Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu tocmai am tras un puiut de somn si acuma am papat spanac cu ou ... hmm .. :)
Draga Adina, eu pina acuma 3 luni am lucrat la o firma romana-olandeza de IT, ca si analist programator, iar proiectele erau de obice mixte, lucrau oameni si din ro si din nl, iar eu si sotul meu eram colegi... si la un moment dat m-au trimis ei in delegatie acolo si atunci ne-am vazut prima oara ...:) Apoi a venit el in Ro sa vada natura si tara si dupa o saptamina s-a intors acasa la ai lui si a anuntat la servici ca se muta in Ro :)
S-a mutat aici, la aceeasi firma, peste 1 an ne-am casatorit si acumm suntem tot in Ro.
Unul din motive este ca visul meu este sa devin psihoterapeut si acum fac facultate, cursuri de formare si tot ce se poate pentru asta, care ar fi extrem de scumpe dincolo.
A fost si este o poveste tare frumoasa si de multe ori ma minunez si eu de ea ....:)
De adaptat ce sa zic, limba este o problema pentru el inca, nu vorbeste romana decit asa cuvinte, sunt lucruri care ii plac in tara, natura la nebunie, oamenii de multe ori, insa uraste coruptia si mizeria politica ...
Petro, multumesc de aprecieri pentru poze si noi :)
Si mie imi plac pozele tale, mai ales cele cu cercelusi la urechiusi ;)

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ce poveste frumoasa, Pufulet!!! Deci a cam fost dragoste cam la prima vdere, nu?
Tocmai de aia am intrebat cum s-a adaptat, pentru ca in Olanda toate ocalitatile (in afara de Amsterdam) arata ca localitati model... adicaasa cum sant alea in miniatura, numai ca de marime normala. Totul perfect aranjat, ordonat, toate strazile drepte (nu vorbesc de gropi...). Al meu a fost socat ptr ca nu exista aproape deloc autostrazi in Romania. Si coruptia este pentru un olandez de neinteles. Ei sunt cutotul altfel.
Lui i-a placut foarte mult in ROmania, incat m-a intrebat si daca n-as vrea sa stam acolo, dar eu stiu ca el n-ar rezista in Ro, din aceleasi motive spuse de tine.

Si ti-ai ales o meserie (psihoterapeut) fff interesanta, ar fi si visul meu, insa aici e foarte greu si costisitor. Chiar, daca nu te-ar deranja, imi scrii pe PM (ca sa nu deranjam fetele) ce facultate si pregatire mai departe trebuie sa faci in Ro ptr a deveni psihoterapeut?

Si inca o intrebare, ca m-a intrebat al meu: de unde e sotul?

pupici
Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Stiu, olandezii sunt foarte deschisi si corecti si iti spun ce au de spus, chestie care imi place la nebunie insa aici deranjeaza...
Si asa e, oraselele din Olanda sunt superbe, parca sunt casutze din povesti, cu flori si tot felul de aranjamente florale, gradinite in fata... insa mie oamenii mi se par mai reci acolo decit romanii nostri si pentru mine asta ar fi fost mai greu acolo ...
Sotul meu e din Soest si a lucrat in Hilversum :)

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Adina, la voi cum a fost, tu cum te simti in Austria?

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Claudia ... mai tarziu cu raspunsul (atat cat il stiu), ca eu sunt cam decalata cu ora!

Din ceea ce stiu de la soacra mea, care a fost asistenta gine in Ro, ar cam trebui sa-l simti pe BB in luna a 4-a (poate chiar 4 1/2). Dar dupa cum am mai citit, sunt cazuri in care bebikul "are personalitate" si se face simtit mai devreme ... asa ca felicitari pentru "lovituri" . La cat mai dese !!! Intr-adevar din momentul in care misca, ar trebui sa dispara si greturile ... Deci esti pe drumul cel bun ... Eu abia astept sa-l simt ca ma suteaza ...

pe toate!!!!!

Mara 11+

Mara&BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele,in sfarsit am reusit si eu sa intru azi,ieri nu am intrat ca am adormit cum am ajuns acasa
Ce fac burticile?
Am facut 12 saptamani

anca 12+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

fetelor, dragelor, va multumesc din suflet pentru vorbele bune, sia cum cand ma gandesc imi vine sa plang... chiar m-am speriat asa de tare si chiar citeam problemle voastre, mai ales tu RGE, care te tot chinui cu aceasta problema si ma gandeam, Doamne, ce rau trebuie sa fie..

acum sper sa fie ok, sa ajungem cu bine pe 18 mai la doctor (ziua lu1 sotu) si sa il vedem pe gagalica mic si sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor eu am facut toate analizele mai putin mycoplasma + ureeaplasma.Aste ce mai sunt?
Se fac din secretie?
Unde pot sa le fac ca acolo unde le-am facut pe restul astea nu le faceau?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Anca felicitari!!! sa cresteti mari!!!

eu akuma m-am trezit, am facut un nani cam lung, de la 15.30 pana la 18.45.....sunt cam zapacita de cap!
Laura, nu te speria, majoritatea dintre noi luam utrogestan, No spa, pt sustinerea sarcinii!
Dana, ce mai e cu cumnata ta? cum se simte? e bine??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pufulet, eu sunt de mult timp in Austria (pe 2 iulie se implinesc 18 ani). La inceput mi-a fost tare greu (vreo doi ani), apoi din ce ince mai simplu. E adevarat ca oamenii sant mult mai calzi in Romania, iat in Olanda mai reci decat in Austria chiar. De fapt, acolo sant deschisi in sensul ca fiecare vorbeste cu tine, insa nu in aprofunzime. In Austria e asa, mai la mijloc. Ce ma enerveaza in Ro este ca fiecare crede ca are dreptul sa se bage peste tot. Adica nu prea este respectata sfera personala.
Pe Aswin l-am cunoscut in Austria, el e plecat de mult din Olanda, nu mai merge decat in vizita. A trait in mai multe tari (Austria, evident, Germania, Belgia, Spania, ELvetia, Australia, Cateva luni si in Franta), dar s-a stabilit in Austria pana la urma. A fost tot asa dragoste la prima vedere.
Si mie imi place felul asta direct de a aborda lucrurile, insa cateodata mi se pare chiar si mie cam lipsit de tact. :-))

Merci de PM, deci ai deja ani buni de scoala in spate, si inca cativa inainte... Eu mi-am intrerupt acum multi ani facultatea de economie si am reincaput in toamna cursurile, deci tot studenta am redevenit. E prea tarziu s-o mai iau in alta directie, dar poate fac dupa fac o specializare pentru a deveni (nu stiu cum se zice pe rom, incerc sa explic) un fel de coach in economie, deci lucrezi cu firme... poate ma ajutati voi care-i termenul corect?

Maine am rendez-vous cu BB, primul, si sunt emotionata, sper sa fie totul ok...

va pup pe toate
Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput