vreo citeva zeci de calorii la suta de grame o face si dietetica nu asa cum i s-adus renumele. Cica sucul de mare are dublu decit berea. dar zic ei, cantitatea in care e bauta e problema. Cica daca am bea vreo 2l de suc de mere asa in scurt timp tot la fel am face burta.Nemtzii astia-s de coma:)Dar eu ii cred;)Adriana felicitari pt primii pasi! Are mami fetza mare deja!Aldo sta la tuns de mic, nu se scapa din priviri in oglinda:) Si cind nu are chef ii zic ok te las cu parul lunga ca fetitzele si-ti pun si clame si floricele roz, atunci se crizeaza rau si zice ca el nu e fetitza. Chiar asa si ai voi baietzi fac scandal daca-s comparati cu fetitze in roz?Ileana, da Alberto e lesinat dupa asta mica, mai ales cind toti in jur ii zic ca o sa fie mini alberto, o adevarata spanish italianca asa ca el.Si Nadja parca zimbeste si mai si la el cind ii aude vocea. Bandita mica stie ca papa nu rezista la asa ceva:) Si el zice cam asa ca papa Isabelitei, cipuri, sisteme si tehnici de supraveghere si tot tacimul:))Nu-mi vine a crede ce cald e aici, o sa incepem sa nu punem si noi aici in nord aer conditionat. Chiar asa eu de cind sunt aici nu am vazut la nimeni asa ceva, doar in supermarchet unde e brinza si laptele:)Multumim de complimente Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, excelenta cafeaua ta
Bafta azi la medic, sa ne spui ce a zis.
Noi o data am incercat sa-l ducem pe Luk la frizer, dar am plecat instantaneu de acolo. Prima oara cand a stat la tuns fara urlete a fost acum 2 sapt. Nu stiu exact ce s-a petrecut in capul lui, cert este ca a stat cuminte pana am terminat. Chiar l-am tuns uniform, i-am indreptat perciunii, a fost un tuns complet.

LauraT, uichend placut si tie! Auzi, ma framanta o intrebare: cine aduce copiii inapoi acasa? Vin cu bunici cu tot? sau ii faceti pachet si-i trimite cu curierul?

Laura, sa stii ca si Ilinca il adora pe tati. Cand il vede se lumineaza toata si rade in hohote si spune ta-ta-ta-ta. E lesinata dupa el . La el a ras prima oara in hohote, cu el se joaca cel mai frumos, cu el adoarme cel mai repede.

In alta ordine de idei: Ilinca s-a trezit dupa amiaza cu febra, ardea ca o sobitza, 38,8. Am stat eu vreo 3 ore, i-am dat panadol, a scazut nitzel, apoi iar a crescut. Asa ca fuga cu ea la dr: are roshu in gat . Am inceput sa-i dau antibiotic. Cica circula o viroza sau ce mama naibii o fi, ca am auzit de-o groaza de copii bolnavi cu febra mare, gat cu pustule de puroi si ceva diaree. Si normal, Ilinca n-a ratat-o. Macar n-are muci si nici nu tuseste. Acuma sper sa nu se molipseasca si Luk.
Era culmea, toata gasca bolnava, numai noi sa scapam...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ia bagati un ochi pe prima pagina la lista. Am incercat sa reconstitui arhiva topicului nostru, de la bebelushi. N-am terminat, dar am gasit inceputurile. Nu toata, din pacate.
nah, dc tot sunt insomniaca asta noapte...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ileana, am bagat un oki, alea sunt vremuri antice, parca nici nu au fost. Multumim pt efort. Auzi, si io am aceeasi intrbare ca si tine, dar numai pe jumatate, ca pe Calin l-am rezolvat, vine cu niste prieteni inapoi. Ramane Alex,cu care sunt inca nedecisa, gradi vs bona vs bunici. Nu-i rea ideea cu coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Iaca inca niste instantanee cu dl.Markus. Care, ca sa fie in ton cu gaska, adica bolnavior, are oxiuri. Toata ziua se scarpina in fund Saracu', nu-i de ras, ca si eu am avut (in liceu!!!) si-mi venea sa-mi fac harakiri, asa de rau ma manca....in consecinta a luat deja prima doza de Zentel, peste 1 sapt. inca una, si sper sa scapam. Si sa nu iau si eu, ca e nasol. Nu pot sa iau nimic contra lor.......numai usturoi, pe care fierea mea nu-l agreeaza DELOC.
In alta ordine de idei, am mai auzit una: cica in primele 3 luni de sarcina nu ai voie sa iei vitamine, ca poate da malformatii la fat. Voi ati mai auzit asa ceva?? Eu cu Markus am luat de la primul control, cand a constatat ginecologul ca-s insarcinata. La indicatia lui, of course. Si am luat toata sarcina. V-am zis ca acuma am carente de Calciu, Magneziu si glicemie mica, si dr. de fam. mi-a prescris Elevit. Acuma stau si ma uit la ele, nu stiu ce sa fac.

Azi mergem la ziua de nastere (3 ani) a Aliciei, prietena lui Markus (fetita unor buni prieteni de familie). Abia asteapta sa cante La Multi Ani.
Eu mai am 5 zile de scoala si am scapat!
Si cu asta basta pe azi!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ven, imi pare rau de Markus ca are oxiuri! pupam baietul si sa treaca repede.
Despre vitaminele in primele luni de sarcina , eu nu am mai auzit asa ceva!!! parerea mea este ca vitaminele ajuta fatul sa dezvolte sanatos nicidecum sa produca maltformatii!

Ileana, ce vremuri...vorba LaureiT, parca sunt vremuri antice :))...
Vad ca "lesini de ras" de la cafelutzele mele hai sa mai bag o ceasca cafea pentru Ileana si cine mai pofteste :)
Cafelutza zilei www.flickr.com/photos/8729372@N04/537286764/" target="_blank">cafelutza zilei

Alvaro este bine cu inima, Dr. a spus ca sa nu mai imi fac griji.
Eu cand il vad putin mai moale, imediat imi fac griji ca este inima! Dr. a spus ca inima ii functioneaza EXCELENT de bine si acum ne-am mutat de la 6 luni control la 1 an. Ma bucur mult ca Alvaro este iar DURACELL si ca ma zapaceste de cap...nu pot sa il vad moale si zacand la pat.

pup gasca revin

p.s azi am gasit in spatele casei, puisor de aligator :))...

edit:carmen cum merge sarcina?

Sympa pe unde esti????????????????

supermamica!!!!! ALOOOOO!

Yael, hai intra la povesti despre Finlanda :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, mie medicul de familie mi-a prescris prenatale imediat dupa ce a auzit de sarcina, nicidecum nu sunt interzise, chiar mi-a zis ca dupa ultimele cercetari, acidul folic e mai eficient in combinatie cu vitaminele, de aia mi-a zis sa imi iau prenatale, nu numai acid folic, cum luam eu .. deci se pare ca prenatalele se prescriu si pentru prevenirea malformatiilor, nicidecum sa le produca ... .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am reusit si eu sa pun niste poze ... album iunie 2007.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen, unde e albumul, eu nu l-am gasit..
Ce mai face burticul? cate saptamani ai? E fetita?

Elena, felicitari lui Alvaro.. e baietica puternic.. sa nu mai stai cu grija

Noi am fost ieri la o ferma de animale, pe langa NY.. am cumparat capsuni, am mangaiat ieduti, miei, caprite nemancate
A fost dragut, daca nu ploua mocaneste chiar ma bucuram la maxim de iesire..
No, ma duc sa ma culc, acusa vine Ileana cu cafeaua si io dorm pe mine.

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput