Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Petronella, cand ai timp liber poate imi mai trimiti si mie odata userul nou si parola, ca la mine n-a ajuns nici un PM, nu stiu care este cauza. Sau alta fata dispusa sa faca un pustiu de bine.

Va pup

Cata 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mihuta de ce te agiti mama?

Fiecare cu conceptia lui despre sarcina. Si eu am trecut la inceput prin chestii cu care te-ai confruntat tu, mi se dadeau sfaturi despre ce e bine si ce e rau. Dar am considerat ca atata timp cat ma informez suficient si am si un dr. in care am multa incredere, sa nu ma mai las stresata de toate parerile din stanga sau din dreapta.
Si am decis ca pe toata perioada sarcinii sa ascult numai de mine si de doctor

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cata - nu stiu de ce nu ai primit PM ... te-ai uitat la inbox, da-i refresh ceva ... ca la mine rezulta trimis, dar necitit. In fine, daca pot pt. ca vad ca sunt iar probleme cu forumul (merge greu) si cu PM-urile ... cu placere iti trimit iar.

10+
Petronela

Mergi la inceput

ramona - gata, te-am trecut pe listuta . Am sa-ti trimit PM si cu parola userului comun.

cata - am reusit sa-ti trimit iar PM.

Ce cascata sunt ... LAAA MUUULTIII AAANIII FERICITI, ana_id !!!!!!!!! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si de un bb sanatos si mancacios !!!!

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

darleena

cred ca sarcina mi-a ridicat la cote foooarte inalte intoleranta la ignoranta.

10s

Mergi la inceput

Petronella, multumesc mult. Eu eram balamuta. Datile trecute cand am primit mesaje private ma anunta pe e-mail. Vazand ca acum nu m-a tras nimeni de maneca am zis ca n-am primit, in loc sa ma duc sa verific pe forum. Mulktumesc inca o data si scuze de deranj.

Mergi la inceput

cata - ... nu-i nimic, nici un deranj. Bine ca s-a rezolvat problema

10+
Petronela

Mergi la inceput

Petro, auzisem ca sarcina te face sa uiti, nu ca te prosteste. hahaha. E si vina mea, ca nu ma loghez, de fiecare data cand scriu mesajele imi scriu si numele si parola. Munca dubla, din cauza delasarii.

Mergi la inceput

Eiii, te prosteste ...
Eu am salvat parola si ma logheaza automat de fiecare data. Dar eu scriu de-acasa si nu mai are acces nimeni de la comp. asta ... dar tu daca scrii de la serviciu e normal sa nu te loghezi mereu automat ...

Cam liniste pe-aici ... eu am inceput sa mananc iar dulciuri .. pe care nu le puteam vedea la inceput ...
Abia astept sapt. viitoare sa merg iar la eco ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

eu cu dulciurile mai rarut. dar mananc 3 kg de fructe pe zi. cu proteinele stau mai prost, nu prea ii dau lui bebe cat ar trebui.

Cataro 11+

Mergi la inceput