Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Tot timpul m-am gindit cum e sa nasti in alta tara, cum sunt conditiile de acolo, cum esti tratat, etc ...?
Sotul meu e olandez si ne gindeam la un moment dat daca ar merita sa nasc in Olanda, dar odata ca ar fi enorm de mari costurile cu asigurarile si apoi nu stiu daca mie mi-ar place sa fiu intr-un loc strain unde nu as intelege mare lucru ce se vorbeste, si pe de asupra si fara el linga mine mare parte a timpului ... aici macar stiu cu cine stau de vorba, vorba aia ... dar poate ma insel si ar merita efortul ...?

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

pufulet, si al meu e olandez. Chiar m-am uitat odata la pozele tale, ti-am vazut numele si m-am mirat. De unde e, cum v-ati cunoscut si cum de a ajuns in Romania? Cum s-a obisnuit in Romania?
Sper sa nu te superi ca te intreb asa multe, sunt curioasa...
Si eu zic ca nu merita, mai ales ca in Olanda este incurajata in primul rand nasterea acasa, din cate stiu eu.
Poti sa intrebi si la fetele din Olanda. Stiu ca ele nu sunt asa incantate.

Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

laura - eu zic sa nu intri in panica. Au mai spus fetele pe-aici ca atata vreme cat sunt pete maronii si nu sange rosu-rosu, e bine. Si mai ales ca ai fost la dr. si te-a linistit, ai vazut samburelul ca e bine ... ia ceea ce ti-a prescris si odihna. Si fara stres. Numai bine .

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Multumesc Petro ca mi-ai raspuns atat de repede....de activ este super activ, l-m vazut parca era ca un hopa-mitica !
Dar o mama stie ce simte doare ca nu+mi vine sa cred ca acum 3 sapt. era doar o mica inimioara ( noi am avut probleme, gravibinon,utrogestan, gznpral, no-spa si ampicilina ptr. infectia urinar), dar a trecut! Iar acum e atat de mare, cu mauta in gurita, cand in fundulet, cand in dreapta cand in stanga.......dar el prefera stanga.ca acolo e inimia lui mama!
claudia
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

nu te speria, Laura. Tratamentul acesta e si pt fixarea sarcinii. Si eu am facut acelasi tratament la prima sarcina, am avut aceleasi simptome. Acum iau iar tratament: nospa, duphaston si am facut si o injectie (am avut dureri de burta si niste scurgeri rozalii). Nu iti dauneaza. eu ma simt deja mai bine si nu mai am probleme.
7+
vine bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

RGE, felicitari pentru fluturasi...!
claudia
+12

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia1178
cand in dreapta cand in stanga.......dar el prefera stanga.ca acolo e inimia lui mama!

Ce frumos spus !!!!!!!!!

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor dar ec se intampla cu forumul..numai la mine este sau asa pateste toata lumea?..ca poate fac eu ceva gresit...
postez mesaje care apar cu o pagina in urma si cred ca nu vede nimeni ce scriu...urasc chestia asta si merge asa greu..o fi de la netul meu?!

ROXANA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ramona, imi pare tare rau pentru durerile tare! Stiu cum e, si e tare rau, sper sa treaca cat mai repede!

Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

LAURA si eu am patit la fel ca tine si acum urmez tratament ptr eminenta de avort(dar nu am avut asa ceva)dar doctorita mea a spus ca este mai bine sa evitam problemele,duminica trecuta am avut si scurgeri rozii nu numai maronii si mi-am sunat dr si a spus ca in sarcina se mai poate intimpla si asta adica sa te cureti.Dar asta nu inseamna sa nu te ingrijesti si sa te odihnesti cit mai mult posibil.Ai grija de tine si de bb si multa sanatate sa va dea Dumnezeu la toate

MIRELA 7+

Mergi la inceput

Merge greu tare si la mine forumul ... si la PM sunt ceva probleme ...

roxana - nu cred ca e de la forum la tine ci ca am scris mau multe in acelasi timp si au aparut mesajele unul dupa altul ... era prea aglomerata zona de aia

pufulet - m-am uitat si eu pe pozele tale ... frumoase tare ... si voi !!!! Tu ai o figura de strengarita ....

10+
Petronela

Mergi la inceput