Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

UAU Irinusha, chiar grabita 'gogosica', tinem pumnii si ce sa mai spun ... ne-ai dat peste cap tabelul. Neaparat sa ne tii la curent cum te simti, eu zic ca o sa mai stea un picut, ca sa gaseasca totul pregatit. Poate se intampla in weekend, mai ce emotii m-au apucat si pe mine:) nastere usoara! mai bine urez din timp:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Stai calma, eu am nascu la o saptamana dupa ce am pierdut dopul. Mey, mai lasa cameara aia ca este timp pentru toate. Eu zic sa stai cumintica, Boby oricum te ajuta. si ai grija de burtica.

A... si la cat e de grabita cu siguranta e FETITA

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am revenit ... intreaga :) ... dar intepata :)
Stiu mai fetelor ca poate sa mai stea ... la Cris l-am pierdut miercurea (de abia l-am vazut ca atunci am avut si contractii false si mi se golea si toate cele ) si duminca noaptea nasteam.
Dar zau ca atunci cand l-am vazut (ma spalam - stiti voi unde - a fost o mucoasa mare, intr-o parte galbuie, cealalta de un rosu inchis ... ce am vazut si eu pana a disparut :)) mi s-a facut rau ... un gol in piept ... bine ca n-am picat jos.
M-am linistit oricum ... am vorbit si cu doctorita de casa, spunea si ea ca e ok de vine ... acum mai vedem, va tin la curent :) ... nasc aici cu voi :))
Ma apuc usurel de treaba, nu fortez nota, promit ... nu de alta, dar ma ia Boby la bataie :)
Pupici si mii de ptr. incurajari ... si galerie

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Am uitat sa va raspund:
Pe Cris l-am nascut exact la 39+0 sapt..
Daca va mai aduceti aminte am umblat vreo 3 sapt. cu colul deschis si sters (dar cu dopul intact) si ma vaitam la voi ca io nu nasc.
Acum is in sapt. 35+4 ... pe 10-12 iunie ar face 8 luni de cand exista in burtica (acum stiu cand s-a intamplat minunea ptr. ca am folosit teste de ovulatie).
De ieri de cand s-a uitat dr. la mine cu un zambet mare si mi-a spus ca vine, ma tot abtin aici sa nu va spun ca ma uit dupa dop ... na, ca am cobit, coaba ce sunt! Sa ma invat o data minte!

Nico, io stiam invers ... nu conteaza, sa fie sanatos/sanatoasa ... oricum nu aveam "premiu" ptr. castigatoare

Irinel, ma bucur ca e Danut mai bine si s-a acomodat cu noua gradinita. Si ma mai bucur ca ati cerut ajutor ... aici am invatat ca-i bine sa cerem sfaturi celor care se pricep ... mai ales cand este vorba de asa un sufletel mic. Pupici! Vezi ca sunt cu stafeta in mana

---
Edit: Cred ca-i neuronul speriat ...sorry
De 1.iunie nu luam nimic ... si daca ar fi aici. Ar fi prea culmea, prea multe ocazii ptr. jucarii ... si oricum primeste prea multe si fara ocazii speciale.
Cum nu suntem pregatiti deloc, n-avem nici "cadou de la bb". Cris a vorbit cu burta si si-a dorit masinile lui Bob, dar nu prea ne-au placut ... si are oricum o groaza. Dati-mi va rog o idee ... noroc ca mai avem o saptamana si pana vine, dar totusi trebuie luat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha nu ma pot abtine sa zambesc citind mesajele tale. Saru-mana eu ma uit si sar s-o apuc imediat ce iese bebe, da tre sa mai astepte ca la mine ovulatia nu e saptamana asta... Eu cand a fost vorba de date voiam sa zic ca nasti pe 3 iunie, da m-am abtinut ca am zis ca e prea devreme si nu vreau sa cobesc. Pupici si sa mai stea fetita vreo 2 saptamani :p)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Irinusha Hai ca am intrat special de acasa ca sa vad ce faci. E si sa sti ca nu vreau premiu. Important este sa fie bblusa sanatoasa.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, noi facem galerie sa stea bebita cat mai mult acolo, da' ajuta-ne si tu si stai locului! Serios vorbind, tinem pumnii stransi sa nasti repede, indiferent cand va fi momentul.

Irinel, tine bine stafeta, stai linistita ca nu expira pana la ovulatia ta!

Anacami, si ce te mai pregatisei psihic pt gradi! Si mie mi s-a mai intamplat, asa ca te inteleg perfect.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Am intrat doar sa va spun ca suntem gata cu pregatirile, na, ca altfel nu putea sa doarma nebuna linistita :) ... dar Boby a facut mai totul, eu stateam cu mana-n sold decat si dadeam ordine.
S-ar putea sa nu mai am de maine net ptr. ca schimbam provider-ul si cei vechi pot sa blocheze porturile ... asa, ca pedeapsa ca-i parasim ... deci sa nu va faceti griji de nu mai dau vreaun semn de viata.

Irinel, suna bine 3 iunie :D ... ar fi usor de tinut minte ... ptr. Boby evident ... sau de incurcat mai usor. Mie imi convine ptr. ca maine imi invitasem sotul la cina, la greci ... ca sa profitam, ca dupa bb n-o sa mai avem cand si cum ... Si chiar eram suparata pe dopul asta ca se baga in fata si scap eu grecii ... ei!
Eu am stafete cu termen de valabilitate lung... deci fara grija! :)

De 1 iunie pup toti nazdravanii si le doresc o zi faina!!! La multi ani puiuti!!! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Irinusha iti fac galerie ...nastere usoara si refacere rapida!!

La multi ani tuturor piticilor scumpi de mai iunie 2004! Sa creasca mari si cuminti!

La multi ani si pentru aniversarea a 3 anisori!

Eu m-am departat un pic de net in general... timpul si multi alti factori m-au facut sa nu mai pot intra atat de des pe net...

Sebi e un nazdravan mare si un scump ... e un copil cuminte care creste frumos ... nu stiu ce sa va spun... sunt atat de multe lucruri noi ... sincera sa fiu nici nu am apucat sa citesc din urma ... sper ca in seara asta cand ajung la tara sa pot sta sa citesc ce ati mai facut...

Am vorbit cu Eryka si e o burtica in 6 luni inca nu stie ce este -fetita ori baietel - au fost ceva probleme la inceputul sarcinii dar acum totul e in ordine si sunt bine... Ayu e asa o frumoasa japonica!!! Sa o papi nu alta!

Acum sunt asa fericita ca l-am putut inscrie pe Sebi la gradinita fara spaga fara interventii!! Vreau sa plec azi la tara unde il am ... l-am tot plimbat saracu pe la mama pe la soacra ... dar din toamna e langa noi si asta conteaza cel mai mult!

Va sarut si va imbratisez cu drag pe toate!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! PENTRU TOTI COPILASII

Mergi la inceput