Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI Stefan

LA MULTI ANI Elena

LA MULTI ANI Clara Elena Lidia

LA MULTI ANI Horia

LA MULTI ANI George

La petrecere a fost superb, fete aratau asa frumos ca niste mirese, noi trebuie sa mai asteptam 5 ani, aici prima inpartasanie se face la 9 ani, clasa a doua.
Ieri Julia nu stiu ce a facut la calculator ca au disparut tot feluri de plicuri, traducerile mele, cand am vazut imi venea sa o iau si sa ii dau o mama de bataie, in fiecare zi ii spun sa nu puna mana pe calculator, iar ea nu ma asculta deloc, dar bine ca sotul ca informatic a reparat totul.
Am sa va scriu mai taziu, Julia nu a dormit la pranz si este miortaita.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor iertati-ma ca n-apuc sa intru, sunt aglomerata rau si la serviciu si acasa.

NOi l-am mutat pe Dnaut la o gradinita normala, mai mare (era intr-o casa particulara cu doar 4 copii. Si e dat peste cap, desi cred ca ii place mai mult decat in partea cealalta, ca el e foarte activ si acolo se cam plictisea si incepea sa faca prostii. Dar ieri a fost tare greu (s-a trezit din somn la pranz urland isteric de 2 ori, apoi l-am vaut ca visa urat si l-am pupat). Nu-l las decat vreo 4 ore, sper sa se obisnuiasca, nu-mi place ca are iar probleme, a trecut prin multe schimbari saracutul. Acum vrea patine cu rotile SI CU LUMINITE :-))

La multi ani la toti copilasii care si-au sarbatorit zilele de nastere in mai iar noi n-am fost pe faza din pacate.

Felicitari Eryka, inteleg ca e graviduta, chiar ma gandeam intr-o zi la ea, mi-am adus aminte ca ea trebuia sa nasca inaintea mea si se saturase de asteptat...

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Stefan
Elena
Clara Elena Lidia
Horia
George
Victor
Codrin Ionut

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io is la job :).Fu iarasi la doctorita cu ace si a ramas sa incep luni.Sambata ma duc la ea in cabinet sa imi faca o schema energica(!!)Pare foarte de treaba, doamne ajuta.
Lui Inisa i au iesit 3 pete bube pe picior si 3 pe coaste.Oare la varicela nu apare o data febra??Is in ceata.Am vorbit cu educatoarea si zicea ca nu pare varicela.O fi de la pestele care l a mancat in week end.Asteptam.

Tnicoleta petrecerea a iesit frumoasa.S au distrat pitici :).Cum mai este tata?

Anacami nu stiu exact cat are Erika.Nally mi a zis mai de mult cand avea cateva saptamani.Ma impresionat Sebi cum lucreaza el la calculator, bravo

Laurina, cred ca esti tare obosita cu atata alergat, uf.Multa sanatate la toti.Cum ai hotarat cu jobul?Eu am gasit alt job si am refuzat din cauza orarului incarcat.

Bertha si noi avem role cu care ne plimbam prin parc, si poza este asa, io si tati cu Inisu agatata de noi :)).Ajung a casa cu febra musculara.Si Inisu a fost la vot cu noi.

Lauraa vrem poze cu printesele(si cu fosta burtica, io n am vazuto:))

Irinel se va obisnui Danut nu iti face griji

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fetelor! Acu ca a venit vremea frumoasa nici nu mai apuc sa intru...

Nicoleta am vazut pozele de la party, unde l-ati tinut? Era ceva amenajat special? Si pe jos era ceva burete, nu?

Cami, i-am admirat colectia de Thomasuri lui Sebi.

Maine mergem si noi sa ridicam rolele de la posta, le-a trimis unchiul lui Vladut din Canada, abia astept. Casca am gasit la unguri pe masura lui dar cotiere si genunchiere inca n-am gasit. Cami, Laureta, Berta voi de unde ati luat cotiere si genunchiere ptr copilasi asa mici?

Irinel, Danut e mare acum. Se obisnuieste repede cu noua gradinita si o sa-i placa.

Erika, Carmen.br felicitari ptr sarcina!

Noi am tinut ziua pruncilor impreuna (Irinusha, pupici ca ti-ai adus aminte si de Timi, m-ai uns la suflet) la o casa a unor prieteni. A fost o nebunie cu 24 de adulti si 13 copilasi, nu s-a stat o clipa. Lui Timi i-am luat motul si i-am taiat turta. A Ales banii, celularul si seringa. Numa bine cand am terminat cu gratarit, mancat, torturi, suflat lumanari, turta, mot poze etc a venit ploaia. Putea sa mai intarzie dar a fost bine si cele 6 ore de soare pe care le-am avut.
Pentru cine doreste sa vada am pus poze: http://good-times.webshots.com/album/559160261ZvdvUr

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !
iertati-ma ca nu mai apuc sa scriu nimic, nici macar felicitarile in perioada asta, dar noi dam din una in alta...
nu stiu cand o sa se mai termine si cu problemele mele.. parca vin toate ca si promotiile, la pachet. iei una iar restu vin gratis.
dupa ce acum vreo 2 saptamani Cata a avut varsat de vant, saptamana trecuta vineri am aflat la gradi ca e un caz de scarlatina. sambata dimineata m-am dus cu ei la exudate.
si surpriza, ieri cand am luat rezultatul, amandoi (ca doar de aia am doi) sunt purtatori de streptococ de scarlatina. Cata mai are inca 2 streptococi unul in nas si unul in gat pe langa cel de scarlatina. Asa ca, iar sunt cu ei acasa, amandoi, cu antibiotice si tratamente.
Unde mai pui ca, cel din nas v-a ceda probabil la penicilina (a iesit sensibil) dar cel din gat a iesit rezistent la penicilina, deci, dupa nebunia asta trebuie sa ia si augmentin. Si mai luam si noi penicilina preventiv. Mie mi-au iesit bine exudatele dar cine stie...
E epidemie mare si in gradi si in scoli (la Andu mai sunt cazuri) asa ca, sfatul meu e sa va duceti la exudate ca e sezonul...
Cred ca o s ava speriati de mine cand intru si scriu pe aici....
Acum sa ma laud si eu. Am ajuns la 66 kg (de la 85 in ianuarie). Si ma simt tare bine din punctul asta de vedere.
ma duc sa va citesc pana se soala astia doi ca acum dorm. ca doar de aia sunt acasa.
va pup si va doresc tot binele din lume.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Laureta, acum am citit. daca e vaccinata nu apare febra
asa a fost si la Cata. vreo 10 bube cu totul din care doar 4 mai rele

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Bia n-a vrut sa auda de clown, s-a aproiat de el la mine in brate. Daca nu cunoaste personajele din jur e mai precauta. In schimb a topait muuult pe gonflabila. L-am vazut pe Sebi la calculator e foarta indemanatic.

Laurina Ce ai facut cu job-ul? E o decizie grea si numai de tine depinde de ce alegi. Sanatate lui Mihnea.

Lauraa Poate daca o implici mai mult pe Lara cand ai grija de bb va disparea si gelozia. Mie mi se pare normal. Mai poti sa ii dai si ei un bblusi papusa si cand ai tu grija de cea mica ea sa faca acelasi lucru cu papusica. printeselor.

Irinel Acomodare rapida lui Danut la noua gradi.

Laureta Tata e mai bine, merci de intrebare. Maine se externeaza si as vrea sa il duc la socramiu o saptamana ca sa stea linistit. Acum sa vedem daca vrea. Sanatate sa dea rezultate intepaturile.

Diana Petrecerea am organizat-o noi. Am inchiriat gonflabila (taman din Oradea) si un teren de fotbal in parc, dar pentru ca a plouat ne-au lasat intr-o constructie de lemn de langa teren, tot in parc. Pe jos era scandura acoperita cu o folie de plastic. Toata nebunia ne-a costat cam 800 RON.

Vanesa Ore cand se termina la tine belele. Imi pare rau. Sanatate la toti. Felicitari pentru kg pierdute.

Aseara cand am ajuns acasa Bia a facut schimb de roluri. Eu eram bb, ea mami. Venea sa ma intrebe ceva, ii raspundeam si apoi ma lua la rost ca bb nu stie sa vorbeasca. Deci trebuia sa tac. Apoi am facut salata de fructe, defapt a fact-o Bia cu Stefi, eu le-am ajutat foarte putin. Numai ca Bia nu a vrut sa si manace din ea.

La multi ani! Victor
La multi ani! Codrin Ionut

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laureta, la fel ma gandeam si eu- daca a fost vaccinata poate a facut o forma f. usoara de boala! multa sanatate siei, si tie.. si lui tati binenteles! Mai merge la cresa?
Diana,ai niste copilasi scumpi foc;sa-ti traiasca! La Multi Ani cu intarziere pentru Timeea! Pozele sunt superbe si foarte sugestive (si calitatea la superlativ ).
Rolele+accesoriile i le-a cumparat sotul meu din SUA, dar trebuie sa se gaseasca si pe la noi
Nicoleta, o fi vazut emisiunea "Vice-versa"! cum s-a descurcat? bravo, este fetita mare si matura!
Irinel, mai asteptam vesti bune de la voi!
De Danaa si Stefan mai stiti ceva? Sper ca sunt bine!
Lili, ce mai faceti?

Eu trebuie sa fac in seara asta niste cumparaturi, o sa avem cativa invitati acasa sambata- la locul de joaca nu am mai gasit loc - altadata sa ne interesam mai din timp...Maine seara il aducem pe Sebi de la tara (a plecat de ieri), asa ca daca nu ma duc astazi nu mai am timp...Sper sa fie atmosfera respirabila, ca intr-un apartament de bloc nu este asa bine ca undeva afara (cum a fost la tine Diana).
Ieri au mai primit un camion de nisip, asa ca Sebi s-a lasat cu greu dus de pe varful gramezii- desi se facuse noapte si venea furtuna

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Diana, poate i-a cumparat role cu toate cu accesorii! esti sigura ca i-a cumparat doar rolele; daca nu ti-a spus, poate iti face o surpriza! Sa ne arati si noua poze! Sa invete cat mai repede, fara prea multe cazaturi (sunt sigura ca o sa fie si Timeea dornica de a rola ) !

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput