Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Irinel, sarut-mana de vesti ... imi facusem griji! Imi pare rau ca ati avut un concediu cu peripetii, dar bine ca s-a sfarsit cu bine ... Pupici lui Danut! Vezi ca ptr. chisturi exista si leac naturist ... intra la homeopate si cere sfat. Numai bine!

Nico, imi pare rau de tatal tau ... imi inchipui ca iti faci griji. Doamne ajuta sa fie totul bine! Pupici!

Alus, distractie faina!

Am mai pus poze de aici . Sa-mi vedeti si incercarea de tort Bob ... noroc ca a fost bun la gust. Si frumusica din poze e Lilisor, prietena lui Cris din München (fraierul de Ady n-a stiut s-o aprecieze!).

La multi ani Eric!
La multi ani Ilinca!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am mai pus si poze cu "balonul", daca aveti chef si timp, uitati aici: http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alinush_irinush/my_photos

Pupici si o duminica faina! Cris e cu bunicii la gradina zoologica, noi trabaluim (adica Boby strange dupa fi-su, eu imi fac de cap :)).

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mamicilor sa va traiasca scumpi

Lara Celine
Bianca]
Ingrid
Sara
Mihaita
Victor
Radu Nicolae
Cristian
Teodor Dominic
Rebeca Maria
Vlad
Ana Maria
Dominic
Alina
Cristina Veronica
Carina
Eric
Ilinca

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi am luat inima in dinti sa m am asezats a scriu,lenesa de mine
Noi suntem bine.Inisu sforaie in continuare noaptea, io tot sper sa nu fie polipi.Io inca nu m am intepat din lipsa de timp.Dar m am dus macar si am vorbit se si cum va fi.Mi o zis ca imi baga 20-30 de ace pe sedinta ma lasa 15-20 min si gata.Cred ca o sa cumpar acele, deh mai paranoia io.Sper sa incep marti.Tati sa se ocupe de Inisu si io sa ma intep.

Diana sa iti traisca printesa mica.Am vazut si pozele cu pitici

Irinusha faina burtica ai.Dupa burtica pare baiat.Imi pare rau de durerile pe car le ai avut.Acum cum te simti?

Grate felicitari pentru sarcina

Stiti ca si Erika e burtica (asa mi a zis Nally)

Tnicoleta multa sanatate tatalui tau

Irinel bine ai revenit.Si eu am chist care ba se micsoreaza ba se mareste.Am avut si inainte sa raman insarcinata.Daca nu este mare nu este nici o problema.Doar ca ramai mai greu un pic insarcinata.

Fetelor stiti ceva de DanaA si baieti ei??

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Multumesc de ganduri bune. Tata e mai bine, s-a ridicat din pat, vorbeste coerent si are chef de glume. Din pacate cu vederea nu sta prea bine si speram ca asta sa fie singura problema.

LA MULTI ANI! SARBATAORITILOR

Eu ma oftic de numa ca ploua afara, s-a dus petrecerea din parc si acum ne gandim unde sa o mutam, cel mai probalil acasa. Daca o facem acasa s-au dus banii pe gonflabila si teneren.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Elena (Mamaleone)
Clara Elena Lidia (Madisor)
Stefan (Danaa)

LA MULTI ANI celor ce poarta numele CONSTANTIN si ELENA! Distractie placuta!

Irinel,ma bucur ca sunteti bine; multa sanatate lui Danut! cred ca familia ta a avut o surpriza f. placuta!
Irinusha,ma innebuneste Cris cu expresivitatea lui! este tare haios! ti-am vazut toate pozele, m-a impresionat si poza 3D a omuletului
Erika,felicitari!
Laureta,ai idee cat de mare este sarcina Erikai?
Multa sanatate, sa termini cat mai repede si mai usor tratamentul
Nicoleta, ma bucur ca tatal tau este mai bine-insanatosirea grabnica. Saracuta,ce perioada agitata ai! Eu pana la urma chem 3 copilasi-vecini-acasa si gata petrecerea lui Sebi.ieri a vorbit cu sora-mea la telefon si i-a zis "sa vii la mine, am petrecere cu tort" !!
Alus,sa-i fie de bine prima impartasanie, sa-i aduca noroc si sanatate; distractie placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

avem si noi cateva poze noi si un filmulet (daca vreti sa il vedeti, va recomand sa il lasati sa se incarce o data si dupa caeea sa il mai play-ati inca o data)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI ERIC!!!

LA MULTI ANI ILINCA!!!

LA MULTI ANI STEFAN!!! Danaa, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, sper sa reusesti sa iti faci timp sa intri un pic pe la noi

LA MULTI ANI ELENA!!! Sa fi sanatoasa, Mamaleone ce mai faceti???

LA MULTI ANI CLARA ELENA LIDIA!!! Madisor sa-ti traiasca printesa, ca mai faceti voi?

Nico, ce emotii cu tatal tau, bine ca acum se simte mai bine, sper sa se rezolve si cu ochii, trebuie sa aiba mare grija mai ales de acum. Imi pare rau de vremea asta nesuferita, pana la urma cum ati sarbatorit?

Irinusha, ma bucur ca esti in forma, am vazut pozele cu burtica, mi-au placut toate foarte mult, arati foarte bine. Crisulet este un scump, iar de tortul 'bob' mmmmmmm arata bestial!

Bertha, bine ca a avut o forma usoara si a trecut repede, cand mai ai timp mai asteptam vesti mai multe despre voi.

Irinel, vacanta cu peripetii, dar important este ca sunteti bine acum

Noi suntem bine acum, Mihnea a fost foarte racit, cu febra, tuse si tot tacamul. Eu de, ca orice mama, m-am stresat, mai ales ca el niciodata pana acum nu mi-a facut febra(doar la vaccin), azi terminam tratamentul sa vedem ce ne mai spune doctorita. I-a dat antitermice si sirop de tuse, pentru gat propol pur. Si ca sa fie complet am luat si eu, tati si nana, ne tratam de zor nu de alta, dar nu vreau sa facem pase cu raceala:). Deci am stat numai in casa, Mihnea si-a cam pierdut rabdarea va dati seama, dar ce sa facem asta e. Acum mai tuseste putin ziua sper sa-i treaca de tot. In rest cu raceala si nedormitul atatea nopti sunt cam capiata, tati a venit foarte tarziu toata saptamana, incat aproape m-am hotarat ca nu este momentul pentru inca un copil in conditiile in care eu plec dim dupa ce pregatesc toate mesele lui Mihnea, schimburile, le pun la pachet pentru nana, alerg pe scari, alerg cu masina, sa nu intarzii la servici, termin programul, i-au copilul, fuga acasa sa mai bag o masina ceva, intre timp iesim afara(cand se poate), venim sus, mananca baiatul, il culc si eu eventual fac mancare:(. Eeee, acum nu este mereu asa, dar acum sunt foarte obosita si suparata, scuzeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII DE AZI ELENA SI CONSTANTIN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Constantin si Elena

LA MULTI ANI! Stefan

LA MULTI ANI! Elena

LA MULTI ANI! Clara Elena Lidia

Hop si eu printre picaturi. Am fost la tata la spital si am vorbit cu medicul. Si-a revenit foarte bine, a raspuns la tratament si-a recapatat vederea. Il mai tin in spital o saptamana si apoi trebuie sa stea in medical cat mai mult. Putem sa il scoatem si la pensie. Va trebui sa tina un regim foarte strict si sa nu se enerveze.

Si petrecerea am tinut-o pana la urma tot in parc intr-o "camanuta" (i-am spus noi, vor sa faca acolo vestiare). Copii s-au distrat foarte bine, inca mai vroiau. Cumnatamea a inchiriat si un clown (fata) care s-a jucat cu ei, le-a modelat baloane si i-a pictat pe fata. Bia nu s-a apropiat de ea la inceput, i-a fost frica. Au topait, au alergat, s-au mai lovit si uite asa mi-a parut bine ca am scos-o la capat pana la urma.
Pozele in curand.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput