Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI COPILASI DRAGALASI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani copilasi scumpi!!!

Irinushaaaaaaaa, pai ne lasi cu ochii-n soare??? :-)) Pupici sper sa ne dai vesti curand. Suna frumos 3 iunie, da ma gandesc ca poate mai bine 3 iulie, ca sa mai creasca bebe un pic. Desi cred ca ti-ar fi mai greu tie...

Nally ce bine ca ai mai intrat pe la noi! Pupici dulci si transmitei Erykai toate cele bune! SA aiba inca un bebe sanatos si scump ca Ayumi.

Fiu-meu are mana umflata aproape de cot. Nu stiu ce are. Am crezut ca s-a lovit, da nu pare sa il doara cand apas, cred ca l-a muscat ceva. Daca nu-i trece sau se umfla mai rau, mergem la doctor. Pupici la toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LA MULTI ANI Patrik

LA MULTI ANI Adam

Irinusha tin pumni sa fie bine pentru tine si bebe

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinusha, tin pumnii ptr gogosica! Sa stea bine merci la caldurica inca macar 3 saptamani de acum inainte!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!!!

PRECUM SI LUI PATRIK SI ADAM

Irinusha LA MULTI ANI CU INTIRZIERE!!!!! Eu traduc din romana in plolona si vice versa. Acum am din polona in romana. Ieri seara dupa ce am culcato pe Julia m-am apucat sa fac. M-am culcat la 1 noaptea, asta ma asteapta zi de zi, am de tradus 53 de pagini.

Fetelor ma scuzati ca nu va scriu la fiecare, dar vreau sa ma apuc e treaba, astazi mergem cu Julia sa-i cumparam cadau, cred ca de data asta ceva lucruri de imbracat, nu are nimic, totul ia ramas mic.

pupici

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinusha, ce mai faci? esti prin zona sau ai nascut deja??? Bafta, poate mai asteapta totusi o saptamana!si ai grija cu efortul, sa nu precipiti lucrurile! de abia astept sa-ti vad "gogosica"
Nicoleta,am depus ieri dosarul; perioada este 1-15 iunie, probabil ca multe gradinite s-au "gandit" sa inceapa de pe 4 (vineri a fost ziua copilului+ultima zi din saptamana..).Sanse am 50-50%, dar dupa ce am vazut mi-a lasat un gust amar.La sfarsitul saptamanii viitoare va fi targul de gradinite particulare la Palatul Copiilor,poate gasim totusi una mai aproape de casa pentru anul viitor (ca pt. celalalt am ochit deja una,dar este f. departe de casa).Ma gandesc sa incepem din primavara viitoare,nu chiar din toamna, sa mai creasca si surioara lui un pic (presupunand ca in toamna-iarna asta Sebi ar putea lua tot felul de boli de la gradi...)

LA MULTI ANI de 1 iunie (cu intarziere) tuturor copilasilor!

Ieri nu m-am simtit prea bine,am fost de dimineata la gradinita si apoi am zacut toata ziua:m-a durut capul,am vizitat si toaleta f.f.f des,m-a durut burta de parca as fi avut o mie de cutite in ea. Cred ca am racit nitel cat am stat la gradi,a fost cam frig de dimineata.

Irinusha

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinel, insanatosire grabnica lui Danut! cum se mai simte?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinush, aud si eu ca vine bebe!!! sa fie cu voie buna si sanatate tuturor!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, care mai e situatia?

Anacami, ai grija de tine, profita de we si odihneste-te mai mult.

Irinel, ce mai face manuta lui Danut?

De ieri Darius tuseste putin ziua, azi-noapte insa a avut un acces de tuse care nu s-a terminat pana nu i-am dat o canuta de lapte cald. Azi a tusit putin, sa vedem cum va fi mai tarziu. Colac peste pupaza, pe mine ma doare gatul ingrozitor, parca ma strange cineva continuu. Am luat Strepsils si aproape nicio schimbare.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ma iertati pentru absenta indelungata, dar sa stiti ca intru sa citesc, sa vad ce se mai intampla cu voi, dar rareori am timp si sa scriu.

Cu intarziere, LA MULTI ANI tuturor copilasilor de 1 iunie.

Irinusha, nastere usoara si un copilas sanatos, frumos si norocos.

Camelia, felicitari pentru sarcina. Sa ai parte de o nastere usoara si de o fetita frumoasa si sanatoasa.

Bertha, sanatate multa si tie si lui Darius. Felicitari pentru noua slujba (sper ca am retinut bine).

Noi ne pregatim pentru ziua lui Thomas (16 iunie) si pentru botezul lui David (7 iulie).

Iata, daca vreti sa vedeti, avem imagini noi pe link:

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/sets/72157600294209965

Va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput