Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Se face doar la 2-4-6 luni sau se poate face si mai tarziu?! Baietelul meu face 3 ani saptamana viitoare.

Ana, am citit linkul dat de tine. Din pacate, stiu cat de nasol e, l-am luat si eu de la Eric si am simtit ca mor ce rau mi-a fost. De-aia zic ca mi-e groaza de el. Dar in linkul dat de tine nu scrie de nici un efect sau complicatii ale vaccinului si nici de varsta maxima pana cand se poate administra. Sau poate nu am vazut eu?!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

History of the Vaccine

The rotavirus vaccine currently available, Rotateq® is a new vaccine released in 2006. The previously released rotavirus vaccine, RotaShield®, was withdrawn from the market in 1999.

Dose Schedule

Children should get 3 doses of rotavirus vaccine:

First Dose: 6-12 weeks of age
Second Dose: 4-10 weeks after the first dose
Third Dose: 4-10 weeks after the second dose but prior to 32 weeks of age

Rotavirus vaccine may be given at the same time as other childhood vaccines. Infants who are being breastfed can receive the rotavirus vaccine too

http://www.immunizationinfo.org/vaccineInfo/vaccine_detail.cfv?id=17

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

"History of the Vaccine

The rotavirus vaccine currently available, Rotateq® is a new vaccine released in 2006. The previously released rotavirus vaccine, RotaShield®, was withdrawn from the market in 1999.

RotaShield®, was a reassortant rhesus-human rotavirus vaccine tetravalent (RRV-TV), that was licensed by the Food and Drug Administration (FDA) in August 1998. However, in July 1999, after approximately 1 million children had been immunized with the vaccine, the CDC recommended that use of the rotavirus vaccine be suspended because of an increase in the number of children who developed a serious bowel disease called "intussusception." Investigators calculated that the risk of intussusception attributable to the vaccine was about 1 per 10,000 (or less) infants vaccinated, three times higher than for the unvaccinated children. That vaccine was voluntarily withdrawn from the market by the manufacturer in October 1999. Those who received the RotaShield® vaccine in 1998 and 1999 are not at continuing risk of developing intussusception.

A new pentavalent human-bovine reassortant rotavirus vaccine, RotaTeq®, was licensed by the Food and Drug Administration in 2006 for use in the United States. In a study of more than 68,000 children, the risk of intussusception was similar in RotaTeq® vaccine and placebo recipients."

Cam atit despre vaccinul care a fost retras de pe piata. Cel nou nu poate fi diferit prea mult, doar tot din tulpini din acelasi tip de virus este facut.

Eniuei, eu nu-s de acord cu mai multe dintre vaccinuri, dar nu vreau sa incep o polemica pe aceasta tema. Cert e ca incercam sa ne asiguram o imunomodulare pe cai naturale, dar nu atit de agresive ca vaccinurile. Evident ca este doar parerea mea (si a altora). Dar fiecare face cum vrea.

Am discutat la vremea respectiva foarte mult cu pediatra. Avind in vedere ca la noi in familie toti sintem cu ceva probleme de motilitate digestiva (hipomotilitate congenitala), nu am vrut sa risc aparitia unor complicatii de genul volvulus inestinal (si inca ceva asemanator, dar am uitat denumirea in lb. romana, scuze), care s-au citat la cazuri de copii vaccinati cu acest vaccin.

In rest, noi sa fim sanatosi! Si pupici la copii mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr
Dar in linkul dat de tine nu scrie de nici un efect sau complicatii ale vaccinului si nici de varsta maxima pana cand se poate administra. Sau poate nu am vazut eu?!

nici eu n-am gasit si am tot cautat inainte de vaccinare. chiar m-ar interesa si pe mine ce fel de complicatii cauzeaza.

Marimar, multumesc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

ce este rotavirus ul?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Va multumesc mult de tot fetelor.
Stiu ca este normal, este hormonal dar si din cauza neputintei de a-l ajuta pe Jacob care urla de durere cu toate medicamentele care i le dau. Ieri am fugit la doctor spre seara ca a facut diaree f. puternica. Multumesc lui Dumnezeu ca s-a mai linistit.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Arturana,daca crezi ca te-ar ajuta poti sa ma suni sa vorbim(646-418-2882).Stiu ca nu e usor but I'm here for You and I'm not the only one.Pup un Jacob mic pe burtica si pe obrajori!

Madalina,ai pus pe undeva poze cu Sebi????/Vreau sa-l vad si eu,pliiiiz,macaar in pozici deocamdata.
Siminaf,ce mai face Ralu?Felicitari pentru condus!!!!Uite aici pozici noi noute cu Rudy-pretendentul http://family.webshots.com/photo/2507349890072337911Smuvox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by corinadana

ce este rotavirus ul?

http://www.rotavirusinfo.com/what_is_rotavirus.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by corinadana

ce este rotavirus ul?

Corina, eu tocmai am luat semestrul trecut un curs de epidemiologie, asa ca o sa-ti spun pe scurt cate ceva. Rotavirusul este un microorganism care produce gastroenterocolita virala, manifestata mai ales prin diaree f apoasa (scuze de detaliu), ce poate duce la deshidratare puternica si de aici gravitatea bolii. Se transmite in principal prin contact direct cu un purtator, de aceea e una din bolile "mainilor murdare".Copiii intre 4 luni si 2 ani sunt principala grupa de risc, mai ales cei care merg la daycare, de aceea AAP recomanada vaccinarea orala a bebelusilor.
Si Sophiei i s-a administrat vaccinul la 2 luni, si cred ca mai urmeaza sa primeasca si la 4 luni.
Centers for Disease Control, organismul patronat de Health Department are un website de informatie f bun - http://www.cdc.gov/.

Pupice tuturor!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

of, ca de fiecare deata deschid, va citesc si u apuc sa scriu...
arthurana bafta multa si sa treaca durerile astea cat mai repede... de ganduri negremu mai zic nimic, las ca se fac ele roz!
bianca am revazut pozele de la botez, foarte frumoase, m-am uitat mai atent ca o sa ne botezam si noi prin iulie inca nu stim cand

va pupic ca imi pica ochii de somn....

Sebastian

Mergi la inceput