Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 25
bertha spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
Cica sa rupa bicicleta intai.
Nicoleta siBia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

F corect!Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinusha spune:
Nico, te-am trecut ... sorry, n-a fost intentionat. D'aia am si pus listuta, sa ma corectati ;)
Asa "demolatin girl" e Bia?
M-ati inebunit cu rolele astea ... bine ca-i al meu baiat fricos si nu vrea ... noroc cu casca, ca altfel n-ar merge nici cu bicileta. Ne seamana, noi suntem asa "panicosi", ne trebuie peste tot centuri :)
Alus, frumoasa fata ai! Sa-ti traiasca! Tu ce traduceri faci, de pot sa te intreb?
Cami e bine ... ne "tradeaza" cu burticile ei, ts, ts, ts....
Il astept pe Boby sa plecam la cumparat de scutece :) ... noroc ca astea nu se strica ;)
Pupici si o seara faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
anacami spune:
Hello!
Irinusha,asa deci, tradatoare!!!
sincera sa fiu inca nu am pus pozele, desi am promis
.Am si o leneee; acum de ex. am mancat multe legume si stau din nou cu burta la bec, sa se mai desumfle ![]()
Maine voi incerca si eu marea cu sarea sa depun dosarul pt. gradinita-sunt 90% sigura ca deja nu mai este niciun loc, dar incercarea moarte n-are! problema mea este ca nici la cele particulare din apropiere nu am mai gasit loc, nici macar cu cele cu taxxa de 10-12 mil. /luna
.
Iar toamna-iarna urmatoare tb. sa-i gasesc ceva pe langa casa, ca sigur o sa-mi fie greu si cu bb2
mai revin mai tarziu sau dimineta (si cu impresii de la "lupta")!
Va pupam pe toate si pe toti! 
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinusha spune:
La multi ani Patrick!!! 
Sa cresti mare si sanatos!
Grate, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucure in fiecare zi. Sarcina usoara si bb-l sanatos tun!!! 
Cami,
... ![]()
Am de toate in casa, de la scutec pana la laptele praf ... mai trebuiesc sterilizate biberoanele si tetinele. Acum fac loc ptr. patut si-i golesc sertarele lu' Boby (sa vedeti scandal diseara :)). Invelitoarea de la carucior e deja curata si uscata, mai zace aparatoarea de soare uda fleasca in cada (n-a intrat in masina de spalat) si se roaga sa se indure cineva de ea ... poate o fac eu dupa-amiaza
. Camera lui Cris e vraiste, dar pana la week-end o rezolvam si pe asta, ca trebuie aruncate/puse bine jucarii vechi, aranjate lucrusoarele de bb in sifonier, cautat prin cutii daca mai sunt si altele ... aoleu!!!
V-am zis ca-s nebuna? 
Pupici si o zi faina!!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
anacami spune:
Buna!
Irinusha, ti s-a trezit instinctul "de cuib" sau ai tu un presentiment? lasa ca este bine sa le ai pregatite' Cris la cate saptamani s-a nascut?
Danaa, am vazut pozele! Stefan pare mult mai nazdravan decat fratiorul mai mare! v-ati distrat nu gluma! imi place f. mult camera de joaca, are ferestre asa mari si se pare o priveliste fumoasa!
Laureta, bafta cu tratamentul, insanatosire grabnica!
Eu am fost astazi la inscriere dar.. m-am cam grabit se pare
! eram ferm convinsa ca astazi este 1 iunie
... 

. Si a mai ras si viteazu' de sot de mine, de parca nu i-am zis si lui de 1000 de ori ca trebuie sa merg pe 1 iunie!!!
Ei, dar nu-i bai, am luat pulsul locului, se pare ca va fi batalie mare
.
Nu sper sa prind vreun loc, dar incerc si eu marea cu degetul. Este o gradinita frumoasa, destul de aproape de casa, cu educatoare bune.
Caut si gradinite particulare, dar deja incep sa ma extind in afara sectorului
...lasa ca ma intorc eu din concediu de maternitate dupa bb2 si il iau cu mine la serviciu (ei, la o gradinita la doi pasi distanta...)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinel spune:
La multi ani Patrick!! Grate sa iti traiasca baietelul, si tu sa ai o sarcina usoara si inca un pui scump si sanatos!
Anacami, Irinusha, cred ca e ziua gravidutelor, ca m-ati facut amandoua sa rad. Va pup pe burtici!
Irinusha si eu ma gandeam, la cate saptamani s-a nascut Cris?
Hai sa va pun si voua ce mi-a trimis George pe email
Obiectele casnice de plastic care contin o substanta denumita blisfenol A, ce actioneaza asupra organismului uman ca estrogenul, produc infertilitate femeilor si scad calitatea spermei. Aceasta e concluzia unui studiu al Facultatii de Medicina Yale, care a descoperit ca influenta blisfenolului A asupra fertilitatii incepe sa se manifeste la soareci inca din pantecele mamei. De pilda, substanta inhiba o gena esentiala in dezvoltarea normala a uterului. Blisfenolul A intra in compozitia unor obiecte plastice comune (vase pentru alimente, cutii de conserve, ochelari de soare, biberoane etc.) si poate contamina omul cand obiectele respective sunt frecate cu detergenti ori sunt folosite pentru a stoca lichide acidulate sau fierbinti.
Poate nu va intereseaza subiectul infertilitate, da ma gandesc ca e bine sa stiti cat e de nociv plasticul, in caz ca nu stiati deja.
Alus pupici tie si strengaritei. Fiu-meu nu face noaptea de obicei pe el, e pampersul gol da cand l-am lasat fara, s-a intamplat sa faca, asa ca am revenit la pampers noaptea pentru siguranta patului, a cearceafului si a somnului de noapte (ca se trezeste si nu vrea sa mai adoarma)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Bertha, sa stii ca la varsta asta eu cred ca se adapteaza usor la gradi. Si eu as zice sa ii povestesti cu inflorituri ce frumos e la gradi, copii multi, jucarii multe, leagane, acolo se duc copiii mari... Danut e deja bine acum, doar primele zile a plans, sau a matait, dar veneam dupa vacanta si a stat doar cu noi. Stiu ca se intampla si la alti copii ca, desi le place la gradi, dupa vacanta sa planga iar cateva zile. La Danut a fost si ceva mai complicat ca el a trecut printr-o perioada de stres emotional destul de lunga. V-am zis ca am avut probleme serioase, nu mai voia sa doarma la pranz, era violent, batea, musca, zgaria (pe oricine, si pe noi, ba mai ales pe noi dar si copiii de la gradinita). Am fost cu el la pediatru acum ceva timp si i-am povestit si asta si toate cate zicea de Maria, si ca e foarte mamos acum, inainte era foarte independent si idolul lui era tati. Pediatrulne-a recomandat la un consilier care se ocupa de copiii care au suferit pierderi in familie si a zis ca e bine ca am luat decizia sa petrecem mai mult timp cu el (eu mi-am schimbat special programul la serviciu, din fericire au fost intelegatori, ca eram pe punctul sa renunt la serviciu). Inca nu ne-au chemat la consilierul ala dar deja Danut e muuuuult mai bine de cand petrec mai mult timp cu el, cred ca se simte mai in siguranta. Pediatrul a zis ca s-a manifestat asa si pentru ca a fost la o varsta critica. El era prea mic sa inteleaga ce s-a intamplat cu Maria, de ce nu mai e cu noi, dar suficient de mare cat sa si-o aminteasca. Dar ca probabil va trece in vreo jumate de an, n-o va uitat complet dar amintirea ei nu-i va mai cauza asa mare tulburare. Na ca ma lungii, da tot va promisesem ca o sa va povestesc si n-am avut timp niciodata. Ideea era ca el inca e intr-o perioada mai dificila si de-asta mi-a fost teama de acomodarea la gradi, dar cred ca Darius se va acomoda repede daca il duceti treptat si are o idee frumoasa despre gradinita. Cred ca e important sa nu-l duceti de la inceput toata ziua, sa se acomodeze treptat, nu fortat. Pupici.
Irina,
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Patrik
LA MULTI ANI! Adam
Irinusha Mei daca ai fi mai aproape te-as ajuta eu. Lasa ca e bine sa le ai pe toate pregatite. La fel am facut si eu inainte sa vina Bia.
Cami Prioada de incrieri este intre 4 si 9 iunie (probabil ca ai aflat azi). Eu n-am mai sunat la gradi unde vorbisem pentru Bia, sprer sa nu am probleme.
Irinel
lui Danut imi dau seama ca a fost o perioada foarte grea pentru el si ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Fetelor, am pierdut dopul! L-am sunat adineauri pe Boby sa-l bag si pe el in ceata ... vroia sa vina sa ma duca la spital ... cred ca l-am speriat totusi ...
Sorry de nu-s coerenta, dar tremur toata ... se pare ca am intrat in panica ... si io nu-s gata cu pregatirile ... camera lui Cris e tot vraiste. Ajutor!
Plec la dr. de casa sa-mi fac injectia de fier, ieri la gine. s-a dovedit ca-s anemica iar ... asta de la pauza cu spitalul. Sper sa ajung intreaga, dupa cat is de speriata. La Cris a mai durat trei zile dupa dop, dar vad ca gogoasa-i cam grabita ...
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
Irinel spune:
Irinusha nu te speria, pot sa treaca si 2-3 saptamani de cand pierzi dopul pana nasti. Are sange? Daca nu, nu te panica. Doar vorbeste cu doctorul. AM inteles eu aiurea sau voi va pregatiti de plecare in Romania? SA nu nasti pe acolo. Pupici.
Irina,