Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
irina_stef spune:
stiu RAMO ca o sa ma descurc,doar ca imi e frica de va fi,sau poate nici frica doar ca si eu sunt foarte foarte uimita ptr ca nu ma asteptam la 2,nu mi-am imaginat nici macar o secunda ca voi aveai doi bb-i odata.deja ma uitasem dupa carut hainute am si luat cateva,scriu si ma bufneste si rasul,imi imaginez asa cum o sa stau eu cu ei in brate.
12+
-IRINA-
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Ramonella du-te la farmacie si cumpara-ti "Calgel". E un gel pentru calmarea durerilor gingivale. Cu acest gel il dadeam pe fiul meu cand i-au aparut dintisorii.
Eu marti am fost la ecjo si mi-am vazut bebeul.
Fetelor, voi vreti sa faceti echo 3D?
Eu am intrebat-o pe doctorita mea si pentru ca nu exista echo 3 D in Bacau, imi recomanda ea un doctor la Iasi.
Geany
10+
Gina M spune:
Fetelor, la mine este extrem de tarziu insa, tot trebaluiesc cu sotul prin casa.Curand ne-am restabilit la aceasta, si inainte de a merge la somnic am mai tras o fuga la com' deoarece am ceva important sa va comunic.
Fiind una dintre voi am venit in mijlocul vostru, m-am prezentat, am cautat sa va cunosc, am analizat situatia si nevoia grupului si in acest fel, am gasit de cuviinta ca trebuie sa fac si eu ceva.
Deasemeni,cum fiecare dintre noi are dreptul sa-si exprime parerea, am facut-o si eu in felul meu.
Odata aplicand pentru userul comun, v-am adus la cunostinta aceasta, si desi a fost acceptat, inainte de a fi folosit doresc sa stiu daca, sunteti sau nu de acord cu acesta?!
In conditiile in care nu sunteti de acord va rog sa-mi aduce-ti la cunostinta, si la fel cum am depus pentru el, voi cere anularea. In felul acesta, probabil se va incheia povestea.
Sunt aici pentru a ma bucura impreuna cu voi,pentru suport, pentru caldura, pentru prietenie si nu pentru tensiune.
Aceasta imi face rau si in conditiile in care lucrurile nu se schimba in spre bine, voi fi nevoita sa ma retrag deoarece, nu doresc sa pierd si aceasta sarcina pentru care am luptat asa de mult.
Va multumesc anticipat pentru atentie si raspunsuri.Oricare ar fi acesta.
Repet, intentia mea a fost si este una buna.Ca n-am facut-o "poate in mod perfect asta este.Imi pare rau ca nu am putut face mai mult. Ce sa-i fac?!Om sunt si eu si, am plusurile si minusurile mele.
Deasemeni, cum sunt de ceva timp peste "balta" nu mai vorbesc Romana ca in trecut si nu intotdeauna imi vin in minte cuvintele cele mai potrivite pentru a prezenta/explica/exprima anumite lucruri.
Cu drag Gina.
POZE
+ 
RAMONELLA spune:
Gina
draga,nu fi suparata.Te intelegem ca ai vrut sa faci un bine.De altfel si noi la inceput am incercat sa facem un user comun,adica Anca a incercat si au fost probleme ca nu s-a mai putut loga.Deci nu ai venit cu nimic nou,ci doar ai mai incercat o data ,si bravo tie ca ai reusit.O singura persoana nu se poate ocupa de toata lista,pentru ca suntem multe.Si asa e mai bine,ca acum oricine poate adauga sau schimba ceva in listuta.
E normal sa fie diferente de opinie,dar trebuie sa le rezolvam cu calm,pentru ca nu face bine la bebei sa ne enervam.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
ramona_jianu spune:
Ziua buna fetele.
Va mai scriu datele inca o data, ca sa ma treceti si pe mine pe listuta. UM 13.03.2007 DPN 18.12.2007. Data nasterii 12.12.1982 multumesc.
bb_yasmi, in Mircea cel Batran stau. pupici la toate
http://new.photos.yahoo.com/jianumona/albums/
darleena spune:
Gina cred ca deja subiectul "user comun" a fost dezbatut si ras-dezbatut in ultimele zile, astfel incat poti sa fii linistita ca si cele care intra foarte rar au inteles despre ce e vorba, si nu vor crea probleme de genul celor mentionate de tine.
Sunt sigura ca niciuna dintre noi nu isi doreste sa existe tensiuni la odiseea noastra si sincer nici nu vad rostul acestor tensiuni...fiecare dintre noi le avem in viata personala, fie ca vrem sau nu, deci ce rost ar avea sa fie si aici? Din punctul meu de vedere este o prostie.
Scriu aceste randuri pentru ca si eu la randul meu am postat declarandu-ma oarecum deranjata de tonul cu care ne-ai adus la cunostinta modificarile facute.
Acum, citind motivele tale, inteleg, si pe aceeasi cale doresc sa te felicit pentru fluenta pe care inca o ai in limba romana, astfel incat sunt convinsa ca nu vor mai exista probleme pe viitor.
Cum Petronela a declarat subiectul inchis si celelalte fete au trecut deja peste acest subiect, eu zic ca putem sa ne vedem in continuare de bb-ii nostri si sa uitam povestea aceasta, tocmai pentru ca niciuna din noi nu isi doreste tensiuni si sincer nici nu vad ce s-ar mai putea spune in acest sens decat sa se bata pasul pe loc.
Cat despre user cred ca ai vazut si tu ca am fost toate de acord ca a fost o initiativa buna, si iti multumim pentru crearea lui, ne va ajuta mult de acum incolo. Nu te mai stresa degeaba si vezi-ti linistita de sarcina, pentru ca e cea mai importanta acum.
Noi asteptam sa ni te alaturi cu povestiri despre bb din burtica, senzatii, sentimente si alte chestii pe care le impartasim pe aici.
12+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
mihuta spune:
Sa va povestesc ceva : am fost cu niste acte in vama si vorbeam cu persoana respectiva in legatura cu sarcina . Tot acolo era si o mamica cu o fetita de 3-4 ani si a inceput sa povesteasca de prietena ei care arata foarte bine, e insarcinata in 6 luni si a reusit sa ia numai 2 kg, asa ca din spate nici nu vezi ca gravida. Si tot mamica se lauda ca ea a reusit sa slabeasca in luna 7a (ca toate hainele fluturau pe ea) si copilul ei a iesit numai bine. Si ca doctorul i-a zis ca nu conteaza daca slabeste, ca copilul nu e afectat. Am incercat sa-i spun despre corpii cetonici toxici care se elibereaza in sange cand nutrientele nu sunt prezente si se folosesc depozitele de grasime. Dar fireste a arata triumfatoare copilul ca dovada suprema ca are dreptate.
Mi-a venit ...nici nu mai spun. Sufiecient ca hormonii sarcinii imi dau uneori ganduri violente... M-am plictisit sa fiu politicoasa si sa explic diverselor ca testele, controalele si analizele nu sunt inutile, ca desi ele au facut copii sanatosi fara ele, nu inseamna ca eu trebuie sa-mi asum acelasi risc . Sau ca desi mamele noastre sau femeile de la tara mananca ce vor si nasc copii fara probleme, nu inseamna ca trebuie sa ma supun selectiei naturale, care de altfel ne-ar fi lasat pe noi (eu si sotul meu) fara copii.
Gata, m-am linistit.
10s
bb_yasmi spune:
hello,
ramo J eu stau in Lipovei.
fetelor deja mie groaza sa mai intru si sa citesc, ori de cate ori deschis pagina apare acelasi subiect : user comun, intzepaturi, aluzii.....e cazul sa treceti mai departe daca nu vreti sa se duca "naibi" (imi cer scuze) totul! pana akuma totul a fost bine si frumos si sper sa fie asa si in continuare!!
Roxana, bravo!! sa iti creasca bebele mare!! cum sa te dam afara??!!! doamne ..esti binevenita, asa numai bine avem pe cineva sa ne spuna ce va urma
pusi
irinutza, pussi 

pupici la toti trei!!!
pussi imi cer scuze cu pozele, ink nu am avut chef sa le fac ![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
MIKUTA4 spune:
Buna, fetelor am si eu o intrebare la voi,dar ca sa vad si eu pozele voastre cu burtici cum trebuie sa procedez ca nu stiu,scoteti-ma si pe mine din incurcatura 
multi si va multumesc.
Gina parerea mea este ca prea multa polemica sa facut pe tema user-ului comun,nu este mai bine sa stai linistita si sa iti traiesti momentele astea minunate de sarcina si sa vorbim asa cum a spus si darleenade burtici si de minunile ce le purtam in burtici te
si iti urez sanatate multa
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
7+
VINE 
cataro spune:
Gina, si eu sunt de parere ca trebuie lasat la o parte subiectul. Ne-am expus fiecare punctul de vedere la momentul respectiv, sa trecem peste asta.
Sper sa te simti bine printre noi pentru ca stiu ca voua, celor care sunteti departe de casa, astfel de site-uri va sunt si mai aproape.
Eu zic sa lasam deoparte toate supararile si sa avem grija ca puiutii nostri sa fie bine si sanatosi, cu niste mame care sa nu aiba stresuri inutile.
Cata
11+