Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
in sfarsit am pus si eu cateva poze
Ieri am fost in Herastrau (Sebi ii zice Fierastrau ).
Erau spectacole pt. copii, dar Sebi nu a fost incantat ("nu ma inteleseaza muzica..".
In schimb a urlat ca vrea sa sara cu coarda elastica.Nu avea rabdare sa stea la coada, daca il scapam din mana fugea peste rand, numai sa intre odata! dupa 5 sarituri a inceput sa urle ca nu mai vrea...ei,dar si-a facut "pofta ce-a poftit-o!"
Astazi aveam planuri sa mergem la Mall,dar dupa o tentativa de tuns am obosit asa tare,ca acum stam sa ne recuperam.La inceput a acceptat sa fie tuns, i-a tras tati o "brazda",dupa care s-a razgandit!dupa o ora de negocieri l-am tuns mai mult fortat,ca nu puteam sa-l lasam "jumatate imbracat,jumatate dezbracat". Laurina,imi pare rau ca nu am putut merge la Gradina Zoologica;ati facut poze?
Am vorbit si cu Simona (Cius), nu a mai avut puterea sa intre pe net, a avut multe evenimente neplacute cu Roxana.Acum totul s-a linistit, Roxi sta acum cu mama ei naturala- oricum este mai bine,decat sa stea in cine stie ce anturaj
(stiti povestea). Simona s-a mai linistit si ea,isi acum concentreaza toata atentia asupra lui Victoras. Va saluta pe toate!
Iulia,multumesc! din pacate nu am reusit sa iti vad pozele! le-ai facut publice?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ayumi
Tiberiu Stefan

Noi am umblat dupa ochelari ca le am spart pe astia si umblu ca baba chioara.Am fost si am comandat la Optinova sa vedem cum o sa iasa.A casa am obesarvat ca Inisa e cam calduta.Sper sa nu imi faca o bucurie cu febra mare

Irinel cum mai are manuta Danut?

Anacami m am delectat cu pozele.Foarte frumos tortul, unde l ai luat?Tu cum te mai simti?

Irinusha da un semn ca esti bine

IuliaP bun revenit.Nu am reusit sa vad pozele imi cerea parola

Bertha cum va mai simtiti?

Alus spor la treaba

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, io-s racita rau de tot, m-am trezit cu gatul in flacari, nu am putut inghiti nimic solid, doar cu ceaiuri m-am cinstit azi. Cand am vazut ca mi-e rau si ca Darius a tusit toata noaptea, am decis sa-l ducem la spital, sa-l vada un medic. Am gasit o dr. care cu lucreaza cu soacra mea, a fost f draguta. Din pacate, Darius a facut o criza atat de urata de nervi, incat va spun cu mana pe inima ca m-a speriat. A palmuit-o pe dr, apoi pe mine, am ramas interzisa, nu l-am vazut vreodata sa loveasca pe cineva. A dat din picioare si a tipat (a se citi urlat), incat cred ca a trezit tot spitalul. Printre urlete ameninta ca "o sa daram eu tot spitalul" sau "sa pleci la casa ta, sa nu mai consulti copiii". Diagnosticul a fost de rosu in gat.
Dragele mele, nu stiti cat de greu mi-e sufletul cand scriu aceste randuri. Copilul meu e exact cum nu-mi doream sa fie.
Dupa scandal, am revenit acasa, i-am dat antibioticul si l-am pedespit sa nu mai plece cu bunicii la plimbare, cum stabilisem. Au reinceput urletele si, cu toate ca le-am spus sa-l lase in pace, s-au imbracat si au plecat cu el in parc. S-a intors cu barba si cotul julite.
Dupa-amiaza s-au mai calmat spiritele, dar tot cu nervi in fund e.

Anacami, n-am apucat sa vad pozele, sper maine. Oricum, "fierastraul" mi-a placut mult! Daca mai vorbesti cu Simona, transmite-i ca o pupam si ca ne e dor de ea.

De [b]Irinusha[/b, nu mai stie nimeni nimic?

Ma duc sa mai stau putin in pat. Incerc sa-mi fac un masaj, pe cat oi putea singura, ma dor toate osisoarele si toti muschii.

Va pup si aveti grija de voi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am intrat sa vad de irinush....
am dat de pozele lui sebi - ce m-am distrat sa-l vad cu patinele cu rotile si minuind o telecomanda de masina in fatza lui, aia da! sa-ti traiasca feciorul, anacami!
bertha, insanatosire rapida!
(n-am citit numa' ultima pagina.... cer iertare...)

pup pe toti si toate cu drag!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Mi-am adus si eu tarancuta acasa. E bronzata toata si a plans dimineata cand am plecat. Ieri am fost la niste prieteni care satbatoreau ziua copiilor, nascuti unul pe 3, altul pe 4 iunie, la o diferenta de 3 ani). Bia nu a fost foarte incantata pt ca erau multi adulti care s-au repezit la ea si nici cu cellalti copii n-a vrut sa se joace.

Cami Speriata putin de stririle de la TV vineri am facut si eu o tura pe la gradinitele din cartier si am depus cerere de inscriere. Vreau sa zic ca mi-a picat fata cand mi-a zis ca nu stau chiar asa de aproape de gradi. Probabil ca trebuie sa locuiesti in poarta gradinitei ca sa iti primeasca copilul. Acum am fost sa depunem dosarul la gradi unde vorbisem dar tot va trebui sa asteptam un raspuns.

Irinusha Gata net-ul, hai da-ne vesti nu ne mai lasa sa fierbem.

Scuze ca nu va raspund la toate dar nu am nici o dispozitie. Acasa s-a intamplat ceva foarte grav si de aseara tremur toata si nici sa dorm nu am putut. Daca o sa am timp si dispozitia necesara o sa va spun ce s-a intamplat.
Acum am intrat in saptamana nebuna la serviciu si deja am mormanul pe birou.

la copilasi si La multi ani! sarbatoritilor

PS. Cami multumim de vesti despre Simona. Transmitei salutari din partea noastra.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Multumesc Monet! Luasem de acasa si rolele si o masinuta pt. ca am mers cu inca un copilas si ne-am gandit ca asa va avea fiecare o distractie-deci nu se vor bate pe un locru. Dar ti-ai gasit, Sebi nu a vrut sa dea nimic, asa ca pana la urma s-a jucat simultan cu ambele .Este cam egoist, parca s-a mai imbunatatit in ultimul timp acest aspect, mai avem totusi de lucru...
Ce mai fac printesele tale? Lia merge la gradi? Doamna aceea care statea cu ele (doctor) este in continuare cu voi?
Nicoleta,imi pare foarte rau. Sper insa sa nu fie ceva chiar f. grav-iremediabil. Sper sa nu fi patit nimeni nimic macar dpdv fizic.Daca ai puterea, te rog sa ne spui-poate te mai eliberezi! Bafta si rezolvarea tuturor problemelor!
Laureta,primul tort (mai mare) este de la cofetaria Alice- a fost f. gustos .Ce mai face Inisa?
Iulia, petrecere frumoasa! nu am putut vedea pozele tale
Bertha, multa sanatate! iar despre comportament nu stiu ce sa-ti zic, cred ca sunt perioade si perioade.Pacat insa ca bunicii nu au fost fermi si ti-au incalcat intr-un fel autoritatea..Din pacate nici Sebi nu intelege nimik, cand i se pune pata nu inceteaza pana nu face/obtine ce vrea. Noi am avut o perioada in care zicea la toata lumea "nesimtitule/nesimtito"! aveam grija din timp sa-i avertizam, macar sa nu se socheze prea tare.Nu l-am bagat in seama, vad ca acum a uitat; cu cat insistam mai mult cu atat i se parea mai haios. Chiar ajungea sa zica "esti nesimtit", iar dupa cateva secunde "hai ma, ca am glumit! scuze,scuze,scuze" . Si asta si cu cei apropiati, dar si cu cei straini
Irinushaaaa! oare ce face? nu mai are net? mai vorbeste cineva cu ea (de la Ploiesti) si pe alta cale, sa ne tina si pe noi la curent?Multa sanatate, iti tin pumnii sa nasti repede si sa fiti sanatosi/sanatoase!

Va doresc o zi placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Sper ca Irinusha e bine, si doar lipsa Internetului o tine departe de DC...

Lui Danut i s-a desumflat manuta, saru-mana de intrebare. A fost o muscatura, ca dupa ce a inceput sa i se desumfle se vedea clar locul intepaturii. Acum tuseste sec rau. Cred ca o sa merg la pediatru, prea des tusea asta seaca. La un moment dat azi-noapte a tusit o ora fara oprire. Dupa vreo jumate de ora i-am dat sirop , desi erau doar vreo 5 ore de cand ii dadusem doza precedenta, dar tot nu s-a oprit inca vreo jumate de ora.

Bertha fiu-meu e asa cam mereu, doar ca nu palia o pauzaste adultii (cred), dar noi am avut mari probleme cu violenta, v-am povestit. Se mai linistise, dar saptamana trecuta a descoperit cd-ul pe care i-l puneam Mariei si m-a pus sa i-l pun. Si de atunci a reinceput cu intrebarile: cine a luat-o?, daca vine si il ia si pe el? da unde a plecat singura? da el o vrea inapoi, da de ce? da dece?...da de ce?...si iar a fost mai violent si a adormit seara in 2 ore ... ma ganedsc ca Darius era si bolnav si nauc noaptea la ora aia si poate si de-aia a reactionat asa rau. Cat despre bunici... chiar nu e bine cand tu zici ceva... :-( Pupici

Nico m-ai ingrijorat cu mesajul tau. Sper sa fie totul bine. Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, imi pare atat de rau de Danut, mi se strange inima cand citesc mesajele tale. Mereu imi dau seama ce minuscule sunt problemele mele si mi-e jena ca va bat la cap cu prostii. Imi pare atat de bine ca s-a rezolvat cu manuta! Sa stii ca si Darius tot la faza de tuse seaca e, ziua de 2-3 ori, dar noaptea are accese puternice. Dr. a zis ca din cauza gatului rosu.

Nicoleta, m-ai pus pe ganduri, sper sa fiti bine cu totii, te asteptam daca vrei sa povestesti. Daca nu poti, macar da-ne un semn, sa stim ca esti ok.

Anacami, offf, mi se pare ca baietoii astia ai nostri seamana bine de tot. Si Darius face prostii doar pt ca i se pare amuzant, nu are o fire rautacioasa deloc. Doar din amuzament. (faza cu dr nu intra la capitolul asta) Dr. de familie mi-a zis ca-i o trasatura a copiilor f inteligenti, da' pe mine nu ma consoleaza deloc. Aseara i-am zis "mi-ai mancat sufletelul cu prostiile tale", la care el s-a uitat f serios la mine, cu o mutrita fantastica si m-a intrebat "vorbesti serios, mami?" Are niste replici...de-ti inmoaie rapid hotararea.

Noi suntem mai bine cu sanatatea, azi am reusit si eu sa mananc/sa ciugulesc cate ceva, mi-e foame, dar nu stiu ce-as manca. Cred ca o sa fac ceva pe gratar, trebuie totusi sa pap putin.

Pupici tuturor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am stat a casa azi si cred si miine.Pina la urma mi a facut febra 39 a seara si azi 38-38.6.Are nasucul infundat si gatul rosu.Ea deschid gurita si imi arata daca o doare.N are puroi.Asa ca mergem doar pe Nurofen, Calpol, picaturi de nas si Tantum verde.Sa vedem cum va fi.Problema este la mine la servici ca nu prea e bine sa stau a casa dar ce sa fac oare?

Bertha eu zic ca Darius a fost stresat de aia a reactionat violent.E modul lui de a se linisti probabil.

Irinushaaaaa cum esti?

Tnicoleta sper ca nu este nimic grav si ca sunteti cu toti bine.

Revin ma duc sa dau siroapele la cupil

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI Ayumi,Tiberiu Stefan

Lasureta- ii doresc la micuta ta multa, multa sanatate. Sper sa nu fie nimic grav.

Nicoleta- si voua va dorim multa, multa sanatate.

Irinel- sper si la voi sa va insanatositi repede, imi pare rau de mana lui danut

Bertha,Anacami- in clubul baietiilor nazdravani luati-o si pe fata mea, ca este fata nu inseamna ca este mai cuminte

hai sa va inveselesc putin, sper sa reusesc. Astazi dupaamiaza cand am fost la baie am observat ca a facut pipi la olita, ea intodeauna impune si eu ma duc sa vars, dar astazi nu a spus, deci eu ao intreb cand a facut de nu mia spus, iar ea mia raspun : MARTI
Seara a mancat niste bomboane si sa murdarit, eu am trimis-osa se spele pe maini, sotu sa dus cu ea, in timpul spalari pe maini ii spune sotului: EU MANCAM BOMBOANE IRA TATA MA PUS SA MA SPAL PE MAINI . Ce m-a facut sa rad mai este ca a vazut un gandac pe peretele de pe balcon si spune: DIN PACATE NU POT SA TE OMOR ESTI ASA DE MIC Sper ca v-am inveselit putin

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput