Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irinel, intentionam sa luam baiatul undeva in sept-octombrie. O sa fie f greu pt el, i-am tot povestit si a zis "bine, mergem da' luam si casa cu noi!" I-am explicat ca nu putem sa rupem ap. din bloc, dar ca o sa luam toata mobila "si aragazul? si tablourile? si ceasul?si frigiderul?" Si mi-a spus f clar "nu ma duc EU la gradinita" Ii tot povestim ce bine e la gradi, povesti, jocuri etc. Ne lovim si de rezistenta din partea bunicilor care ar vrea sa-l tina aici cat mai mult. Cat despre mutatul unei bunici, nu prea se poate pt ca soacra mea lucreaza inca, mama s-a pensionat de curand dar si-a gasit un job la un cabinet part, asa ca ramane socrul, care e dispus sa vina la Buc, dar nu prea ne surade noua, in primul rand ca pana spre sf anului vom sta intr-o garsoniera inchiriata.

Ma tot gandesc la Danut, daca el protesteaza fiind obisnuit sa stea fara voi, ce vom face noi.

Noi mergem la ziua unei prietene, merg cu Darius, parca vad ca va face un spectacol total, sunt morti toti dupa el acolo, prevad ca o sa negociem puternic plecarea acasa.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Irinusha!

Daniel
Dragos
Norris
Antonio Mihai

Am inceput acupunctura.Ieri eram rupta dupa ce am scris la alt subiect n am mai avut putere sa scriu si aici(vinovata e Bertha care ma tine de vorba ).Am inceput sa nu am dureri de cap.Azi mi a bagat ace si peste ele a pus o chestie cu fum(parca morsa zicea).Sa vedem la sfarsitul saptamani cum va fi.Am semne de intepatura ca in unele locuri iese sange.Si doare un pic nu pot sa zic ca nu simt nimic.Dar dureaza cateva secunde doar cat baga acele.

Irinusha pe tine de dor acele?Eu zic ca ai baiat si DPN 22 iunie.Sa faci tabelas sa vedem care castiga la "loto":)

Tnicoleta pupam Bia gospodina

Bertha te felicit si aci pt job.Distractie placuta la petrecere

Laurina va faceti de cap hu?Poate vin si bb2 atunci in vacanta.Joculetul ala este si ca o tabla de scris mai mare si are si scaunel parca.Am vazut la Cora.

Vanesa, felicitari lui Andu

Irinel la fel mergem si noi cu rolele.O mai apuca cand vrea singura si merge ceva dar merge ca mers(pinguin:)

Fug sa hranesc copilul si sa fac un dush.Va pup

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!

La multi ani!! Danut!!! Sa cresti mare si sanatos si voios. Irinel, sa va traiasca baiatul!
Acuma zic si eu ca si Irinusha ca poate nu e suficient de obosit cand il pui in pat, dat pe de alta parte avand in vedere ca adoarme destul de tarziu, ar trebui sa fie obosit. Probabil ca asa e el. Stefan adoarme intre 9 si 9:30, dar dimineata intre 6 si 7 este in picioare. Deci el e pe invers. Sanatosi sa fie!

Irinusha, la multi ani cu sanatate!! Sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de copilasii tai si de sotiorul tau!! Numai fericire si bucurii iti doresc.!!!Mama, ce te mai rasfata Boby!! Norocoaso!!

Laurina, o sa aveti un concediu frumos. Stiu ca acum te gandesti cat mai este pana atunci, dar timpul zboara repede.

Laureta, sper sa ai rezultate bune in urma acupuncturii. La unele persoane chiar functioneaza. Am o prietena care a facut acupunctura si a fost foarte incantata.

Anacami, asteptam poze cand ai timp. Asa am facut si noi: 2 petreceri. Una cu canadienii si una cu romanii.

Vanessa, intotdeauna m-am minunat de performantele scolare ale lui Andu. Felicitari pentru un asa copil. Esti de invidiat--in sensul bun

Bertha, felicitari pt noul job!! Sa stii ca fiecare copil e diferit si reactioneaza diferit. Poate nu ar fi rau sa incerci sa-l pui pe Darius la gradinita. El acuma zice ca nu vrea la gradinita, dar poate daca ajunge acolo si se joaca cu copii o sa-i placa.

Diana, da vreau sa-mi dai numarul de telefon. Voi unde stati in Arad? De ce stiu eu ca stati in Micalaca?Asa sa fie?

Am pus niste poze de la ziua lui Stefan daca vreti sa le vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Sper ca nu ma-ti uitat GLUMESC!!!

La inceput LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR CARE DEJA AU IMPLINIT 3 ANISORI PRECUM SI

La Multi Ani Irinusha Daniel Dragos Norris Antonio Mihai

Nu am trecut de mult pe aici, dar am avut foarte multa treaba, multe texte de tradus, cand faceam pauza ma ocupam de Julia. Astazi am timp sa va scriu ce mai este pe la noi.
Precum sriti Julia nu mai poarta pampersi nici ziua nici noapte, si pot sa ma falesc si eu putin ca noaptea afacut pe ea de vreo 3 ori, dar inainte sa ma culc o pun pe olita, o trezesc din somn si inca odata noaptea de multe ori la 4 dimineata. Apoi face cand se trezeste din somn.Am fost cu ea la control la dentist si are dintisori sanatosi. Printre prietenele mele deja vreo 3 copii au plombe.
Sambata am fost la petrecere organizata de firma sotului, a fost frumos, Julia ca deobicei sa dus sa se joace , numai ca vremea sa stricat, dar pe Julia nu a i nteresato, desculta pe iarba uda se lplimba din casa in casa, am crezut ca duminica ne cade la pat, dar din fericire nu are nimic. La petrecere au invitat o formatie de negri din KONGO, au cantat, dansat si ne-au arata tot feluri de lucruri, pe Julia nu a interesato, casutele erau mai importante. Duminica de dimineata eu m-am apucat din nou de tradus iar Julia cu tati sau dus sa manance o mica inghetata, cred ca ia facut rau, ieri de dimineata de cateva ori a vomat, credeam ca iar vreo boala, dar din fericire nu. Paote maine am sa pun poze noi cu ea. Astazi este tarziu si ma duc acus sa fac nani. Sambata in sfarsit daca nu se va ivi nimic ii vom face camera, bietul copil are prea putin spatiu de joc. In rest mai nimic nou. Crestem, facem nebuni, vorbim in continu si cateodata nu o ascultam deloc pe mama, mama zice una iar Julia face alta, numai ca atunci cand ii zic ca nu va primi nimic bun, dracusorul mic se preschimba intr- un dulce ingeras

Cam atat astazi, poate maine va vois crie mai mult, acum sunt picata de somn. Pupici la toate

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laurina Vacanta placuta. E hai ca doua luni trec repede si in plus ai timp sa pregatesti din timp bagajele si sa te gandesti ce vrei sa vezi. Spor la leneveala

Vanesa Tin pumnii sa scapati de stafilococi. Felicitari lui Andu pentru performante. Hai nu te mai supara asa pe el, chiar merita sa il resfeti. In afara de tabere te-ai gandit si la o vacanta pentru tine? O meriti din plin. lui Cata.

Irinusha Parca ti-am mai zis ca ai un sot super. sa-ti traiasca. Unde faceti concediu?

Bertha Felicitari pentru noul job. Poate ar trebui sa il duci pe Darius la o gradi in vizita sa vada ce se intampla acolo. Petrecere frumoasa.

Irinel Felicitari lui Danut. A inceput sa se acomodeze. Sa poarte sanatos rolele. Oau, avem deja o echipa de roleri. Referitor la adormit Bia adoarme relativ repede insa trebuie sa fie liniste si lumina stinsa. N-am voie sa vorbesc (deci nema povesti).

Laureta Esti pe drumul cel bun, hai ca o sa fii in forma maxima la sfarsitul saptamii.

Dana Am vazut pozele. Frumoasa petrecere. Si Stefan a crescut mult.

Bia mea este la tara. Ieri cand am sunat-o n-a vrut sa vorbeasca cu mine ca era ocupata, dadea apa de la ploaie cu matura. Azi mi-a povestit ca a facut sarmalute cu mamaie, a vopsit cu tataie si a vut grija de animale. Imi e dor de ea si abia astept sa vina acasa, adica sa mergem sa o luam. Ma apuca si disperarea cand ma gandesc ca vine vacanta si o sa ramana toata vara la tara. Deja mi-e dor de ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Diana, sejurul este in Turcia, Belek, am prins reducere de vre-o 12% pt plata integrala, plus o reducere de la targul de turism pe care am valorificat-o, totul era sa facem plata pana in 31 mai.

Nico, of da chiar vine vacanta si va trebui sa stea la tara, cred ca iti este dor de ea sa treaca...

Laureta, e deci ai inceput, sper sa mearga bine si sa ai rezultate bune repede, sa merite intepaturile:)

Alus, chiar ma gandeam pe unde esti:), se pare ca a fost distractie mare la tati la serviciu, asteptam pozele...

Danna, am vazut pozele de la petrecere...mmmmmm ce torturi care mai de care mai frumos si sunt sigura gustos, copii par sa se fi distrat de minune.

Irinel, ma bucur ca Danut a inceput sa se obisnuiasca este baiat mare deja cum ai spus si tu. Cred ca este dragut foc pe role, asteptam poze cu el pe role

Cami unde esti???

Vorba lui Nico, avem echipa de roleri, care mai de care mai draguti si frumosi, hm ma puneti pe ganduri sa-i cumpar si eu de ziua lui, ar fi o idee... fetele din Buc de pe unde ati luat voi???
Ce faceti de 1 iunie? Ati pregatit ceva deosebit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Mai ce bine ma simt ... sarut-mana de aprecierile referitoare la sotior ... nu-i spun, ca si-o ia in cap ;)
Adevarul e ca in dragoste am avut noroc, l-am gasit repede si ne-am inteles din prima. Culmea, a facut la amandoi "click" in aceeasi clipa ... eram deja impreuna, dar in seara/noaptea aia am avut ocazia sa stam intre 4 ochi de vorba, despre tot ce ne-a trecut prin cap. Eu atunci mi-am dat seama ca el este acela ... pe drum spre casa m-a cerut de sotie :) ... doar ca a trebuit sa luptam mult sa fim impreuna, probabil ca de aceea nu dam cu piciorul asa usor. Doamne ajuta si in continuare! Gata, ca va plictisesc prea mult ... si mai devin si nostalgica :)
Ah, uitasem ... si eu il rasfat :) ... eu poate nu sunt asa romantica, dar ma straduiesc :)
Si sunt sigura ca si voi aveti sotiori model ... si ca doar ii tineti pititi sa nu-i fure cineva :)

Laurina, planurile de concediu sunt cele mai faine ... mie asa imi place, poate mai mult decat concediu in sine. Fain, fain! Parca am intrat si eu in priza ...

Nico, te inteleg cu dorul ... dar lasa ca trece si timpul si Bia e bine unde e. Noi mergem in august in tara (facem si botezul gogoasei) ... dar nu stiu daca-l pot numi concediu ;) O sa fie bine ca stam la curte, Cris o sa poata fi mereu la aer, poate avem parte si de o plimbare, doua ... mai vedem.

Dana, trec si eu la vizionat de poze. Cum mai stati cu pregatirile?

Laureta, cam asa-i si la mine ... doare usor la intepatura, dupa care nu le mai simt ... poate sa curga si putin sange, dar nu mult. Trebuie sa ai incredere ca ajuta ...altfel is de pomana :)
Eu poate sapt. viitoare sa incep, ca cica trebuie sa fiu in sapt.36+ ... mai vedem.

Bertha, FELICITARI!!!!! Wow, ce ma bucur ptr. voi! Gandeste-te ca Frumusetea rara e bine la bunici si va veni si timpul sa stea cu voi ... pana atunci poate gasiti apart. mai mare, poate si o gradinita buna ... luati-o ca un "concediu in doi" :). Cris e un timid si fata de copii, dar la gradinita vrea ... trebuie sa-l faci tu sa-i placa, poveste-i ce frumos se joaca copiii, cum ies la aer, canta, deseneaza ... si il faci curios. La Cris functioneaza bine asta. Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Azi am avut control la ginecolog. M-a controlat la col si cica e sters/moale, deja usor deschis si copilul e infipt cu capul in el :) ... el crede ca vine in curand si m-a chemat iar intr-o saptamana. Radea si el cand am inceput sa radiez :) ... nici nu vreau sa stiu ce gandeste despre mine
Dar zau ca m-am bucurat, mult nu mai rezist. Ieri am schimbat lenjeria si dupa am stat lata, cu perna calda la mijloc ... cred ca am avut contractii calumea, ca se intarea si burta. Ca il simt f. jos nu mai zic.
Pe drum spre casa mai m-am desumflat ... ca asa m-au tinut si la Cris de inebuneam. Toti imi spuneau ca nasc si eu nimic ... Oricum, chiar de vine acum e bine - barem asa spune dr. Mai vedem ... incerc sa nu ma gandesc prea intensiv.
Oricum l-am bagat si pe Boby in priza ... azi la pranz ii venea sa planga ;) ... zicea doar " mai e putin si sunt tata dublu, aoleu!" ;) Si "chiar de poate sa monteze patutul si cand sunt eu in spital, o face in seara asta sa stau linistita" - tot vorbele lui :)
Cam asa-i la noi :)
Bunicii sunt incantati de Cris :) ... mi-a trimis Opa un sms de genul: "2 saptamani e comoara noastra, nu ne mai stresa cu sms-uri" ... azi scria ca au gasit o plaja cu nisip fin si libera de au facut pe nudistii, Cris a intrat in apa si ca-i in verva tot timpul ... ii face sa rada si fericiti. :) Si noi murim de ciuda ca nu suntem si noi acolo ... de dor nu mai spun!

Incerc sa pun si tabelul, sa-mi spuneti daca am gresit ceva sau am uitat pe cineva. Multam!

Eu => baiat/18.06./4.25
Boby => fata/se abtine eroic sa-si dea cu parerea :)
Bertha => fata/26.06.
Irinel => fata/03.06.
Laurina => fata/29.06.
Cami => fata
Diana => baiat
Laureta => baiat/22.06.
Nico => fata

Nu iese ca tabel, dar sper sa intelegeti ceva.
Va pupic, trec la treaba! O zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor am pus poze noi.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Si eu am zis ca e fata. Data nu zic, sa stea bb acolo cat ii este cald si bine sa cresca si sa fie sanatoasa. lui Cris, cred si eu ca se distreaza de minune.

Laurina Role gasesti prin hipermarketuri si Metro sau Selgros. Am vrut si eu sa ii iau Biei da n-a fost tasu de acord. Cica sa rupa bicicleta intai.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput