Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 18
bertha spune:
Salutare!
La multi ani, Elena!
La multi ani, Clara!
La multi ani, Stefan!
Laurina, cred ca ai inteles gresit sau nu m-am exprimat eu bine. Nu Darius a avut varicela, ci Danut al lui Irinel. Vorbisem cu ea la telefon si v-am povestit si voua cand a intrebat Irinusha. Sanatate multa micutului!
Si pt tine
, sa nu mai fi atat de stresata.
Nicoleta, ma bucur mult ca tatal tau este bine. Intr-adevar, trebuie ferit de necazuri si suparari. Asteptam pozele!
Irinusha, eu votez pt 26 iunie, nu are nicio semnificatie, e la nimereala, ca la loto.![]()

Anacami, i-am cumparat lui Darius role. Stiu ca Sebi avea de mult timp. Cum se descurca? Noi avem deja vreo 30 min experienta
, pe covor merge binisor, dar pe gresie sau parchet dezastru, ii fug piciorusele in toate directiile.
Cat i-a luat lui Sebi sa invete, da-mi cateva detalii, te rog!
Noi suntem bine, nu am mai scris din lipsa de timp si uneori de lene.![]()
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Am uitat sa va spun ca l-am luat pe Darius la vot, tot drumul ne-a intrebat unde e "votatul".
Nu stiu ce a inteles el, desi am incercat sa-i explic mai pe larg. Oricum, nu i-a convenit nici ca am pus buletinul de vot in urna si nici ca am inapoiat stampila, pe motiv ca "vroiam sa ma joc si eu cu ele".
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Gata am pus si pozele Duo Party!
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
La multi ani Stefa!
La multi ani Elena!
La multi ani Clara! 
Sa cresteti mari si sanatosi ... si mereu baftosi! 
Chiar fetelor, mai stiti ceva de Mamaleone si Madisor? Sper sa fie bine!!!
Diana, ptr. Timi de 18.5. cu scuze de intarziere:
La multi ani Frumusete de un an! :) Sa cresti mare si sanatoasa ... ca frumoasa esti deja! Pupici de la Cris!
La multi ani de Sf. Constantin si Elena! 
Pupici si o zi faina!!! Aici s-a facut iar cald si-mi place ... :)
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI HORIA!!! Mihaiuta 
LA MULTI ANI GEORGE!!!
Ai, ai, scuze Bertha, am citit eu aiurea, ma bucur ca sunteti bine, la votare am fost si eu cu Mihnea si sa vezi ce grija am avut sa puna stampila unde vroiam eu si o singura data ca el ar fi vrut sa puna peste tot![]()
Nico, ma bucur ca tatal tau este mult mai bine, poate reusiti cu pensionarea, trebuie avut mare grija. Am vazut si pozele superbe, a fost distractie mare acolo. Ati fost foarte multi, m-ai pus pe ganduri, s-ar putea sa te rog sa imi dai si mie mai multe detalii, poate organizez ceva pt Mihnunita mea:)
Of, fetelor nu imi ajungea stresul meu, acum mi-am mai facut rost de unul(singura, singurica), deci acum vre-o 10 zile cautand eu pe net:) sa vedem ce a mai aparut, am gasit un anunt pt un job interesant putin formulat gresit:), amuzandu-ma am aplicat si desi nu ma asteptam deloc, m-au chemat la interviu. Toate bune si frumoase, m-am dus, m-au chemat si la al doilea si acum m-am trezit cu oferta pe mail. Profesional vorbind este mult mai aproape de ce imi doresc eu, financiar diferenta nu este foarte mare, probabil ca daca as ramane aici in timp as ajunge mai bine, deci ce sa fac??? Aproape ca nu am dormit azi-noapte, tot perpelindu-ma, punand in balanta, gandindu-ma si la proiectul cu bebe2, care oricum a fost mult amanat tati nefiind deloc hotarat, acum mai este si programul lui care ma omoara si nu as face eu fata. Deci 

oare ce sa fac sa fie cat mai bine??? Ma intorc la lucru si cine stie poate mi se arata un semn...
Laurina spune:
LA MULTI ANI PENTRU TIMI!!! cu scuze multe pentru intarziere. Diana, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!!! Cum a fost petrecerea? Asteptam pozeee!
tnicoleta spune:
Hop si eu.
Irinel Sa va fie de bine plimbarea in tara. Imi pare rau ca ati avut probleme cu Danut. Refacere rapida si 
Irinusha Am vazut pozele, sunteti toti frumosi, Cris ca de obicei m-a fermecat, poza cu bb 3D e superba si burticuta ta frumoasa.
Laurina Mi s-a luat si mie de bb dupa cele 3 zile cand am avut-o pe Cristina la mine. Fetele au fost cuminti dar am afut probleme in acordarea atentiei. Amandoua vroiau sa sa faca primele cate ceva si nu puteam sa o las pe Bia de fiecare data. Seara Cristina incepea sa planga dupa maicasa si tot asa. Cu petrecerea iti pot da cate detalii vrei.
Berta Plimbari placute si la cat mai putine cazaturi.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Buna!
Nicoleta, v-am vazut pozele.Ati avut multi invitati si se pare ca v-ati distrat super.Bia mi s-a parut cam retrasa-avand in vedere cum este de obicei.
Bertha, Sebi s-a urcat doar de vreo 3-4 ori pe role, o singura daata in parc, dar doar cateva minute. Vad ca sta binisor pe ele, nu l-am invatat noi, nu stiu cum a prins statul in picioare...Noi tot am zis "sa vina caldura si iesim in parc mai mult". Acum s-a facut cald, dar tot timpul se iveste cate ceva si tot nu ajengem...
deci, nu este expert la rolat (sper sa devina curand ![]()
![]()
), dar zic eu ca reuseste sa se tina pe picioare- uite aici si aici
Eu iti recomand sa mergi pe langa el si sa il pui sa isi tina picioarele apropiate si paralele. Incet-incet isi da singur seama de miscari- la varsta asta prind super-repede
Irinusha,esti o graviduta de nota 10 
; esti slabuta-slabuta. Eu o sa prind caldurile alea mari cu burtica mare-mare; imi este cam frica, sper sa trec usor de canicula...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Laurina,draga de tine! stiu ce rau este sa trebuiasca sa te decizi in privinta schimbarii locului de munca (atunci cand ambele au si parti bune si parti proaste). Nu stiu ce sfat sa-ti dau, trebuie sa hotarasti singura- probabil nici sotul tau nu iti poate spune exact cum ar fi mai bine. Am schimbat si eu locul de munca anul trecut, totul s-a derulat f. repede, am avut cateva zile cumplite- in una eram ferm hotarata pt. unul, in alta zi pt. celalalalt- acum nu imi pare absolut deloc rau ca am schimbat "macazul". In privinta copilului, parerea mea este ca niciodata nu o sa gasim momentul potrivit daca punem in calcul toate aspectele-familie, serviciu,...
Bafta si orice decizie ai lua sa-ti fie bine (daca nu iti va place alegerea, gandeste-te ca nu se termina lumea aici, cu siguranta vei mai gasi altceva mai bun...)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by monet
lauraa, haide, vino si spune-ne despre bebica ta. asteptam cu nerabdare!
mona,lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
APRILIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Salut,
Mona, nu am ti-am mai raspuns la ultimul PM, nu-l mai vazusem :) . Vezi ca nu am murit :) . Da fetelor, mi-a fost frica ca o sa mor la nastere si nu o sa mai vad fata (Lara, ca numai la ea ma gandeam). N-am murit, din contra,am avut o cezariana super, in aceeasi seara m-am ridicat in picioare (la prima abia a dpua zi pe seara). Nimic spectaculos de la nastere decat aparitia Louisei desigur, ca avea o claie de par pe cap,am ramas masca, lara a fost chelutza...
Acum despre Louisa, este atat de cuminte, nu zici ca am bebe in casa! Si cu alaptatul merge totul ca pe sfoara, far probleme.. Cine e insa cu galagia? Lara ...v-ati prins..Nu e foarte fericita ca avem un bb, e cam plangacioasa si mofturoasa si nu le pot lasa o secunda singure ca o cam capseaza pe aia mica... Or trece si astea...Lara o sa mearga la gradi din iunie...
Irinel,am citit abia primele pagini de la subiect,oare chiar esti graviduta? Daca da, felicitari din suflet!! Si cumva si Anacami? Wow, felicitari si tie,super!
Ma duc ca s-au trezit amandoua...uf... :)))
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

lia (24.04.2004) si