Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

am revenit...
noi avem modelul www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2318260&cp=2255956.2273442.2255961.2256572.2256583&parentPage=family" target="_blank"> acesta (avem si genunchiere, si cotiere) ; din ce am vazut acolo, sunt si la noi produse www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2378533&cp=2255956.2273442.2255961.2256572.2256583&view=all&parentPage=family" target="_blank"> Hot Wheels (aveau reclama pe Minimax, nu stiu daca aduc si asemenea accesorii- am gasit si www.hotwheels.ro/" target="_blank"> site, din pacate inca in constructie), Disney...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Inisu nu este vaccinata contra varicelei.Bubitele sunt mici si si fara lichid.Alta parere este ca sunt piscaturi de...purici.De unde frate?

Doctorita care o sa ma intetepe este si homeopata.Is tare curioasa daca gaseste un leac miraculos pentru Inisa sa pape

Diana, noi am luat rolele impreuna cu ghenuchiere, casca, cotiere si niste chestii de pus pe manutze.Erau toate intro gentutza.Am vazut pozele cu frumosi si torturile

Anacami ma gandesc ce bine se simte Sebi in aer curat.Inisa merge la cresa ca n am unde so las.

Tnicoleta,ai fata mare

Vanesa multa sanatate la pitici si felicitari pentru kilograme

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Am pus poze cu bubele Pareri???

Mergi la inceput

Ia uite ce am gasiiiit
Poza1
Poza2
Poza3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Uite-ma...
Multumim pt sfaturi, dar din pacate Eric si acum dupa 3 saptamani maine, tot pe el face daca nu-l pui tu pe olita. Nu cere si pace. Mi-e groaza. nu i-am pus inapoi pampersul, am zis ca o sa ceara intr-un final, dar uite ca sunt 3 saptamani si degeaba. Nu mai stiu ce sa zic. De marti incepe si gradinita, 2 saptamani doar 4 ore, pana pleaca tata si apoi program lung. Acolo vreau nu vreau trebuie sa-i dau pampers. Sper sa inceapa sa ceara daca ii vede pe ceilalti copii, daca nu, nu mai stiu ce sa fac. Sunt tare deznadajduita.
Week-end-ul asta ne mutam, am gasit o gradinita tare frumoasa, cu multe activitati si mancare buna (lucru rar aici in State, ei merg mult pe junk food chiar si la copii). E o gradinita cu preponderenta asiatica si asta e motivul de mancare buna, ei mananca tare sanatos. Iar aici lumea in general cauta scoli unde preponderenta e asiatica, sunt tare buni la scoala. Asa ca sper ca macar gradinita sa nu ma dezamageasca. Om vedea.

Diana, niste dulci amandoi. Ma uit cu jind la familiile cu 2 copii, asa mult mi-as dori, dar acum nu e posibil pt mine. Sper ca in 1-2 ani sa ma apuc de bebe2. Deci, din pacate pt mine, nu sunt graviduta. Dar poate urarea ta imi poarta noroc.
Nico, misto petrecerea. Ce mai faceti cu casa?
Cami, noi avem helmet cu Diego, Eric e fan Diego acum. Ce face burticuta? Petrecer frumoasa sambata!
Laureta, ce bine arati graviduta. Nu mai zic ca mor sa aflu reteta ta de a sta slaba mereu. Cat despre bubite, n-as stii sa zic ce sunt. Pupici Inisucai sa fie bine!
Irinelule, bine ai venit. Eu zic ca sunt cam multe schimbari pt Danut, dar cu ajutor si dragoste o sa fie bine. Va sarut!
Vanessa, an greu ai mai avut pana acum. Sa dea Dumnezeu sa se sparga necazul si sa vina o vara frumoasa pt voi. Uau, dar ai slabit nu gluma. Pot sa fiu si eu curioasa sa stiu cum ai reusit? Eu am nevoie doar de vreo 5 kg sa scap.
Lauraa, felicitari pt Louisa.

Despre DanaA...am vorbit cu ea de ziua lui Stefanel. Sunt bine, s-au mutat, si-au cumparat un townhouse, e un fel de apartament pe 2 etaje, cu garaj la parter si restul la etaj. E tare ocupata cu aranjatul si toate celelalte si pleaca pt 6 saptamani in Ro, mi se pare ca pleaca pe la inceputul lui iunie. Va pupa pe toate si a zis ca incearca sa intre si ea.

Zic si eu LA MULTI ANI la toti copilasii, caci acum cu mutarea sigur n-o sa reusesc o perioada sa intru! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa aduceti numai bucurie parintilor si celor care va iubesc. Sa aveti o viata lipsita de griji!

Mi se pare mie, sau Irinusha cam lipseste. Sper sa fie totul bine cu fetitzul dulce si cu ea.

Va sarut pe toate si la toti piticutii,

P.S. Daca mai aveti sfaturi pt mine si Eric cu privire la pampersii lui, please help!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, iertare, pe Grate am vrut sa o felicit, dar cum tu ne-ai dat vestea... Poate cine stie mi-a fost gura aurita!

Cami, Laureta multumesc (Laureta tu ai luat de la chicco patinele?) de info. Mai caut, sa vad maine in pachet dar nu cred ca ne-a trimis si echipamentul de protectie, pur si simplu ma indoiesc ca i-a trecut prin cap.

Multumesc de aprecieri la adresa noastra. Va pup!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laureta, m-am uitat la bube si in stadiul asta pot fi orice. Alergie, muscatura de insecta, boala eruptiva... Macar o buba daca ar avea cu lichid... Sau prin locuri specifice varicelei (par, pasarica, gura).

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetelir, va pupam pe toate!! iacata-ne si pe noi dupa muuulta vreme de absenta!!
In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile facute de ziua lui Stefan.
Uram si noi LA MULTI ANI!!! tuturor copilasilor . Sa creasca mari si sanatosi!!

Am primit un telefon de la Carmen si un e-mail de la Irinel care m-au mai trezit din amorteala si am venit sa scriu cateva randuri.
Sunt in urma rau cu stirile, dar o sa incerc sa citesc din urma.
Stefan e bine. I-am sarbatorit ziua de nastere duminica si am avut o multime de invitati--cred ca au fost 16 copilasi si 14 adulti. A fost foarte incantat. E un copilas foarte vesel si plin de energie care nu ma lasa sa respir nici macar o clipa.
Noi ne-am mutat in casa noua si ne-am acomodat relativ repede, cu exceptia lui Stefan care 2 saptamani m-a intrebat zilnic de 10 ori cand mergem acasa si cat mai trebuie sa stam in casa asta.
A suferit tare mult si era suparat si nu-i placea deloc aici., Pe urma brusc i-a trecut si acum nu mai are treaba.
Vrem sa plecam in Romania pe data de 13 iunie. Speram sa iasa MRI-ul bine --il vom avea pe 4 iunie. Nu am fost acasa de 5 ani fetelor. Mi-e un dor!!!
Au fost ai nostri intre timp aici, dat totusi sunt atat de multe persoane dragi pe care nu le-am vazut de 5 ani.Tata lui Adi nici macar nu-l cunoaste pe Stefan.
Andrei e cu scoala, iar eu incerc sa-l tin ocupat pe Stefan. In fiecare zi avem program. Mergem sa ne intalnim cu alti copii de varsta lui Stefan sau mergem la gimnastica sau mergem in parc. Si uite asa trece prima parte a zilei. Dupa masa mergem la tot felul de activitati cu Andrei sau afara in parc.
Cam asta in mare despre noi.
Am citit ultimele 2 pagini si am constatat ca:

Lauraa are bebe mic!! Felicitari Laura! sa va traiasca si sa va bucurati de printesele voastre si sa fie sanatoase!!!

Erika e insarcinata!! Chiar ma gandeam intr-o zi daca a mai revenit Eryka pe forum ca nu mai fuseses de multa vreme. Felicitari Eryka!!

Laureta, despre ce ace tot vorbesti tu? Sper ca Inisa e bine si a scapat de varicela.

Diana, nu am apucat sa vad pozele, dar ma uit peste ele dupa ce trimit mesajul asata. Cum ai stiut sa-ti programezi copilasii sa-i nasti la 2 zile diferenta?

Anacami, sa aveti petrecere faina!!!Voi ce mai faceti?
Vanessa, sanatate multa copilasilor! Cum ai reusit sa slabesti atata? Stiu ca ai avut o gramada de probleme. Asta sa fie cauza sau ai tinut ceva regim?

Irinusha, Laurina, Bertha, Nicoleta, va pup pe toate si pe copilasii vostri.

Va pupam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Danaa, bine ai revenit! Felicitari pt. casa, sa fiti sanatosi si feiciti in noul "cuib". Pupici nazdravanului de Stefanel! Apropo, o sa am si eu o Stefanie, sper sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!
Laureta, m-ai omorat!!!! Doamne, ce mici erau! parca a trecut o vesnicie! ce mai face Nally? Sebastian merge la gradi? Aporpo, tu o duci si la toamna la cresa sau o treci la gradinita? Mai stii ceva de MariaI si de Alex?
Irinusha!!! ce mai faceti? sper ca sunteti bine, iar Omuletul va mai avea rabdare macar 3 saptamani in burtica la tine!
Parca mai era o graviduta, Pepsi, nu? sarcina usoara!!!

Va pupam pe toti!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI BIA !!! sa fi sanatoasa, sa ai o viata plina de bucurii!!! Nico sa-ti traiasca printesa!!!

LA MULTI ANI SEBI!!!

Danaa, bine ai revenit. Cred ca ati fost ocupati cu mutarea, sa stapaniti sanatosi casa, sa va bucurati de ea!!! Tinem pumnii stransi sa iasa analizele bine si sa puteti veni linistiti acasa, mai este un pic, cred ca sunteti foarte nerabdatori dupa 5 ani. Acum daca tot te-am prins vrem neaparat si poze:)

Carmenbr, multumim pentru vesti, despre pampers si eu spun sa il lasi in continuare fara cand nu este la gradi, daca acolo nu se poate fara. Poate ca totusi il primesc fara si vazandu-i pe ceilalti copii cum cer o sa vrea si el.

Irinusha, ce faaciii??? Nu ne da emotii, asteptam vesti de la voi!

Lauraa, ce bine ca Louisa este o fetita cumintica si nu iti face 'probleme', Lara sunt convinsa ca se va obisnui in scurt timp si o sa te ajute la schimbat si la plimbare.

Laureta, nu stiu ce sa zic de bubite, poate ar trebui sa mergeti la doctor, sa te linistesti, sper sa nu fie nimic serios si sa treaca repede. Sa ne povestesti neaparat cum este cu intepaturi:) si cred ca este foarte bine daca doctorita o sa se ocupe si de Inisa.

Vanessa, insanatosire grabnica pentru cavaleri. Cred ca te pregateste de zor si pentru serbari, cum a terminat Andu scoala? Felicitari pentru kilograme vrem si noi poze...

Cami, ai descris exact starea pe care am avut-o . Lasa ca puteti merge la un loc de joaca s-au in parc si alta data, principalul este sa se simta cavalerul important:)

Eu, m-am hotarat sa schimb serviciul, nu a fost deloc usor, multe framantari, nesomn(de asa sunt eu), sefa mea nu a primit deloc bine vestea, a incercat tot felul de amenintari nu vroia sa ma lase sa plec decat peste o luna, dar cum inca nu sunt director, nu a reusit. O sa merg cu incredere dincolo, ca am facut un pas inainte, am cam bocit eu ca va trebui sa aman un pic bebe2, dar cum sotul asta al meu nu prea vrea, acasa nu prea este:), merg inainte si o sa vedem ce ne mai rezerva viata.
Mihnea s-a refacut complet, este in verva maxima, nu mai vrea sa intre in casa, ar sta toata ziua afara. Il scoate mama dimineata, eu seara si circul este de fiecare data cand intram in casa. Avem ceva probleme cu mancarea, dar sper sa-si revina ca de nu am hotarat ca nu mai fac mancare. Nu este saptamana sa nu arunc mancare:(.
A, sa va spun ce circ avem noi cand venim de afara si il spal pe maini, fata, normal ca se mai stropeste pe tricou, mai ce tragedie incepe, ca l-am udat, ca de ce si incepe plange, alearga, tipa ‘sterge-ma’, eu l-as sterge, dar nu-l prind … . Asta se intampla in fiecare zi, indiferent, ca il spal eu, se spala el, incepe circul si se linisteste numai dupa ce il sterg eu temeinic dupa care se freaca si el bine de tot

Mergi la inceput