Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 23
Irinel spune:
Multumim mult de urari. ieri ma uitam ca se vede ca e mai mare. am avut musafiri (nu de ziua lui, niste prieteni "obisnuiti" de-ai casei si s-a jucat fiu-meu singurel cu masinutele, noi am stat la taclale. Asta nu se intampla pana acum, aveam recital daca nu ii dadeam atentie. Bine, si-a scos el parleala dupa ce au plecat,c a i s-a pus pata ca vrea suc (asta dupa ce mancase inghetata si mi-a fost teama sa nu-si dea iar stomacul peste cap) si cand i se pune ceva in cap, face urat pana se convinge ca oricum nu primeste. Oricum, mare progres. Voi aveti probleme cu adormitul? Seara el adoarme in cel mai bun caz in 50-60 de minute, timp in care eu stau pe marginea patului si spun povesti, cant s.a.m.d. :-) Oi face eu ceva gresit? La pranz adoarme ceva mai repede, in cazurile fericite 30 minute.
Irinusha la multi ani fericiti!!! Sa ai o nastere usoara si un bebe santos! Abia astept sa vad ce e... Daramite tu...:-))
Nicoleta ce fetita mare ai... eu cand citesc ce fac copiii vostri ma uimesc. Auzi, sa mestece ea ingredientele... (cu mixerul?)
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Laureta sa inteleg ca o sa faci acupunctura? brrrrrr. Desi cred ca ajuta. Sanatate multa!
Laurina, am vazut si eu tablita minune la Bianca. Fiu-meu n-a solicitat-o. Da ca sa iti spun unde o gasesti evident ca nu stiu. Bafta sa o gasiti! Pupic
Irina,
tnicoleta spune:
Irinel Nu cu mixerul, si cu un tel micut pe care a pus ochii si vroia sa se joace cu el. Asa ca i-am dat de lucru si a fost toata incantat. A servit apoi pe toata lumea si intreba daca este buna ca ea mai face.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Sunt super incantata si trebuie sa va spun si voua:), a luat tati bilete pentru concediu. Vom merge in Turcia(prima data) si cum totul este in pret o sa lenevesc...
.
Nico, Bia este o harnicuta, te ajuta mereu in bucatarie si cred ca si la curatenie. Este o scumpa, iar tu foarte bine ca nu te-ai omorat cu treaba, ca doar te-ai dus sa te relaxezi, nu?
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR MAMICI SI COPILASI! SANATATE SI MULTA MULTA FERICIRE LA TOATA LUMA.
nu mai apuc sa intru pe aici si mi-e ciuda. parca s-a animat din nou forumul (o groaza de modificari, bebelusi, job-uri noi, vacante, petreceri, etc) iar eu raman mereu in urma.
azi i-am dus la scoala si la gradi ca trebuia sa merg si eu la servici. mai mult pe acasa am stat in ultima vreme..
Daana, bine ai revenit si ma bucur pentru vestile bune.
Irinusha, Daana, am tinut dieta data de medic nutritionist specializat in diete personalizate si am facut ingrozitor de mult sport. eu nu slabesc la necazuri. dimpotriva am tendinta de a rontaii incontinuu si ma ingras.
maine ma duc sa repetam exudatele (cu baietii) sa vad daca le-a trecut stafilococul.
Serbarea lui Andu e pe 13 iunie (exact de ziua lui Cata) si o fac la Insula Copiilor asa ca o sa il serbez pe Cata si la gradi si acolo cu colegii lui Andu. Pe 14 are si el serbare la gradi asa ca nu cred ca o sa mai fac si altceva. poate in we cu familia. intr-o zi cu ai mei si intr-o zi cu ai lui taica-su ca nu mai vreau sa-i amestec (sunt eu suparata).
Andu cred ca v-a termina si anul asta primul pe scoala. mai lipsesc niste rezultate la o olimpiada sau doua si in functie de asta vedem.
Dar in rest este de o obraznicie si o aroganta de imivine sa-l duc la casa de copii. i-am tot cautat in coarne si are senzatia ca toti trebuie sa stam drepti in fata lui.
sambata pleaca cu taica-su la viena o saptamana asa ca raman si eu mai relaxata doar cu Cata.
va pup ca fug sa-i recuperez.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Irinusha spune:
Sarut-mana mult fetelor!!! Mii de pupicuri si imbratisari!
Tot binele din lume si ptr. voi si familiile voastre! 
Pot spune ca am avut o zi super faina. De dimineata m-am rasfatat cu o baiata cu spuma, dupa care mi-a facut Boby pedichiura (de
ce sunt nu mai ajung bine ... si ma si doare) ... ce sa mai, m-a rasfatat din plin, n-am avut voie sa fac nimic, mi-a adus floricele (de ieri cumparate si pitite ... a trebuit sa mi le bage in ochi, ca am trecut de n-ori pe langa ele ... sunt o baba ochelarista ;)), la pranz m-a invitat la rest.. Am ales unul in cartier aproape (dar f.f. fain) si ne-am simtit super ...am avut si un show - stand la adapost sub o marchiza am savurat o ploaie de vara cu grindina si soare :) Nu s-a putut abtine Boby sa nu-mi spuna (si sa-mi tot fredoneze " azi e ziua ta, zi frumoasa ca tine") ca-i ziua ca mine ... pot sa interpretez cum vreau ;) Dupa-amiaza au venit niste prieteni pe care nu i-am mai vazut de ca. juma de an la o vorba ... si am stat pana noaptea tarziu pe terasa si am tot barfit :) Asa bine m-am simtit... pacat ca trebuie sa si imbatranesc, ca n-as avea nimic impotriva sa am ziua in fiecare zi ;)
Azi e vreme nasoala, frig iar ... am papat tot pe terasa, dar infofoliti amandoi. Ne facem bagajele si plecam spre casa ... luam patutul de bb, caruciorul si scoica cu noi, ca sapt. asta avem planuri mari ... Boby se uita cam stramb, dar ii face nebunii pe plac, ca daca ma stiu pregatita sunt si eu mai linistita.
Laurina, fain!!! Sa savurati concediu si sa va odihniti. Cand plecati?
Nu stiu despre ce joc vorbesti ... Cris are o tabla normala, deseneaza mai mult Boby :) ... dar lui Cris ii place sa o stearga si sa isi puna toata creta pe el.
Am notat :) .... cine stie, poate facem chef dublu ;)
Cami, asteptam poze!
Nico, pupici bucataresei mici!
Vanesa, felicitari lui Andu!!! Lasa ca stie el de ce-i arogant ;) Pupici si speram ca ies analizele bune!
Irinel, n-o fi destul de obosit de adoarme greu. Asa si Cris cand nu-i obosit. Cris adorme langa mine, ma trage de par, mi se aseaza pe cap, isi intoarce de n-ori perna (e pe(r)na binte - e perna fierbinte), trebuie sa-l scarpin pe spinare sau/si pe burtica si adorme cu mine in brate ... altfel nu merge. Nu ma intreba ce v-om face cand mai e unul de adormit ... cred ca pe bb o sa-l preia tati. Poate nu adorme la povesti. Asa eram eu ... puteam sa-l ascult pe tata (el era cu cititul) ore intregi, nu adormeam si pace. Cris sta pe olita (face ultimul pipi) si mama citeste - de obicei Scufita rosie, de imi vine sa arunc cartea, grr!
Nu stiu ce sa-ti spun, poate e unul dintre oameni, care adorm greu ... tot io sunt asa, nu pot atipi. Pupici, lasa sa fie asta bai-ul :)
Ah, si ca uitam: chiar nu-s asa curioasa ... sa fie sanatos/sanatoasa, atat conteaza. La Cris am fost mai "nerabdatoare", acum deloc ... vreau doar sa vina, sa scap de toate "of-urile", ce n-am cunoscut la Cris. Ei, nu-i sarcina sa semene, asa-i?! Si nu ma supar deloc (nu-ti mai fa atatea griji te rog) de este fetita ... singurul lucru e ca nu ma vad eu mama de fata, probabil ca-i pe creierul meu ca doar bb e bb ... am si eu piticii mei ;)
Gata, ma duc sa-mi scol sotiorul si trecem la treaba. Va pupic si va doresc o saptamana faina. Voi n-ati avut liber azi?
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
La multi ani, Dragos!
La multi ani, Danut!

Irinel, sa fie sanatos puisorul, sa va aduca numai bucurii si Dumnezeu sa va fereasca pe toti de necazuri.
Sa stii ca si Darius adoarme dupa 11, spre 11,30, desi la 10 ne instalam in pat Doarme max. pana la 8,30 dimineata si mai prinde 2 ore la pranz. Ma consolez spunandu-mi ca "asa e el", pt ca nu e obosit, desi alearga non-stop. Si el adoarme la pranz cam in 15-20 min, uneori si mai repede.
La multi ani, Irinusha! Nastere usoara si o viata minunata alaturi de baietii tai (sa fie 3 baieti sau numai 2 + o fetita???
Surpriza!!!!
Laurina, vacanta placuta va doresc! Ma bucur mult pt voi, sa aveti o vreme super! Cand plecati?
Anacami, La multi ani! si din partea noastra lui Sebisor cel scump! Cu scuzele de rigoare pt inatarziere.
Cum te mai simti?
Dragele mele, sunt bucuroasa pt ca acum o ora m-am intors de la Buc, unde am reusit sa obtin un job super din toate punctele de vedere, mai putin al programului, care e cam lung. Totusi, ma simt fff trista cand ma gandesc la copilasul meu pe care trebuie sa-l las aici o perioada. Mi-e ff greu
Pe 18 iunie incep.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI NORRIS!!!
LA MULTI ANI ANTONIO MIHAI!!!
Bertha
, sa treaca supararea, totusi ma bucur mult pentru tine. O sa trebuiasca sa gasiti o gradinita si apoi o sa-l aduceti si pe frumusete rara.
Irinusha, ei asa zi de rasfat mai zic si eu:). Noi nu am avut liber, taare bine ar fi fost:). E bine ca ai luat lucrusoarele, dar stai cumintica:) inca o luna de acum.
Vanessa, felicitari pentru Andu, nici nu se putea sa se dezica! Tinem pumnii sa iasa bine analizele si sa scapati de stafilococ, va asteapta mult petreceri bag de seama.
Pana la vacanta mai avem destul, tocmai in august, dar ieri a luat tati biletele(a prins si o reducere mare:)) si am fost asa incantata de parca as fi plecat azi, dar oricum abia astept, deja ma gandesc la ce costum de baie sa imi cumpar sunt de-a dreoptul caraghioasa
, hai ca trebuie sa ma intorc la treaba am la telefoane de dat si un chef...
DianaR spune:
La multi ani Danut! Sa cresti mare si cuminte si s-o bucuri pe mami! Irinel, sa-ti traiasca!
La multi ani Irinusha! Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
La multi ani Dragos!
Vanesa, felicitari ptr Andutu! Trebuie ca sunteti f mandri de el!
Irinel, aceeasi poveste si la noi, adormitul dureaza enervant de mult... Chiar nu stiu ce metode am mai putea folosi sa-l adormim mai repede...
Laurina, unde mergeti in vacanta? Cu ce agentie? Si cum de ati obtinut reducerea?
Bertha, felicitari ptr job! Deci veti deveni bucuresteni cu acte in regula!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Irinel spune:
Bertha ce veste grozava!!! Felicitari multe, multe, stiu cat iti doreai sa obtii postul si sa va hotarati si la bebe2. Acum toate o sa se aseze si, chiar de e program lung, o sa poti apoi sa stai 2 ani cu copiii. Cat credeti ca o sa il lasati pe Darius la Craiova? Ma gandesc ca poate ati putea lua temporar o bunica la Bucuresti si sa il dati la o gradinita treptat (adica sa il lasati putin la inceput si, dupa acomodare, din ce in ce mai mult), ca sa il aveti langa voi.
Ieri de ziua lui Danut n-a mai plans la gradi. A spus ca nu vrea acolo, s-a matait putin pe drum, dar cand a venit tanti si l-a luat a plecat cu ea. Doar i-a spus ca el vrea la mami :-)) Aseara am iesit cu el la un restaurant. El a primit supa de pui ca asta a vrut. Apoi inghetata. I-au pus lumanare sa o stinga, i-au dat niste baloane si un ceas cu Sponge Bob care chiar merge si el e foarte incantat de el. I-am cumparat role cum a vrut si suntem ilari cum il taram dupa noi. Da pe el l-a distrat grozav ca nu putea sa isi controleze picioarele. Dupa doar vreo 10 mintue deja se tinea mai bine, da n-o sa poata probabil sa mearga singur prea curand. Pare ca il oboseste de altfel ca acerut acasa, ceea ce nu i se intampla de obicei. Sambata serbam cu copiii, o sa facem atunci poze, de fapt o sa rugam prietenii sa faca, aparatul nostru e la reparat si nu stiu cat o sa dureze.
Laurina pai tocmai asta e farmecul ca pana plecati va faceti atatea planuri si vise. O sa fie frumos, sunt convinsa.
Irinusha tu ai avut ceva probleme? Ca asa am priceput da n-am apucat sa citesc in urma... scuze... Acu ia spune tu, de unde ai gasit asa sot sa te rasfete? Sa-ti fie de bine pentru ziua de alaltaieri :-) Pupici
Irina,