Bebelusi "made in USA" (3)
Raspunsuri - Pagina 21
madalina78 spune:
delia- poze la semnatura, ma tot tin sa te sun da nu iti gasem nr
poate in seara asta,
pupici
Sebastian
corinadana spune:
Krissy, Conchita va multumesc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Aaka spune:
Buna mamicutzelor!!Si noi suntem departe de patrie si ma bucur sa gasesc intr-un astfel de club, sa ii zic asa.Eu sunt Adela si am o fetita Tia car epe 1 iunie a implinit un an. Speram sa ne primiti in clubul vostru si de asemena speram sa devenim prietene.
corinadana spune:
Bun venit fetele, Adela si bb Tia!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Aaka spune:
Ce mai fac azi mamicile de bebe made in usa? E foarte mortal numele subiectului sa zic asa si cine l-a postat a avut o ideea super.
La noi e caldut afara cu un pic de vant , sotul doarme ca a lucrat de noaptea si noi pe-aici. Tia doarme iar eu imediat vreau sa pun mancarea in cuptor. Voi cu ce va ocupati?aVETI SERVICI SAU SUNTETI CASNICE?
madalina78 spune:
bine ai venit adela, mamica de tia
uite cu ocazia asta ar fi interesant sa ne cunoastem mai bine, asa ca incep eu:
am 28 de ani ( inca
) sunt din bucuresti iar acum locuiec in brooklyn. sotul meu e tot roman stabilit aici dupa '90.
momentan stau acasa cu bebe sebastian care are aproape 2 luni dar doresc foarte mult sa imi echivalez studiile ( am terminat fac. de stomatologie la bucuresti).
azi a fost super, am facut un gratar cu niste prieteni, nu a fost nici cald, nici rece iar " patratzel" a dormit de a rupt.
va recomand calduros, dragi proaspete mamici ce treceti prin depresii post-partum sa iesiti la gratar!
bianca, de unde a cumparat nasa ta lumanarea de botez? e deosebita, poate o ajut si eu pe nasa mea cu o informatie
rodica- pune si tu nist poze sa va vedem si noi - ca si mie mi se pare ca sebi seamana cu bebe matei a lu' sora-mea.
pupici si o saptamana cat mai linistita
Sebastian
CamiM spune:
Salutare!
Am vazut ca se vorbea despre vaccinul pentru rotavirus, noi am ales sa nu il facem pentru ca cel vechi a fost retras de pe piata din cauza posibilelor complicatii iar cel nou nu a fost suficient testat, asta si la recomandarea medicului pediatru.
Aaka bine ai venit sa-i traiasca floricica si sarcina uoara cu bb nr 2, si noi am inceput sa "lucram" la bebe nr 2.. sper sa nu se lase prea mult asteptat.
Poate ne pui si noua niste pozici cu Tia. Merge singurica?
Subiectul daca nu ma insel a fost deschis de Krissy.
Foarte faina initiativa cu povestitul despre noi asa ca iata-ne si pe noi la apel:
Eu am 30 de ani si sunt din Bucuresti iar sotul din Sf.Gheorghe si suntem aici de 6 ani, momentan stam in Philadelphia dar urmeaza sa ne mutam in Georgia in luna iulie. Acum stau acasa cu printesa noastra Sofia care are 13 luni. In timp as vrea sa imi echivalez si eu studiile din Romania( limbi straine) sau sa fac poate ceva nou..dar deocamdata sunt foarte fericita ca pot sta cu gogoloiul meu mic si dulce..![]()
Madalina suna tare bine ideea cu gratarul..![]()
Editez sa zic ca pentru botezul Sofiei nasa a cumparat lumanarea simpla de la biserica si a impodobit-o ea acasa cu flori.
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
BiancaM spune:
Mada, lumanarea a fost luata de la biserica, si a fost impodobita de nasi.
Si noi la CV.
Am 28 pe 29 de ani, sunt din Brasov, si sotul din Sacele(langa Brasov). Suntem aici de aproape 3 ani. La inceput eram cu vize de student, respectiv dependent, dar din aprilie suntem rezidenti.
Editez ca sa continui...
Am de gand sa-mi continui studiile aici, adica sa fac un master si apoi sa incerc in invatamant. Acasa am studiat mate-fizica si am si profesat 2 ani.
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
i_dica20 spune:
Buna!
Nu stiu cum sa pun pozele, Madalina.
Sa spun si eu cateva cuvinte despre mine.
Am 25 de ani sunt aici de 1 an si 4 luni, adica in Sacramento-CA.
Eu am terminat in tara finante-banci dar nu prea cred ca voi face ceva aici pt ca nu stiu mai deloc engleza si nici nu stiu ce sa fac sa invat si eu cate ceva.