Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 22
Irinusha spune:

La multi ani Sebi!!!!
Sa cresti mare si sanatos ... baftos si cu lipici si succes la fetite cu codite!
Cami, sa-ti traiasca istetul vorbaret si sa fie un fratior iubitor!!!
La multi ani Rares Andrei!
La multi ani Maria Carolina!
Laurina, 
Dana, iti raspund repede la intrebari: Nu ne mutam la München ca ne-ar omora chiria (ar fi in jur de 1000 euro/luna daca am gasi ceva ieftin, mai pe la periferie), Boby are acum job in Ingolstadt si aici stam gratis (platim doar intretinerea) ca apartamentul e alor mei. E destul de frumos, dar el "lovindu-se" in fiecare zi de Ingolstädter-i si majoritatea fiind din satele din jur, s-a cam saturat ... ei, suntem noi mofturosi :)
Cris a luat antibiotic ptr. ca a avut puroi in gat ... dar sunt multumita, de mult n-a mai facut ceva grav.
Pregatiri faine ptr. concediu! Un sfat, se gaseste de toate in tara, bani iti trebuie :)
Mi-a plecat baiatul (n-a avut nici o treaba, el se uita la dvd, era tot fericit) ... mie imi vine sa plang!
Sper ca nu ma tine asa doua saptamani ... dar zau ca imi e deja dor! Of!!!
Va pupicesc, plecam la hoinarit ... barem asa am o ocupatie! Un week-end fain!!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
DianaR spune:
La multi ani Sebi! Sa cresti mare si sanatos! Cami, sa-ti traiasca!
Dana, sigur ca vreau sa ne intalnim. De asta te-am si intrebat daca treceti si prin Arad.
Iti trimit PM cu nr de telefon?
Irinusha, oho, vacanta 2 saptamani. Profita!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Irinel spune:
La multi ani Sebi!!! Anacami sa iti traiasca baiatul scump, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Irinusha saru-mana de dedicatie, daca n-am spus. Distractie placuta in Romania, as mai veni si eu o data :-)) Eu cred ca sunteti norocosi ca nu stati la Munchen, da poate gresesc, mie mi-a placut tare mult sa stau "la tara" in Germania. Sunt frumoase si orasele mari si paote mai vii, ai mai multe activitati ce e drept. Dar e asa frumos in oraselele nemtesti micute, chitite, aranjate toate ca din revista, asa imi placea sa ne plimbam (cu toate ca veneam tarziu de la serviciu faceam plimbari luuuuungi aproape zilnic) desi stiam toate imprejurimile deja.
Diana la multi ani amandoi piticilor tai. Iarta-ma ca o fac asa tarziu
Fug...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
laureta spune:
Rares Andrei
Maria Carolina 
Sebastian Alexandru 
Inainte de culcare o gura de net :).Ne am topit de caldura asa ca la 23 juma noi ne plimbam afara sa ne racorim.Facut baitza si la nani copilu si mami pe net.
Bubitze nu mai avem, pina la urma cred ca a fost ceva de la mancare.Azi fu la doctorita cu ace, mi a facut profilul energic(!)si cica plamani, bila, stomac, ovare,coloana is cam varza(din punct de vedere energic nu fizic,asa mi a zis
).Asea, si psihicul/emotionalul ravasit la greu(cred si io).Luni la 18.00 incep marea batalie cu acele, io sper sa nu ma doara altfel...fug :), dar cum toata lumea mi a vorbit de bine cred ca o sa rezist(Irinusha ma gandesc ca nu o sa fiu singura la intepat;)
DanaA ma bucur ca aud de la voi vesti bune.Cred ca esti tare fericita ca vii a casa.Tinem pumni pentru RMN
Diana noi avem role obisnuite nu Chicco, le am luat in Carrefour cu 1 mil (vechi) inainte de Pasti, acum cred ca sunt 700-800.
Anacami cum ati petrecut?Eu i caut gradi lui Inisa pentru toamna.Asta pentru ca la cresa nu i invata mare lucru.Dar daca nu gasesc ceva convenabil o sa mai mearga un an la cresa asta si gata.Ma intrebai de MariaI si Alex, ne am vaut cu Alex si tati lui in City Mall la locul de joaca.E voinic(Alex:))si vitezoman tot asa cum il stiam.Nu prea s au bagat copilasi in seama :)
Ce mai face burtica?Pepsi e mamica de mai-iunie colega cu Lauraa.Sa i tinem pumni sa aiba nastere usoara ca se apropie
Laurina felicitari pentru alegerea jobului.Eu zic ca orice schimbare este buna si spre mai bine.Pupici lui Mihnea
Carmenbr, un sfat cu pampersul, nu mai da inapoi daca l ai scos.Lasa l sa se ude sa vada cum este.O data de doo ori...1000 de ori,pina nu i va mai placea sa fie murdar.La noi a mers colacul WC.O intrebam de mai multe ori pe zi daca face pipi si cum zicea da fuga la baie.Si o laudam cu toti(aplaudam), era tare vesela cand reusea.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna dimineata, o saptamana placuta va dorim!

DANIEL !!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii! Irinel, sa va traiasca baiatul si sa va aduca fericire! Va doresc sa va bucurati cat mai repede de inca un copilas dragalas!
Dragos!
_
Multumim mult pt. urari!
Am facut poze, nu am mai reusit sa intru sa le postez, sunt franta de oboseala: si sambata si ieri am avut musafiri, sper sa se fi simtit bine. Mai avem o tura si sambata viitoare pentru ca nasii lui Sebastian nu au fost in Bucuresti, dar deja nu mai sunt stresata, o sa fie mai lejer..Data viitoare ma inscriu cu cateva luni inainte la un loc de joaca, este tare greu sa faci petrecere intr-un apartament- nu mai aveam pe unde sa calcam de jucarii, agitatie mare intr-un spatiu mic...
Acum imi este somn, nu am nicio putere, imi vine sa dorm cu capul pe birou!
Va scriu mai tarziu!!
va pupam!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinusha spune:

La multi ani Danut!!!!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!!! Si cu noroc la fetite!
Irinel, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti fericiti ... si in curand si "completi"! Pupici si petrecere faina!!! 
Mi-a ajuns baiatul cu bine, sunt linistita acum! Incep sa-mi savurez "vacanta"! :) Pupici si o zi faina!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Sebi
Sa cresti mare si voinic. Sa ai parte numai de bucurii.
LA MULTI ANI! Rares
LA MULTI ANI! Maria
LA MULTI ANI! Irinusha Sa fii iubita, sanatate si toate cele bune.
Danaa Ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine. Aceeasi problema cu matarea am avut-o si eu cu Bia cand ne-am mutat anul trecut. Ma tot intreba cand mergem la noi acasa. Recunoaste blocul in care am stat si daca trecem pe acolo incepe recitalul. Calatorie placuta spre tara si sa aveti parte de un concediu placut. Tinem pumnii sa iasa bine RNM-ul.
LA MULTI ANI! Daniel Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
LA MULTI ANI! Dragos
Laurina Succes la noul job.
Eu am fost in we la tara. L-am mai ajutat pe socramiu la zugraveala, am mai intrat prin gradina cu soacramea. N-am facut prea multe ca de cate ori ma duc asa ma apuca o lene de abia mai stau in picioare. O fi din cauza aerului sau ma resimt eu dupa o saptamana de stres. Pe Bia am lasat-o la tara, cand am plecat a inceput sa planga ca ea vrea acasa, abia am convins-o sa ramna. I-am zis ca este ziua pisoiasilor, a iepurasilor si a ratustelor si trebuie sa le cante "multi ani tiaca". Duminica a facut si o prajiturica cu mine, eu i-am dat ingredientele, ea le-a amestecat si apoi le-a pus in tava.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
acris spune:
Cu scuzele de intarziere, doresc sa urez si eu :
LA MULTI ANI, BIA CIORCARLIA !!!
LA MULTI ANI, SEBI !!!
LA MULTI ANI, DANIEL !!!
Dragi mamici, sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi !!!!

Si pt scumpa mea gemanutza, un LA MULTI ANI din tot tot sufletul !!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si mancacios (caci asta iti doresti cel mai mult).
anacami spune:
LA MULTI ANI IRINUSHA
! Sa fii sanatoasa, fericita!!! nastere usoara si o familie perfecta!!!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI DANUT!!! Sa fi sanatos, sa ai o viata plina de bucurii!!! Irinel, sa-ti traiasca baiatul!!! Ati facut petrecere s-au urmeaza? Asteptam sa ne povestesti si vrem si pozee
LA MULTI ANI DRAGOS!!!
Irinusha, ma bucur ca te-ai linistit si Crisulet a ajuns cu bine la destinatie, nici nu se putea altfel. Acum sa te bucuri de o vacanta, ca urmeaza o perioada plina in curand:). Eu nu am apucat sa imi dau verdictul cu dpn deci eu spun ca este fetita si se naste pe 29.06.(sa sarbatorim amandoua
) Ce zici???
Cami, nu am sunat sambata, dar m-am gandit de multe ori la voi si din diverse motive(ora nepotrivita, etc), nu am apucat
, ieri am pus mana pe tel si am fost deturnata de Mihnunita si uite asa a trecut weekend-ul, dar sincer gandul meu a fost la voi. Inteleg ca a fost distractie in lant acolo si mai urmeaza, foarte bine asa este si frumos, iar cand reusesti abia asteptam sa vedem pozele cu smecheria mica. Pana la urma ce i-ati cumparat?
Laureta, tinem pumnii sa fie intepaturile usoare!
Danaa, cred ca esti in pregatiri, cel mai frumos si mai de pret cadou sunt sigura ca va fi venirea voastra acasa. Am vazut si pozele cu noua casa, este foarte frumoasa si vesela. Baietii tai sunt niste frumosi, au crescut foarte mult si tare as vrea si eu in camera de joaca:)
Multumesc fetelor foarte mult pentru incurajari
.
Si de noi un pic, sambata a fost foarte cald, ne-am imbracat ca atare si am hoinarit pe afara, spre bucuria lui Mihnea care abia se mai tinea pe picioare de oboseala, dar sustinea ca vrea sa se mai joace un pic.... Duminica am fost la ziua prietenei lui(4 ani), care nu prea l-a bagat in seama fiind foarte ocupata cu fetitele, dar ce rau i-a parut lui ca s-a jucat nestingherit cu jucariile ei in curte. A descoperit un joc, incerc eu o descriere poate stiti de unde pot sa-l cumpar,(ei il luasera din Italia). Deci, este un joc cu 2 table una magnetica pe care pui litere, cifre(ceva in gen i-am si cumparat aseara in carrefour,ca nu se putea altfel:)), celalalta este tabla de scris cu creta si are un mini buretel pentru sters. Ele sunt unite de un fel de balama:) Sper sa o gasesc asa cum este, daca nu tb sa-i cumpar si o tabla de scris cu creta, dar nu este acelasi lucru, mi-a explicat mie un baietel mihnunatel:)