Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
MaraD spune:
Petro, multumesc de parola ... a fost super ideea ... asa ma reusit sa vad si eu mamicile, burticile si bebicii
...
Irina, felicitari pentru 
!!!! Imi doream si eu intr-o vreme gemeni, dar cum nu sunt nici la mine nici la sot in familie ... pas ... ![]()
Superbi bebici in burtici!!!! Eu inca nu am decat poza de la 8 saptamani, unde
era doar de 1.79 cm si se vede doar o pata clara alba in lichidul negru. Alt eco inca n-am facut ... deci inca nu stim daca seamana cu mine sau cu taica-su
Dar inimioara ii bate de numa ... ultima data am auzit-o acum duminica la ultimul contol. Deci m-am linistit ca e bine ... ca parca pana nu il simt ca loveste in burtica am uneori ganduri de genul: o fi bine, creste cum trebuie, etc.? Mai ales ca greturile nu prea mi-au dat bataie de cap ...
si
pe toate ...
Mara
11+
Mara&BB
bb_yasmi spune:
fetelor eu am niste intepaturi in jurul buricului. ati patit vreuna asa???? oare ce o fi?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
BB dar ai dormit maica ceva
Ce face bb?
anca11+
vine bebe....
poze
anca recuperez de fiecare data cand prind ocazia
12+creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
Eu acum doua seri stateam in pat cu mana pe burtica si parca mi-a miscat ceva in burtica.este imposibil nu????
anca
11+
vine bebe....
poze
claudia1178 spune:
Anca...acest subiect cu miscatul ma intereseaza in mod deosebit dar vad ca nimeni nu ma baga in seama...
Eu am 12 sapt. si de 2 zile l-am simtit nu numai o data ci de foarte multe ori...iar daca ai rabdare te rog citeste ce am postat eu mai devereme
claudia[gravi+12
bb_yasmi spune:
anca eu habar nu am , dar de cand v-am auzit pe voi parca incep sa "simt" si eu 
pe mine ma deranjeaza "intzepaturile" din jurul buricului.
12+
creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
Claudia exact asa am simtit si eu ,ca niste bolboroseli.
BB nu stiu ce sa iti zic de intepaturi,nu am avut.
anca
11+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
pussi , am revenit cu cateva poze asa cum ti-am promis. sunt doar vreo 3-4 ca mi-a fost lene sa mai fac
:
http://new.photos.yahoo.com/bb_yasmi/album/576460762399516766
12+
creste bebe...
poza eco bb
Gina M spune:
Fetelor ma bucur sa vad ca sunteti de comun acord.Si eu sunt de aceiasi parere.Va 
Referitor la mancare - spuneti-mi va rog, ce anume va prieste dimineata mai bine?!
Starile de greata mi s-au intetit in ultima vreme si abia reusesc sa pun cate ceva in gura. Imi vine sa
in continu la micul dejun.
POZE
+