Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Oral a fost cel pentru rotavirus.
Se pare ca pozele inca nu se vad. POate mai tarziu dupa ce or modera
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ah, eu nu am vaccinat-o cu ceva atit de nou pe piata. Sint foarte susceptibila, poate chiar un pic paranoica. Nici pediatra nu a insistat, am discutat ce si cum si am hotarit de comun acord sa nu o vaccinam anti-rotavirus. Mai ales ca exista si ceva cazuri cu complicatii dupa acest vaccin, care de altfel a fost licentiat doar acum un an si un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Vad ca ati ridicat problema depresiei postpartum. Si pe mine ma zapacesc starile astea. Eu ma duc chiar la un support group la maternitate organizat de un psiholog. Ieri am fost la controlul de 6 sapt. la ginecolog si am stat de vorba cu scumpa mea doctorita si mi-a dat PENTRU PRIMA OARA IN VIATA, zoloft..25 de mg. I-am povestit ca am ganduri negre si atacuri de panica si ca urlu la sotul meu non-stop.
Bebele meu are acid reflux si urla de durere de cateva ori pe zi mai ales dupa ce suge...Ma duc si sun la doctor aproape zilnic ca sunt super speriata. Mi-a dat sa-i dau un antiacid puternic pt. adulti dar care cic aface miracole si la bebei, prevacid se numeste.
Va rog multe dragele mele scrieti-mi si mie daca are cineva asa experiente, ca pe mine m-au terminat crizele lui de durere insuportabila. Mi se rupe inima de el si nu-l pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragelor,

Ieri am postat un subiect referitor la reflux pe site si nu-l gasesc. Sunt eu tampita sau nu stiu cum sa-l caut. Ma ajutati si pe mine??? Saru-mana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uite aici subiectul cautat.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101805

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Arthurana ai mama grija de bb, fa ti de lucru prin casa si LASA incolo gandurile negre! O sa i treaca si burticuta.. Iesiti la plimbarica.

Succes!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Arthurana, te inteleg, si eu ma lupt cu o mica depresie, am deja 2 saptamani de la nastere, dar incerc sa nu o las sa se adanceasca. Sper sa trec de perioada asta cu ajutorul celor dragi care sunt langa mine. Dar cum nu depinde foarte tare de noi sa gestionam aceasta stare, varsa-ti of-ul aici, ca noi te vom sustine si te vom ajuta atat cat putem.
Numai bine iti doresc si clipe fericite alaturi de puiutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Arthurana, nu lasa gandurile negre sa te napadeasca. Nu e sanatos. Stiu prin ce treci ca aceeasi perioada am avut-o si eu. Sa spun poate chiar mai "neagra" asta-vara. Insa totul se vindeca daca avem vointa. Incearca si imparte sarcinile cu sotul tau. E mai important copilul decat treburile din casa. Tu trebuie sa ai rabdare, sa te gandesti la lucruri frumoase, sa-ti scoti gargaunii din cap. Daaa? Te rog. Ai grija de tine.
Puiul e mai dificil primele 3 luni si apoi o sa vezi ca va fi din ce in ce mai usor. Ai incredere si capul sus ca totul va fi spre bine.
Despre refluxul lui nu stiu mai nimic. Am citit subiectul tau dar ai mei nu au avut asa ceva. Insa stiu ca multor copii li se intampla asta. Atata timp cat medicul nu a spus mare lucru despre asta ins. ca nu e chiar asa de ingrijorator si probabil ceva temporar. Stomacelul lui o fi mai pretentios. Cat mananca maxim la o masa?
Ii doresc ca durerile astea sa treaca cat mai repede, iar tie rabdare multa si ganduri frumoase ca viata merita sa fie traita asa cum e ea, cu bune si rele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Simina, ce complicatii poate da vaccinul anti-rotavirus? Ca Eric a facut rotavirus o data pana acum si mi-a fost groaza. Care sunt riscurile si pana la ce varsta se poate administra?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

Simina, ce complicatii poate da vaccinul anti-rotavirus? Ca Eric a facut rotavirus o data pana acum si mi-a fost groaza. Care sunt riscurile si pana la ce varsta se poate administra?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Carmen, eu am acceptat vaccinul asta pentru Sonia, l-a facut in doua doze pana acum si totul e perfect ok deocamdata. din ce am citit, nu da nici o complicatie. eu am fost cu juma de gura de acord pentru ca sunt pareri pro si contra vaccinurilor in general, dar la mine a si insistat pediatra si m-a convins. uite aici info mai multe:
http://www.rotavirusinfo.com/index.html#

p.s. se administreaza in 3 doze: la 2,4 si 6 luni.

Simina, vaccinul e din 1998, nu din 2006.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput