contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si io si io si io!!!!!

aici sunt!!!! dar: caldura mare, lene mare, pozitie incomoda de scris, lene mare iar...si de acolo lipsa.

ieri fusei pe la targul de inghetata si mai bine nu ma duceam. 40 de grade afara, nu erau locuri de parcare, acolo lume multa, cozi infernale, asa ca am plecat imediat.

cam atat acum ca m-au apucat niste crampe (de indigestie) de ma cocoseaza (am inceput mesajul acum juma de ora)

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu am venit de la eco cu vesti bune colul e lung si inchis in ciuda contractiilor mele care nu cedeaza nicicum. Bebe e bine maricel dar nici acum nu stiu culoarea caruciorului tot de o probabilitate am avut parte binenteles ca alta decat cea de data trecuta deci de acum incolo nu cred ca ma va convinge nici eco 3d de sexul bebelului. Si binenteles continuam tratamentul cu utrogestan no spa scobutil si diazepam la nevoie. A, si am primit si cateva injectii cu gravibinon ca tot intrebam de ele acum ma gandesc ca nu or fi prea multi hormoni. Oricum sigur o sa le fac.A si doctora mea va fi in concediu in perioada DPN dar oricum nu mi-a dat mai mult de 37 saptamani sa rezist eu zic multumesc Doamne sa ajung acolo dar totusi nu ma simt bine stiind ca doctora mea e plecata si nu vreau alt doctorMyral25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, asa, mai pe racoare, ma simt si eu in stare sa tastez aici fara sa ma ia cu ameteala. Ca lenea m-a prins si pe mine din urma, asta e clar... O fi grav?! Sa mai iau o no-spa?!

Myral, ma bucur ca sunteti in regula, tu, bebele si colul. Cat despre sapt 37, si mie imi suna a numar magic! 3+7=10, perfectiune, ce mai! Asa, incet, incet, ajungem noi acolo. Cat despre medic, inca nu stiu daca gine a mea e in oras in ziua X, dar cred ca n-ar pleca fara sa ma recomande cuiva. Eu am incercat de la inceput sa nu ma fixez pe ideea ca voi naste cu ea si nuami cu ea, tocmai ca sa nu am surprize neplacute. Oricum, sunt mai multi medici aici in care as avea incredere in caz de ... , iar daca Doamne fereste dau peste singurul care nu-i tocmai normal, incep sa dau telefoane, asta e sigur. Daca mai am timp...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

myral felicitari pebtru vestile bune si colul tau rezistent! asta e culmea! unii stiu de la 14 saptamani culoarea caruciorului! ce ecografisti sunt aia? sau ce aparate au?
ti-a zis de ce ti-a dat gravibinon? ca din paranoia in care am dat as lua eu si ultrogestan si gravibinon, ca sa fiu sigura. dar fara sa imi dea un doctor, parca nu ma trage...gravibinonul previne nasterea prematura, ca si ultrogestanul cred. nui?

lia caldura mare nenicule...azi parca e mai bine. dar ce am tras eu cu crampele ieri....Doamne Doamne! am luat antispastice la greu, am baut ceai de menta, si azi dimineata mi-am facut un pilaf. si taman aseara mi-a adus sotul meu cirese!!! dar mai dupa masa poate bag niste cirese (cu ceai de menta inainte si dupa)

eu sa stiti ca socotesc ca nasc la 38. asa e in capul meu. si pana acolo numar saptamanile astea, care al naibii de greu trec!

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Buna dragele mele. Sa-mi tineti pumnii deoarece maine merg la control. Am intrat in luna a 4-a. Credeti ca dr. poate sa-mi spuna si ce e? Voi la cate saptamani a-ti aflat? Cum stati cu vopsirea parului? Ati avut curajul sa-l vopsiti? Dae cu baia? Dus sau cada?
Va pup pe toate. O sa va povestesc dupa control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by dyamy

Buna dragele mele. Sa-mi tineti pumnii deoarece maine merg la control. Am intrat in luna a 4-a. Credeti ca dr. poate sa-mi spuna si ce e? Voi la cate saptamani a-ti aflat? Cum stati cu vopsirea parului? Ati avut curajul sa-l vopsiti? Dae cu baia? Dus sau cada?
Va pup pe toate. O sa va povestesc dupa control.

Ar trebui sa poata sa spuna, daca e ecografist bun si are si aparat ca lumea. Mie mi-a zis de la 12 saptamani. Eu m-am vopsit dupa ce am intrat in luna a 4-a. Cada in nici un caz, numai dus si ala mai repejor, adica nu insistat cu jetul pe burtika...mie personal mi-e frica si oricum nici inainte nu suportam baie in cada pt ca mi se facea rau
Pupici si sarcina usoara!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am venit asa bucurosi aseara ca sotul avea chef sa sarbatoreasca (ca doctora asta nu a mai zis nimic de interdictia la sex) dar am gasit eu metode de multumit sot. Si dr s-a mirat de colul meu rezistent mai ales cand a auzit cam cate contractii am pe zi desi mi-e si frica sa le numar pe toate. Gravibinonul cica relaxeaza si el uterul si sustine sarcina desi si asta se da tot in primele luni eu am incredere ca am citit ca multe fete au facut si a fost OK. Gravibinonul pe langa progesteron mai contine si estrogen am vazut.Mie mi-a zis sa iau cu incredere antispastice nu la nevoie cum mai luam eu iar o baita calduta mie imi face bine ma relaxeaza.Acum astept sa treaca saptamanile astea ca voi toate sunteti inaintea mea dar asa va am pe voi ca exemplu.Myral25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, grija mare cu ciresele! Hai totusi sa nu cobesc... Cat despre numaratul saptamanilor, era sa-mi strang de gat dr de familie. Ma duc sa-mi dea prenatal si se apuca el sa calculeze data posibila a nasterii nu 31 iulie, dupa UM, ci undeva pe 14 august, cand as face eu 42 de saptamani, ca - zice el foarte senin - niciodata nu stii cand vine copilul! Pai sa nu mor cu el de gat?! Eu ma chinui sa-l tin pana la 38 de saptamani si tu imi vii cu povesti de astea, ca am sa nasc si eu mai pe la anul, sa fiu eu cazul ala demn de Discovery! Dar cine asteapta pana pe 14 august?! Eu una, daca nu-s nascuta pana pe 31 iulie, ceea ce ar fi deja mare lucru, ma apuc de curatenie generala si de violat printul consort!

Acu partea de doftorii si oblojeli: zice gine a mea ca dupa 20 de saptamani utrogestanul nu mai are nici un beneficiu in situatia in care nu ai deficiente dovedite de progesteron. Placenta oricum produce singurica progesteron suficient pentru sustinerea sarcinii, asa ca utrogestanul ar fi un soi de frectie la piciorul de lemn. Pe de alta parte, multe fete l-au luat pana aproape de nastere si au avut bebei frumosi si sanatosi. Apoi gravibinonul: stiu ca se prescrie in cazuri de iminenta de avort si ca relaxeaza uterul. Eu am simtit-o pe pielea mea cand am intarziat sa fac injectia, acu aproape 2 saptamani. Am avut frate niste contractii de m-au indoit care au coincis exact cu gravibinonul meu lipsa. Asa incat imi propun sa nu ma mai jos cu el, ca nu-i de gluma. Eu votez pentru gravibinon, daca e sa aleg inte utrogestan (la care am renuntat fara nici o problema) si gravibinon.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

eu stiu asa: ca ultrogestanul e progesteron, e foarte eficient in sustinere de sarcia in primele luni. insa se pare ca nu e frectie la picior de lemn nici in luna mare, ca imediat ce vine vorba de amenintare de avort, se da progedteron. si nnu cred ca sunt toti prosti sa nu ste ca placenta produce mult progsteron. dar se pare ca la amenintare de avort, pac cu progesteronul. gravibinon iar stiu ca e progsteron cu estradiol si ca se da in caz de amenintare de avort in primele luni. dar nu stiam ca relaxeaza uterul. buna treaba, vreau si eu

ma gandesc sa mai astept cu ciresele pana maine macar.

lia, ca bne zici tu cu alea 42 de saptamani si med de fam....si io la fel ma gandesc...

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

liaaaaaa???!!!! la apel ca ne ingrijoram!!!

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput