Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
RAMONELLA spune:
anacami mersi,o sa-mi fac ceai cand ajung acasa.Sper sa-mi treaca,mama lor de masele,macar de mi-ar creste si mintea odata cu ele.![]()
poze
vine bebe
Ramonel
12+
pussi spune:
IRLANDEZA bine ai venit!!FELICITARI SI SA FITI SANATOSI!!
shericutce burtica frumoasa ai
pufuletnu am apucat sa citesc ...dar pare interesanta faza cu concediu! Si eu il prefer pe tatic langa mine dupa nastere! mersi! o sa studiez!
crissintibunsi eu am probleme cu sarea..cum stiu ca nu-i voie, mai sarat as manca...poate depasesc perioada asta, cred ca se trage si de la gustul de metal pe care-l am in gura..si atunci vreau sa simt alte gusturi..sarate si acre![]()
dupa perfuzii se pare ca avem si noi pofta de mancare
, mai fac si azi si maine perfuzii. Maine merg sa-i vad pe Titi Mici la eco..va pun poze! Am niste emotiiiiiiiiii

PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005quote:
Originally posted by Gina M
Este limpede scumpa?!Offf, off, offff...hormanii acestia!Incerc sa te inteleg.![]()
Tedulce si sper sa treaca neintelegerea.
Gina, mie imi este fff limpede si cred ca am explicat destul de clar ... nu ai de ce sa te simti responsabila tu pt. userul comun. Drept dovada, atunci cand au fost neintelegrei, moderatorul resp. (oana_b) nu a venit sa te traga de maneca pe tine personal, ci a venit aici si ne-a comunicat la toate ce si cum. Oricum, situatia a fost clarificata cu oana. Asta era ideea a tot ceea ce ti-am scris ieri.
Or fi si hormonii, dar nu imi place deloc tonul cu care ni te adresezi si mai ales, mi te adresezi .... te rog fara "scumpa" si alte de-astea pt. ca nu e cazul. Nu face pe mamina cu mine ca am deja una ... Multumesc. Am incheiat subiectul !!!10+
Petronela
Petronela,daca te uiti cu ceva mai multa atentie in mesajul precedent,cel in care am pastat mesajul Oanei , vei vedea ca aceasta, mi s-a adresat in mod personal(nu grupului), am partea mea de responsabilitate si am facut ceea ce trebuia sa fac.Daca ai fi stiut bine scopul userului comun, nu ai fi scris cu acesta oricum.
Am inteles intentia cu care s-au scris mesajele insa, DC-ul are niste reguli bine stabilite pe care noi userii, (inclusiv tu) trebuie sa le respectam.
Place,convine ori nu comvine,asta este.
Cu respect Gina.
POZE
+
RGE spune:
neata burtici....scuze ca nu am mai intrat aseara dar dupa ce m-am linistit ca este bine bebe m-a pocnit o durere oribila de cap de la stresul si emotiile pe care le-am avut....
AVEM 14 SAPTAMANI..am intrat in trimestrul 2..bebe al meu este mare...are oscioare, ne-a aratat un pumn, o palma, (astea nu stiu cred ca erau pt tasu nu pt mine....),,..capul, fata..tot..am un bebe mare si sanatos...s-a dezvoltat foarte bine pt varsta lui si avem vreo 80 grame.eu ma bag la patut sa stau linistita sa mai creasca bebe putin...asa ca fetelor..cele care aveti scurgeri maronii, sangerari maronii..stati linistite in patut, no-spa, utrogestan si duphaston....si optimiste ca nu se intampla nimic....totul o sa fie super ok....va pup dulce si vb mai tarziu....SUNT O MAMICA FERICITA DE PUI MIC SI SANATOS!!!..ASTA VA DORESC SI VOUA!!
ROXANA
14+
Sheritra spune:
Mihuta, las ca e bine si cu burta maricica tuguiata, al meu a zis ca asa e normal sa fie, sa aibe copilasul lui unde sa stea si sa se joace! Si din ce sa pape!
Gina, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea, cand faci primul eco? Poate ai surpriza la dublu, ca se poarta primavara aceasta gemenii!
Irlandezo, gravibinonul se face in fesa, incet de tot (min 5 min) si incalzit in prealabil in mana sau sub jet de apa calda, pt ca altfel fiind uleios este f dureros.
Fierul se da numai de catre doctor din trim II daca e nevoie. Este pt tine? Ai o veste buna?
Eu am luat pana acum pana in doua kile, dar am pus in timpul tratamentului vreo 4, asa ca stau bine, nu ma plang.
Cf OUG 96/2003 (actualizata in 2004) art.15, beneficiem de dispensa pentru consultatii prenatale la medic, in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru de maxim 16 ore lunar.
Mi-am facut o cerere la sef, precizand legea si articolul, si de acu merg linistita la consultatii medicale, spital, ecografii, dr familie fara sa-mi mai iasa sufletul din mine si fara sa ma mai invoiesc „o ora”. Nu fac 16 ore lunar oricum.
Shery
12+
my precious
eco-uri
burticuticuta
RGE spune:
apropo DPN nu mai este noiembrie ca a crescut bebe....DPN este 27 octombrie...sper sa nu ma dati afara

ROXANA
14+
RAMONELLA spune:
RGE felicitari pentru micut ca e bine si sanatos!!!!!!Ai vazut ca totul este bine!!!!!Ce frumos cred ca a fost!!!!!Poze nu ai????
poze
vine bebe
Ramonel
12+
irina_stef spune:
neatza burtizutze!ce faceti?eu bantui prin casa ca am o stare nasoala rau,nu am dormit toata noapte aproape si atunci cand am reusit si eu putin sa dorm am visat urat rau,ca nu o sa pot face fata sa-mi cresc puiutii ca nu o sa ma descurc cu ei amandoi,doamne numai urat am visat.pe o parte parca imi e si frica de ce vine,ca nu am aici decat prieteni nu am familie in afara de sotul meu aici,visam ca nu le pot da sa manance la amandoi odata si tot asa.eu stiu ca CA DOAMNE DOAMNE mi ia daruit din dragoste si el o sa ma ajute sa-i cresc frumos,dar oare o sa fiu eu in stare sa nu-mi pierd rabdarea si cumpatul,imi e cam frica fetelor sincer
12+
-IRINA-
darleena spune:
Neatza burtici!
RGE cred ca a fost super emotionant ieri la doctor. Eu mai am o saptamana pana sa ma duc la eco si sa-l revad pe bubu mic, dar abia astept, nu mai am rabdare.
Apropo azi facem 12 saptamani 

Suntem marisori!![]()
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
RAMONELLA spune:
Irinuc e normal sa ai vise urate in sarcina,mai ales ca acum ai 2 puiuti si te gandesti ca-ti va fii greu.Dra va fii bine,ai sa vezi!!!!Si maicamea s-a descurcat cu 2 si atunci nu erau atatea lucruri,erau scutece de in si trebuiau spalate.Doamne ce frumos!!!!!!
Darleena la multi ani pt puiutu mic!!!!!La cat mai multe saptamani!!!!Eu de marti intr-o saptamana ma duc la ecograf!!!De abia astept!!!!
poze
vine bebe
Ramonel
12+

dulce si sper sa treaca neintelegerea.