Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

da uite ce pui avem!

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Frumos puiut! Sa va traiasca!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

i_dica, spune-mi te rog, tie de ce nu ti-au facut epidurala? mie doctora mi-a spus ca epidurala se face la o dilataie de 4-8 cm...desi la prima sarcina mi-au spus in spital ca imi vor face epidurala cand ajung la 3cm..si asa a fost....din cate am inteles tu ai ajuns la spital cu dilataie de 6 cm......deci ce ti-au spus de nu ti-au facut epidurala?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Madalina, foarte frumoase pozele....ai un baietel tare dragalas!!!! si ce frumos stie el sa zambeasca!!!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Madalina uite un buchet maaare de de la noi pentru tine sa iti treaca macar un pic gandurile gri..
sa va traiasca minunea cu ochi superbi.. e scump foc dulcelul mic!!

Ei? ....facem galerie? Elena?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Madalina sa-ti traiasca Sebi ! Ce ziceam eu de depresie ? Las-o sa-si faca damblaua, dar daca simti ca nu mai e sub control vorbeste cu medicul tau.
...si poate reusim sa ne vedem, ca expira jucaria pe care i-am luat-o

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, este positil sa treceti si prin deprimare post partum, dar mai intii de toate sinteti moarte de somn, asta-o problema! Iar asta, din pacate, trece doar cu timpul. Sau mai mulgeti-va si puneti-i pe tatici sa doarma in aceeasi camera cu bebelusii si sa se trezeasca noaptea, macar in weekend, si voi dormiti in alt dormitor ca sa nu-l auziti pe bb, ca va treziti.

Despre carseat, sint o gramada de modele si fiecareia i se pare mai confortabila o anumita combinatie.
Eu am avut un Graco travel system pina pe la 9 luni si de-atunci am trecut la MacLaren unul care are mai multe trepte pentru inclinarea spatarlui si la carseat Britax.
In perspectiva, acum as folosi un infant carseat combinat cu un frame de genul Snap 'n' Go sau Graco SnugRider si apoi as trece la combinatia nr. 2.
Motivul pentru frame este ca e ieftin, foarte usor, se poate stringe in 2 timpi si 3 miscari (poate chiar 2) si se face ff mic.

Cit despre lucruri de nou-nascut, eu i-am luat numai masura 0-3 luni dupa sfatul tuturor celor din jur cum ca bebelusii cresc foarte repede si la noi nu a fost cazul. Tate ii erau enorme si a trebuit sa-l trimit pe barbata-miu in prima saptamina sa ia un set de haine de newborn pe care va marturisesc ca le-a purtat bine pina pe la 3 luni. Depinde de fiecare bebelus. A mea s-a nascut cu greutate standard, 3.500, dar nu a fost niciodata o mare mincacioasa, asa ca a mers cam pe 35-50% cu greutatea in primele luni. Singura perioada in care am fost exasperata ca iese prea repede din lucruri a fost acum, de pe la 15-18 luni, cind i-am cumparat o groaza de lucruri degeaba, ca nu a apucat sa le poarte.

Iar despre motivele din care plinge bb mic-mic, le felicit pe mamicile care sint asa de receptive, da' io am ramas cam corigenta la capitolul asta, ca nici acum, in perspectiva, nu-mi dau seama de ce urla fii-mea citeodata cind era bb mic. Cred ca asa voia muchiu' ei, ca altfel nu avea motive. Pentru calmare la noi a mers asa: feonul (in reprize mici), leaganul (Fisher Price), cintecel de leagan, purtat in sling, spus repetitiv aceeasi poezie in soapta.

Crib: pentru sustinerea corecta a coloanei, bb are nevoie de o saltea buna pe care pack'n play-ul nu o poate asigura. Ala e foarte bun pentru concediu dar nu pentru dormit tot timpul. Toate crib-urile au si rotite ca sa-l poti muta mai usor, daca e cazul. Rotitele le poti monta sau nu.

Cam astea mi-au trecut prin cap despre ce ati mai scris pe aici.

Numai bine mamicilor obosite si bebelusilor saltareti.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Madalina stau si ma uit la pozele bebelului tau si vad cat de mult seamana cu al meu sunt unele poze in care parca e al meu, probabil semanam si noi.
ce ochi are bebi al tau al meu ai are albastri si sper sa nu se schimbe.
Elena, eu nu am vrut sa iau epidural, tot cu care am vorbit de aici m-au sfatuit acelasi lucru si am incercat sa fiu puternica si sincera sa fiu nu imi pare rau ca nu am luat, am luat doar un calmant care m-a ajutat foarte mult in timpul contractiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Azi am fost la vaccin. Saracuta s-a speriat cand i-a dat ala pe gurita, si mi-a urlat de am zis ca si lesina de plans. Acasa s-a trezit dupa vreo 2 ore de la ora de masa si normal ca era rupta de foame, si mi-a mai bagat o runda de urlete. Acum doarme mititica.

Am pus si noi poze pe webshot, in semnatura, la albumul2

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Se mai da aici antipolio oral? Ca noua ni l-a facut injectabil pe cel polivalent.

Mergi la inceput