Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 21
anacami spune:
ALEXANDRA BIANCA! Sa fii sanatoasa desteapta si sa ai mult noroc! Nicoleta, sa va aduca numai bucurii!
Sebi (Elle_seb)
Laurina, felicitari! Sa nu-ti para rau, este un pas inainte cred eu, oricum nu iti placea celalalt loc de munca. Conteaza si partea financiara, dar si colectivul in care iti petreci mai mult de 8 ore pe zi! Eu zic ca nu este bine sa te duci fara nicio tragere de inima la serviciu! Bafta!
In privinta nazdravanului Mihnunita, seamana asa mult cu Sebi!!! face o tragedie cand se murdareste sau se uda cu un strop de apa! are un plans sfasietor "vleauuu sa fiu culateeeeel! nu vleauu sa mai fiu muldalelllll" (boceste, nu alta...).
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Irinusha spune:

La multi ani Bia Ciocarlia!!!! 
Sa cresti mare, sanatoasa si baftoasa (frumoasa esti deja Ciocarlie mica) ... si sa rupi multe, multe inimi!!! Pupici de la Cris!
Irinusha spune:
Salutare fetelor!!! Pupici la banditi!
Carmen(cu Eric) -
, sunt bine, sarut-mana de intrebare. Am inceput de cateva ori un mesaj, dar ba mi s-au dus bateriile la laptop, ba a avut Cris nevoie de mama ... si n-am mai reusit.
Imi pare rau ca merge greu "operatiune pampers" ... dar fii sigura ca n-o sa se insoare cu pampers pe el, o data si o data o sa renunte de la sine. Poate atunci cand o sa vada alti copii fara si o sa se simta bb. Succes! Si bafta cu noua gradinita, sa fie totul bine!
Dana, ce bine ca ne mai scrii. Sa stapaniti noua casa sanatosi si sa fiti fericiti in ea! Tinem pumnii pe 4. iunie. Concediu fain in tara ... te cred si eu ca de abia asteptati!
Si sa stii ca si noi o sa avem (probabilitate de 50% ;)) un Stefan in familie :) ... in primul rand mi-a placut numele ptr. ca m-am gandit la Stefa tau si ca a fost un mic luptator! Pupici din partea noastra!
Diana, are dreptate Dana, ca ati nimerit-o bine cu datele de nastere ... ce mi-ar fi placut si mie, dar n-a mers ... :(
Misto petrecere, uite asa imi doresc eu botezul gogoasei, doar ca la noi o sa fie mai mica curtea/gradina, dar sper sa ne descurcam. Timi este o frumusica (am stiut eu :)) si deja asa mare. Merge deja? - parca asa am vazut. Tu arati bestial si tati pare tare mandru de familia lui! Sa ne traiti si sa ramaneti mereu asa fericiti! :)
Vanesa, imi pare rau ca aveti probleme ... o data si o data o sa se termine si cu ele. Multa sanatate copiilor si tie putere in continuare! Felicitari inca o data ptr. kg pierdute ... cu atatae pe cap cred ca mergea si fara cura. Va pupam!
Laureta, imi pare rau de Inisa. Nu prea se vad bubitele, dar ce am vazut aseman cu urmele lui Cris de la varicela ... Cand au aparut cele de varicela erau intai mici, ca o ciupitura de insecta, dar f. repede au facut lichid.
Mai, m-ai dat gata cu pozele vechi ... m-a apucat nostalgia, cand eram mai multe, cu burtici si tare vorbarete. Chiar vroiam sa va rog, cand mai stiti ceva nou de mamicile disparute, sa ne mai dati si noua de veste, da?! Multam!
Si pupici sa-i treaca repede! Ah, uitam, sapt. viitoare sper sa incep si eu acupunctura, deci ne intepam amandoua in acelasi timp ;) ... poate asa nu-ti mai e frica! 
Laurina, ce hotarare ai luat? Cum mai e Mihnunita? Pupici!
Cami, imi place noua semnatura! :)... iti sade bine ;)
Sa stii ca pana acum n-am avut probleme cu caldura (si s-a facut in sfarsit si aici iar cald), nu am retinut apa ... doar ca ma misc mai greu si gafai ca o locomotiva, dar asta nu-i de la caldura. Si sunt tare fericita ca am avut parte de asa vreme (aprilie a fost cea mai calduroasa luna de acum 270 de ani - de cand se inregistreaza vremea, deci iti dai seama) ca sa pot sa-mi arat burta :) ... m-a luat si mama si dr. pe sus, ca exagerez, dar le-am explicat frumos ca-s mandra de burta mea si o arat cu drag la toata lumea. Nu prea au inteles, amandoua au dat din cap si au inganat ceva de genul: "pe vremea mea ...." Deci depinde de tine si corpul tau cum o sa suporti caldurile ... eu tin pumnii sa fie bine!
Irinel, sper ca se obisnuieste repede Danut cu noua gradinita. Eu sunt in continuare cu pumnii stransi ... vezi ca acest capitol e dedicat tie si lu' Cami. La Cami deja a functionat :), tu mai urmezi ... ai grija ca suntem deja la pag. 14 :) Pupici!
Nico, misto petrecere! Lasa ca merita fata ta, ca-i tare dulce! PUpici!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Laurina, am scris in acelasi timp. 
Bafta la noul servici ... Boby spune mereu ca nu trebuie sa-ti faci reprosuri/sa-ti para rau de ce hotarare ai luat in viata, trebuie mereu sa mergi inainte pe drumul ales ... si vezi ca al meu sot e tare destept! ;)
Ma bucur ca-i Mihnunita bine, crize din astea cunoastem si noi ... mai ales cand sta mai mult cu Oma.... ii prinde bine rasfatul. La noi ii mai trece, ca nu-i merge (prea mult ... ca si noi il rasfatam din plin).
Cami, Pepsi? N-o mai stiu ... dar spune-mi mai multe si o trec si pe ea in listuta! :)
Si acum ceva de noi.
Cris e bine, de fapt deja a doua zi de luat antibiotice i-a mers bine. Am scapat si de data asta. Il pregatesc de "concediu" cu bunicii ... bagajele principale le-am dus deja week-end-ul trecut la München, acum urmeaza ce am mai uitat. Deci dupa km asta de mesaj ma apuc iar de treaba. Asa ca de maine dimineata sunt 2 sapt. fara copil ... deja imi e dor de el (sapt. asta i-am facut toate poftele si de nu l-am pupat ... parca am innebunit) si imi fac griji de drumul asta lung. Cred ca i-am tampit pe ai mei cu sfaturile si cu promisiunile ca au grija cum conduc. Se duc in Denia (Spania) si e tare lung drumul asta ... of!
Eu sunt bine ... nu stiu ce sa mai cred de altfel. Am momente cand doare iar (dar suportabil) si trece cand se misca gogoasa si se aseaza altfel ... oricum sunt iar mobila. Luni si marti ne-am pierdut timpul pe la doctori. La cardiolog am rezolvat si am primit "adeverinta" ca pot naste natural - au cerut-o cei de la clinica/maternitate ... vorba dr. s-au asigurat ca nesimtii din plin, ei sa nu poarte cumva vrun risc ... si nici nu a contat ca am mai nascut o data natural. Of, asta e, dar am facut-o si pe asta ca nu am chef sa ma duc sa nasc si prostii sa ma bage direct in operatie, ca vezi doamne sunt pacineta cu probl. de inima. Marti am fost la dr. de casa, ca mai am 4 injectii de fier si aveam si nevoie de med. mele ... si mi-a fost mila de Cris ca pe asa vreme eu il tin pe la doctori, asa ca ieri si alaltaieri am stat doar in parc.
Eu mi-am facut bagajul, il port cu mine in masina (in caz ca ma apuca in deplasare), cu adeverinta de sus e si carnetul de gravida la zi ... deci poate sa vina :) Oricum copilul nu da semne ... eu sunt aia cu problemute si ganduri negre (vorba dr. "sunt speriata de bombe" ;)). Miercurea viitoare am iar programare la ginecolog si iar imi va spune ca mai are loc destul (eu cred ca explodez, mai ales cans e misca si doare rau ...), dar ca n-ar fi nici un bai daca vine. Cred ca deja ma stie de panicoasa si incearca si el sa ma linisteasca ...
Si cam atat. Ramanem pana luni (cand e liber) la München. Vrea Boby pe terasa la München, ca s-a saturat de "taranii astia" (saracutul, ce i-ar place sa ne mutam iar la München ... si i-ar mai place sa ma apuce pe la MÜnchen ca nu e deloc bucuros ca o s-o fac pe "fi-sa" la tara ;)). Poate reusim sa ne intalnim si cu niste prieteni din München ... sa ne mai plimbam pe la magazine. Mai vedem!
Haideti, ca m-am lungit .... mama, mama! Va pupic si va doresc un week-end fain! Mult, mult soare!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Fetele multumesc de urari.
Ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca acum 3 ani mai aveam putin si imi tineam printesa in brate (s-a nascut la ora 20.00).
Dimineata am plecat si ea nu se trezise, am pupacit-o aseara insa mult. La munca m-au incaltat cu un eveniment si trebuie sa fac diplome, bannere si alte alea de nu-mi vad capul. Cata e si el foarte ocupat la munca. Speram sa ajungem acasa la o ora rezonabila ca sa ii dam Biei cadoul nostru.
LA MULTI ANI! SEBI
si fug la treaba
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
Bia la multi ani, Nicoleta sa iti traiasca fetita scumpa!
Laurina bafta la noul loc de munca!! Lasa ca te hotarasti tu si la bebe2 cand o fi momentul cel mai bun...
Carmen, eu l-am lasat cu pampersi pana a inceput el singur sa ceara. Nu te stresa prea mult. La noi a mers povestea cu "copiii mari cer la olita, nu fac pe ei, uite Radu si Vladut si... sunt mari, sunt la scoala si ei fac pipi la wc..." E drept ca el si vrea tare mult sa mearga la scoala :-)) si cred ca si asta a ajutat. eu il puneam cat de des imi aminteam pe olita, de multe ori uitam. Usor-usor s-a invatat. Bafta cu gradinita, al meu tot nu vrea, tot nu-i place, speram sa fie diferit aici...:-(( Ti-am trimis un email. Pupici si bafta.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Laurina spune:
Pentru ca zilele urmatoare nu am net, fac de acum urarile pentru weekend:)

LA MULTI ANI SEBI!!! Sa fi sanatos, sa ai o viata plina de bucurii!!! Cami, sa-ti traiasca minunea!!! Sunt sigura ca petrecerea va iesi foarte frumoasa, asteptam sa ne povestesti si pozee
LA MULTI ANI RARES ANDREI!!!
LA MULTI ANI MARIA CAROLINA!!!

LA MULTI ANI Irinusha, sa fi sanatoasa mamica draga!!! Sa fi fericita, sa ai o viata plina de bucurii alaturi de familia ta minunata, care uite mai este un pic si se intregeste cu gogosica
DianaR spune:
La multi ani Bia! Nico sa-ti traiasca frumusica mica!
Deci voi ati facut cheful in avans...
Irinusha, multumesc de aprecieri si pupam burtica! Sa mai stea gogoasa mica acolo la caldurica!
Cami, am primit rolele, fara echipament de protectie. I le-am dat asa doar cu casca si cautam pe la magazinele sport restul. Deocamdata ii plac, nu prea se descurca, in casa merge singur (adica paseste cu ele, stii tu) dar afara nu se prea descurca. Invata el. Sper sa-l tina dragul de ele.
Daaaaana! Yupi, ce bine ca ne mai dai de stire! Da am fost o smecehera si i-am programat la fix! A fost noroc chior, Timi a venit din prima. La multi ani fericiti lui Stefanel sa cresca mare, sanatos si sa se bucure de viata! Vacanta placuta in tara (nu veniti si pe la Arad?) si bafta multa la RMN!
Laurina, mult succes la noul job!
Multumesc fetelor de aprecieri la adresa odraslelor mele. Imi creste inima de fericire! Va puuuuup!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
danaA spune:
La multi ani!!! Bia Ciocarlia!!!
Nicoleta sa va traiasca printesa mica si sa fie sanatoasa!!!!
Anacami, pe cand vine Stefania? Sa fie intr-un ceas bun. Ce zice Sebi de venirea lui bebe? Maine, nu stiu daca apuc sa intru asa ca eu va zic de acum LA MULTI ANI!! Sa traiasca Sebisor sa fie sanatos!!!Sa aveti petrecere frumoasa!!
Diana, am vazut pozele!! Ce mare e Timeea!!Ultima data cand m-am uitat peste poze era mica mica. Si ce draguta e!! Vladut a ramas la fel de smecheras.El merge la gradinita sau deocamdata sta acasa? Ati avut o petrecere faina. sa stii ca venim si la Arad. De altfel ajungem la Timisoara cu avionul, de unde o sa luam masina pana in Beius. Dar o sa revenim la Arad pt ca avem o gramada de rude.Poate ne intalnim.Ce zici?
Irinusha, ma bucur ca al meu baiat te-a inspirat pt gasirea numeleui lui bebe mic.Inteleg ca totusi nu stiti ce o sa fie--ca probabilitatea e de 50%
Acuma sa te intreb(nu ca as fi de partea lui Bobby
)Chiar asa:de ce nu va mutati la Munchen? Stai ca nu am terminat cu intrebarile. De ce ia Cris antibiotice?
Carmen, eu sfaturi pt pus pe olita nu am ca Stefan al meu e cu pampersi si acuma. Probabil ca suntem codasii grupei. Dar am vrut sa stii ca nu sunteti singuri![]()
. Daca mergem in Romania o sa ma ocup de problema toaletei. Acolo la mama in curte poate sa faca pipi cat vrea el daca nu cere.
Laurina, eu zic ca ai facut bine ca ti-ai schimbat locul de munca daca nu erai fericita dincolo. Nu e treaba sa mergi la lucru stresata si fara chef. Ce mai face Mihnea? Inteleg ca a fost bolnavior dar acum si-a revenit. Si noi avem probleme cu mancarea in sensul ca nu mananca decat ce vrea el si nu ar incerca ceva nou nici daca stau eu in cap.
Irinel, cum a fost Danut la gradinita astazi?
Eu sunt in verva mare cu pregatirile de Romania. Incerc sa termin cu cumparaturile. Nici nu mai stiu ce sa cumpar sa duc cadouri. Nu mai am inspiratie.
Copiii asteapta nerabdatori. Parca am merge pe luna asa vorbesc de Romania.Sper ca de acum incolo sa mergem mai des si nu o data la 5 ani.
Va pupam si sa aveti un weekend placut!!!