contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Myral, habar n-am ce-ar trebui sa visezi intr-un caz sau altul. Cred oricum ca numai DD stie cu adevarat ce ai tu in burtica iar ideile astea legate de anticiparea sexului lui bebe sunt un joc frumos, cu care ne amuzam toate. Ca sa rezum cazul meu: imi doream foarte tare fetita, cand am ramas insarcinata am fost sigura ca-i baiat, babele spuneau ca-i baiat, prietene care nu stiau ca-s insarcinata ma sunau din senin sa-mi spuna ca m-au visat cu un bebelus in brate (evident, era baietel! ) dar surpriza - la eco mi-au spus ca-i fetita! Acum mai ramane sa vedem ce iese din gaoace...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Salutare si de la noi,

Sapt aceasta nu v-am scris pt ca a inceput naspa si pt mine; marti si miercuri am avut contr multicele si dureroase, joi am fost la dr si din fericire cerclajul rezista iar bebelina creste normal pt varsta ei.

Myral, in timpul sarcinii suntem f imrpesionabile asa ca visam cele mai bizare si ciudate lucruri, dar nu cred ca asta are o legatura cu sexul lui bb, mai ales ca zici ca te-au confuzat doctorii. Stai de vorba cu burtica si roaga-l pe bb sa stea frumos la poza data viitoare ca sa vada nenea dr ce are intre picioare.
Parca tu intrebai de utrogestan.
Eu iau 6 utrogestan pe zi, am inceput in sapt 15 si-l voi lua pana-n sapt 37, asa a fost si la sarcina trecuta. Mai iau magneziu si adalat(nifedipin) de 3xzi. Pt crizele mai puternice sau lungi de contractii am Prepar, (cred ca e ceva similar cu gynipral desi nu e aceeasi subst activa, dar face acelasi lucru si are aceleasi efecte secundare). Asta l-am luat numai de 4 ori pana acum, a functionat si am scapat de un drum la spital, dar nici palpitatiile de dupa nu-s o placere.
In ce priveste Gynipral-ul cred ca dr nu se reped sa-l dea din prima pt ce de cele mai multe ori se rezolva cu antispasticele clasice. Fiind un medicam mai puternic, cu efecte secundare importante (palpitatii, tremuraturi) si creat special pt calmarea contractiilor, presupun ca doctorii il prescriu numai cand e absolut necesar. Plus ca luat prea des sau prea devreme poate sa nu mai aiba efect ca se obisnuieste organismul cu el.

Raluca, sper sa ne dai vesti despre tine, imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ai scris.

Cristina, bravo, e f bine ca s-a lungit colul tau, stai cumintica la pat in continuare, .

Va pup, weekend placut si linistit,

Mergi la inceput

Buna dimineata, doamnelor! Sa va gaseasca saptamana asta cat mai relaxate, cat mai necontractate (vorba unei colege de odisee pe care o plagiez cu nerusinare!), cu cat mai mult chef de stat cumintele! Ma gandesc sa ma apuc de dezlegat rebus, poate o fi mai palpitant statul in pat pe temperaturile astea IMORALEEE! Protestez vehement! Oamenii cu vremea, trimiteti si pe aici o ploita!

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata si de la mine. M-am trezit dis de dimineata cu contractiile de rigoare mai ales ca in WE am facut niste vizite care m-au obosit si acum stau ingrijorata ca azi merg la control si ma rog sa fie totul bine.In legatura cu sexul bebelului caut si eu diverse metode mai ales dupa ce un doctor la eco mi-a aratat labiile si altul putzica asa ca de acum eu nu mai cred orice o spune ca e. Asa ca Antoanela bebe a stat la poza in schimb doctorii astia din Constanta....(pana la urma sanatos sa fie si sa se nasca la timp).Utrogestan eu iau doar 2 pe zi cred ca e cam putin, iar gynipral am incercat dar si cu asta mai aveam contractii pe langa efectele adverse cam puternice.Lia la noi au fost niste zile super nici prea cald nici ploi tocmai bune de plimbare am iesit si eu putin si acum stau ingrijorata si iau toate pastilele sa nu se sperie doctora de burta mea tare.Pupici si ceea ce ne dorim toate Lia sa fim relaxate si necontractateMyral25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Buna dimineata si de la mine. M-am trezit dis de dimineata cu contractiile de rigoare mai ales ca in WE am facut niste vizite care m-au obosit si acum stau ingrijorata ca azi merg la control si ma rog sa fie totul bine.
Myral25+

La noi a fost excat invers! S-a gandit famelia ca daca tot stau eu in casa pe vremea asta asa de frumoasa, de ce sa nu vina sa-mi tina de urat?! Pe rand! A inceput de dimineata si s-a terminat pe la 10.30 seara, cand s-au trezit fratele meu cu prietena lui ca au chef de mici. Ghici unde i-au facut? La noi in bucatarie, cu barbatul meu pe post de bucatar-sef. Parca nu sta saracul destul in baucatarie pentru noi in timpul saptamanii... Sa mai mentionez ca seara e momentul cel mai naspa din zi pentru mine din cauza contractiilor si ca pana la urma efectiv m-a busit plansul si de ciuda, si de nervi si de oboseala si de durere?! S-au prins si ei ca am nevoie sa stau un pic linistita si s-au dus la culcare...

Nici nu stiu ce sa spun... Mi-a fost super rusine dupa aceea de cum am reactionat, ca nu-s eu prea plangacioasa de felul meu. Dar cred ca m-am si salbaticit de tot de la statul asta in casa. Pe de-o parte mi-e urat si as vrea sa am pe cineva cu care sa stau de vorba, pe de alta parte nu prea suport vizitele astea lungi si fara obiect precis.

Na, ca am povestit tot din casa!

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Lia nici la mine in familie (neincluzand sotul) nu e prea bine in sensul ca am primit si anumite sugestii cum ca la tara pe vremea lor femeile gravide carau galeti cu apa de la fantana, maica-mea ma tot invita la ea ba chiar mi-a propus si niste exercitii pt gravide,soacra se tot invita cam des din orice motiv sa-mi tina de urat binenteles cand e sotul plecat si e cam dezordine in casa. Na ca am inceput si eu sa spun tot.Si nu trebuie sa-ti fie rusine de cum ai reactionat ca daca taci si nu te plangi nu te ia nimeni in serios asta e valabil la mine.Myral25+

Mergi la inceput

Myral, cred ca povestea aceea cu femeile de la tara nu e departe de adevar, toata admiratia pentru ele a au putut. Mie imi povestea o vecina de-a bunicii ca in ziua in care a nascut (la temen!) al doilea copil, se urcase toata ziua prin copaci sa culeaga niste pere, facuse curat in toata casa si hranise familia si animalele din gospodarie inainte sa plece la spital! Nu mai spun de bunica-mea, care a facut 4 copii sanatosi fara sa se gandeasca vreo clipa ca din cauza sarcinii ar trebui s-o lase mai moale cu munca.

Toate bune si frumoase, dar cu ce ma incalzeste pe mine ca altele pot si eu nu? Parca mie nu mi-ar placea sa ma catar prin copaci pana in luna a IX-a si sa rastorn casa cu fundu-s sus?! Dar deocamdata asta e, astea sunt limitele corpului meu. Poate ca la o sarcina viitoare o sa fie cu totul altfel si-o sa ma inscriu la vreun maraton ceva, mai stii? O sa ma vedeti la televizor, cu burta la gura, cu un copil in brate, trecand victorioasa linia de sosire! A, si cu machiajul impecabil, da? Sa dea bine la camere...

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Lia si eu am mai multe contractii seara , chiar daca nu ma agit ziua)nu inteleg totusi care ar fi motivul, si cred ca si noaptea ca intotdeauna ma trezesc cu burtica tare.Acum ma bag la somn ca sa fiu in forma la doctora dupa amiaza sa nu ma vada asa morcovita.Myral25+

Mergi la inceput

Lia m-ai molipsit cu optimismul tauMyral25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Lia si eu am mai multe contractii seara , chiar daca nu ma agit ziua)nu inteleg totusi care ar fi motivul, si cred ca si noaptea ca intotdeauna ma trezesc cu burtica tare.
Acum ma bag la somn ca sa fiu in forma la doctora dupa amiaza sa nu ma vada asa morcovita.

Myral25+

Odihna placuta si bafta la control!

Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput